Palmå: Påbud og restriktioner holder os i et livtag

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6 dage siden

Brøndby IF har torsdag fremlagt kvartalsregnskab og forventningerne er blevet opjusteret en smule til året. Fra et forventet minus på -25 mio. til -40 mio. forventer man nu at lande på et minus mellem -25 mio. og -35 mio.

Der er fortsat ikke tilladt mere end 500 mennesker alt i alt på Brøndby Stadion og restriktionerne holder klubberne i et livtag, fortæller Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

- Regeringens fortsatte påbud og restriktioner vedrørende COVID-19 fastholder os i et solidt livtag, hvilket presser os økonomisk, men vi har fastholdt vores strategi igennem hele forløbet. I dag har vi præciseret vores forventninger til året, og det er blandt andet et udtryk for, at vi er lykkedes med at sikre indtægter og nye vækstmuligheder i en tid, hvor vi spiller for stort set tomme tribuner. Derudover er vi lykkedes med at tiltrække nye partnere og fastholdt mange eksisterende, og denne ekstraordinære flotte opbakning fra partnere i en tid med meget usikkerhed, er en vigtig opbakning i en svær tid. Klubbens fans har ligeledes vist deres opbakning ad flere omgange, og de har sat en tyk streg under, at de udgør Danmarks største og bedste fællesskab, men det ændrer desværre ikke ved at vores kerneforretning er presset. Med en presset kerneforretning har vi løbende set på, hvordan vi kan optimere vores forretning, og konkret betød det, at vi i september måtte tilpasse vores personaleomkostninger og sagde i den forbindelse farvel til en række dygtige kollegaer.

- Vi knokler på for at sikre indtægter, men udmeldingerne fra regeringen i disse uger bringer ikke meget optimisme med sig, og dansk fodbold vil på nuværende tidspunkt allerede være påvirket i de kommende år af de økonomiske følgevirkninger, som de nuværende restriktioner bringer med sig. Vi er dog optimistiske og har håb for fremtiden, og vi klubber arbejder for, at vi tidligt i det nye år igen kan få muligheden for at lukke fans og partnere ind på tribunerne. Vi har allerede vist, at vi ganske forsvarligt kan afvikle kampe med tilskuere under de Corona-protokoller der er udviklet. Vi oplever en utrolig opbakning fra fans og partnere, og vi glæder os alle til, at vi kan åbne Brøndby Stadion op igen.

Du kan læse hele Brøndby IFs kvartalsmeddelelse for tredje kvartal her.
Deltag i diskussionen
 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    6 dage siden   

 • Spændende at læse det var Rosted der scorede mod fck - jeg så det som Uhre. Bare resten af meddelelsen ikke har samme kvalitet

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top gode
    6 dage siden   

 • Faktisk imponerende, at vi opjusterer i tider som disse.
  Det er dog stadig et minus, hvor vi sidste år håbede på at kunne gå i nul eller komme i plus.
  Men når vi kigger på midterholdet fra Østerbro, som har nedjusteret voldsomt, glæder det mig at se, at vi har formået at være realistiske i vores budgettering, har holdt vores strategi og endelig høster en form for frugt, at. CVs spareplan.
  2 enige
   
  • Henrik
  • Henrik
   Betalende bruger
     6 dage siden   

  • @Jensen det er imponerende, vi har altid været afhængig af spiller salg og Europa, vi har intet af det og jeg tror også på et nul hvis vi havde haft fans på stadion.
   Forza Brøndby
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6 dage siden   

 • Jensen der er INTET imponerende over dette, vi kommer ud med stort minus, og vi er den eneste klub der har så stor opbakning fra fans, vi har støttetrøjer, støttebilletter samt mange andre tiltag penge som klubben slet ikke kan have beregnet med i, men får glæde i nu, så nej der er intet imponerende over dette.

  Samtidig med der er fyret folk, lad nu være med rose CV for alt, det bliver lidt for meget rygklapperi for at få en masse venner herinde. Der er intet særligt han har gjort ud over Blas som han i øvrigt blev tilbudt og ok forlængelser på de unge, men der er intet solgt med bravour der er ej heller forlænget med Marvin, Jung eller Singh og de er ej heller solgt, jeg kan slet ikke have du sidder hver gang der er noget med det, at skrive det er CV skyld og flotte arbejde, jeg synes du skal kigge indad og måske har det noget at gøre med alle os fans der konstant bruger en masse tusindvis af kr for støtte klubben, CV har faktisk ikke lavet nogen imponerende salg, men flot køb af Blas som han blev tilbudt
  1 enig
   
  • Henrik
  • Henrik
   Betalende bruger
     6 dage siden   

  • @BIF til jeg dør du er da helt væk, det er det flotteste resultat i mange år uden store spiller salg og Europa, vi er på RETTE vej økonomisk, takket være CV. Jeg tror på vi var gået i nul med fans på stadion. Salget er lige om hjørnet med Jobbe (desværre), det er slut med at udvide med aktier, igen pga CV. Rygklapperi mig et hvis sted. Jung har sagt han er færdig i Brøndby til sommer( fat det) ,han har sagt meget TYDELIGT han vil tilbage til Tyskland, schwæbe ved vi ikke hvor vi har endnu, Singh har du snakket om 600 gange.
   Kan kun sige tak for du er her CV. Tror du CV har en tryllestav. Ang Jobbe bliver han ikke solgt for 20-30 millioner som Troels Bech ville gøre.
   Forza Brøndby
   4 enige

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     6 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Hvad er bedst: 1) At opjustere forventningerne med 5mio, eller 2) nedjustere forventningerne med 100mio?
   I min verden er det flot at vi, på trods af situationen, kan opjustere vores forventninger. Også selvom det er fra minus 40mio til minus 35mio.
   Jeg siger INTET om at det er CV fortjeneste alene. Men hans sparerøvelse er en del af det...

   Hvis jeg må give dig et lille kursus i virksomhedsøkonomi, så kommer overskud eller underskud af forskellen mellem indtægter og udgifter. Sig til, hvis det går for stærkt...
   Så hvis indtægterne falde, må man sørge for, at udgifterne også skæres ned.
   I disse corona-tider er det klart, at indtægterne vil være væsentligt lavere end normalt, så det har man lagt budgettet efter. Så er det jo bare super fedt at se, hvordan vi fans har været gode til at støtte klubben endnu mere end vi plejer, så der forventede minus er blevet mindre end man frygtede.
   Med hensyn til udgifterne, så kan hverken fans, sponsorer eller andre samarbejdspartnere gøre noget ved dette. Det er kun klubben selv, der kan nedbringe udgifterne, så de matcher indtægterne. Det var dét CV blev ansat til at gøre (i første omgang), så derfor jeg nævner ham.

   Men fair nok, hvis du ikke er imponeret af, at klubben klarer sig bedre, end de havde budgetteret. Det må være din hovedpine. Jeg, personligt, synes det er flot, at klubben har kunne holde omkostninger ned og øge indtjeningen, på trods af den situation vi er i.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6 dage siden   

 • Henrik synes det er så pinligt sidde spille klog, og ikke nok med det tale ned til mig, det er ynkeligt du sidder revser mig, når du end ikke har styr på det der siges i artiklen. Hvad er det du ikke forstår i denne artikel? LÆS nu hvad manden skriver meget klart, at årsagen til minus på KUN 25-35 millioner er støtte fra partnere, nye partnere, fans af flere omgange vist deres enorme opbakning jeg vil VÆDDE med dig på stedet at alene aldrig alene har givet flere penge til BIF end penge der sparet i 2020 spillere der ikke var budgeret med, det var trøje og støttebilletter salget ikke. Læg dertil oveni det han OGSÅ siger nye forretningsindtægter, stats støtte med hjælpe pakker og økonomisk støtte af spillere, ledere og ansatte gik 25 % ned i løn flere måneder udover bestyrelse valgt droppe deres vederlag, så lad nu ALTID være med give CV ros for alting og slet ikke når manden endnu ikke har lavet et Fantastisk salg endnu, men sparet spillere flot af NF at kunne holde sammen på holdet, det er mere ham der skal roses end CV hvis nogen fra den sportslige del skal roses

  1 enig

 • Hvis ikke jan havde hentet CV. Var brøndby konkurs. Ebbe sand varm så ringe, at han forlængede med mensh. Siger bare alt. Så stop med at sig at CV ikke har betydet noget for bif. Det er ham som genstarter brøndby. Brøndby er på rette vej. Og med 5-6 salg til vinter. Så ser truppen meget bedre ud. Vi siger farvel til levepostej, mensh - hermansson - hedlund - rado. Spiller som desværre vil væk jung og svæbe og vigen. ( han er for skadet. ) vi har yngre kræfter klar på alle positioner. Forza bif
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid Ebbe Sand total uprøvet og fik ikke reelt chancen, skidt sidde skrive grimt om vores legende i klubben, jeg har forsvaret dig før herinde, men det der beviser lidt for mig en del om dig, ingen sviner Ebbe Sand til, han fik aldrig chancen til at lære det at kende.

   Vi var ALDRIG gået konkurs ellers, så kender du ikke hvilken klub og støtte der er fra investorer og udefra det var aldrig sket og inden du roser CV så meget så udover sparet spillere væk, så fortæl mig lige en ting hvilke kæmpe salg har manden indtil nu lavet, og har han solgt de leverpostej i flere vindues han har kunne? og de kontrakter der nu er tættere på udløbe af spillere du nævner og nu er langt mindre værd er de solgt????????? NEJ NEJ NEJ så fantastisk er han heller ikke vel.

   Gammelby ejer vi stadigvæk ikke solgt, Rado det samme, Hermansson, Vigen, Jung som selvfølge går hele vejen ud heller ikke, Marvin kunne givet kr ikke solgt, Hedlund ikke solgt, offside kongen røget til leje men IKKE SOLGT..... Det han har solgt og næsten FORÆRET væk er folk der scorede masser mål eller spillere med stort talent for SMÅ KR.
   1 god kommentar