Palmå med opfordring til fans: Giv den gas, men afstå fra alle former for vold

Skrevet af 3point.dk, 7. august 2022

Brøndby og FCK har op til dagens kamp mellem de to hold udsendt en fælles meddelelse. Ole Palmå, administrerende direktør i Brøndby IF, er citeret for følgende.

- Derby på Brøndby Stadion og i Parken er det bedste, man kan få i Danmark rent stemningsmæssigt. Det skyldes to store, kreative og rivaliserende fangrupper, der over mange år har gjort de kampe til noget helt specielt. Men bliver der problemer, så kan vi risikere at miste en vigtig del fremover, nemlig fans fra begge hold. Det ville være trist for alle, så vores opfordring er, at alle på stadion giver den gas med sang, store følelser og stemning, men afstår fra alle former for vold og aggression. Der er intet fællesskab over den slags opførsel, og der findes ingen undskyldninger, der godtgør, at man tyer til vold i forbindelse med fodboldkampe. Støt i stedet dit hold sammen med dine medfans og vær med til at skabe endnu et fantastisk derby.

Du kan finde hele udmeldingen på brondby.com
Deltag i diskussionen
 • Jeg er så træt af blive sat i bås med den lille flok idioter, de er IKKE fans Palmø
  De er nogen der sætter sig over klubbens værdier og motto: ingen over klubben.

  Fans tænker på BIF i stedet for at prøve skade klubbens omdømme og indtægter = der kommer flere udgifter og mistet indtægter i sponsor og entre fra børnefamilierne. Forældre burde kunne give deres børn en oplevelse, for da vi selv havde da vi var børn og fik Brøndby ind under huden har vi fulgt dem til den dag vi dør. Dengang var der ikke den form for afstumpethed, ja der vil altid være idioter, men de her idioter må snart fatte at vi er mange fans der ikke gider dem mere. De skader vores alles klub og er træt af medierne og nu vores ellers sympatiske direktør, kalder dem for fans. NEJ de bliver aldrig sande fans, så længe de sætter deres egne interesser højere end hvad der gavner den klub de påstår at være fan af, ingen er over klubben slet ikke hættemågerne.
  9 enige
   
  • @CV fan side

 • Det er desværre som at slå vand på en gås.

  Hvis det var muligt at appellere til disse individers fornuft, havde de ændret adfærd for lang tid siden.
  2 enige
   
  • Mr.D
  • Mr.D   7. august 2022   

  • @Klipklapperen
   Enig, Men nødvendigt at klubben stadig klart og utvetydigt tager afstand fra voldelig opførsel.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Ballademagere der kun kommer for at slås, og skade klubbens renommé, kan ikke betragtes som fans, heldigvis er vi andre i overtal. Kom så Brøndby
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Tejnestiften

 • Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Jeg savner en klar udmelding om at (de såkaldte ) fans også skal holde sig fra at overtræde stadionreglementer mm. ved at bruge pyroteknik, kaste ting ind på banen mm. De påfører klubben bøder, svækker økonomien, og holder mange potentielle tilskuere væk. Hvornår hører vi en klar udmelding fra klubben om det?
  3 enige

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    8. august 2022   

 • Det hjalp åbenbart ikke , Palmå ,
  nu ser det ud til at politiet arbejder på at få kampene afviklet uden udebane fans, det er ganske uværdigt , at vi skal være skyld i det.
  Nu er det på tide at klubbens ledelse gør noget rigtigt alvorligt mod disse volds psykopater, start gerne på hjemme bane, forbyd ansigts masker og anden tildækning, så er det bortvisning og livsvarig karantæne ….bland med civile agenter og effektiv overvågning, i en periode, hvor vi kan få fjernet disse tosser helt…
  2 enige

 • Uka fan
 • Uka fan   1 måned(er) siden   

 • 300.000 kroner i bøde er hvad de idioter koster klubben, de skal findes og BETALE SELV. Det er lige kommet nu på EB

  Men det kan de nok ikke, fordi de er samfunds nassere uden empati for vores klub.

  Hold kæft man bliver indebrændt, vis jeres ansigter men I har ikke nogen balls. I er en flok hættemåger, ikke en fis andet, uden celler foroven at rykke rundt med.

  Hooligan miljøet kender dem og lad dem sørge for at de forstår nu skal det stoppe. Det er afstumpet vold og hærværk, som intet har med kulturen i hooligan miljøet at gøre. Som er for mig helt ok, så længe det foregår i en skov eller i haller, uden at der er uskyldige eller klubben der skal IGEN skades.

  I ved hvem de er og I kan om nogen få dem til at stoppe, så få dem til at stoppe, hvis I er sande fans af klubben.

  I skal have lov til lege lidt i en skov eller haller, det er jeres kultur og sport. Men det er ikke en del af BIFs.


  Ellers kan I stikke jeres moral kodex om det kun er i en skov og hal det foregår, så er I også en del af det.

  Det skal stoppes og I kan være dem der får det stoppet vis I er fans

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER