Fodbold live resultater
Personfnidder

Skrevet af Sarikaya, 31. maj 2021

Jeg er ikke den mest aktive herinde på debatforaet, men forsøger at komme med indspark når jeg føler jeg har noget at bydde ind med. I den tid jeg har været her, både med og uden bruger, har der dog været en personfnidder-storm der er blevet vildere og vildere indtil nu, hvor man simpelthen ikke kan gå ind og læse saglige debatindlæg uden at skulle scrolle forbi flere og flere ligegyldige "13-årige" personfnidder indlæg.

Jeg skriver dette som en bøn til jer, om at stoppe det fis. Det ødelægger et helt genialt medie og diskreditere seriøsiteten af dette site. Personligt vil jeg i hvert fald fremover ikke i lige så høj grad tjekke debatindlæg og kommentarer, men udelukkende anvende sitet for dets artikler og podcasten. 

God vind til jer alle, og tak for et ellers godt site 3Point. 
Deltag i diskussionen
 • Jeg har i store træk samme opfattelse. Jeg giver dog kommentarfeltet en chance til. Mellem personfnidderet ligger det stadig spændende vinkler og hypoteser som jeg pt. nyder. Men der skal ikke meget mere “forurening” til før jeg også mister lysten.
  1 enig

 • Må være en opfordring til dem der deltager i personfnidder!

  Personligt er det taget til efterretning...
  1 enig · 2 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1. juni 2021   

 • For at være helt ærlig, så synes jeg der er mindre personfnidder nu end for 1 måned siden. Så det går i den rigtige retning. Jeg synes dog, at der er mere forurening i trådene, med utrolig mange gentagne indlæg. I forhold til personfniddert kan det dog godt skyldes, at jeg ikke har set/læst det efter mesterskabet, da alt bare er rosenrødt lige nu :)

  Der skal være plads til, at folk skriver deres mening - ellers er kommentarfeltet ligegyldigt.
  6 enige · 5 god kommentar
   
  • @Philip Vi er helt enige i at der skal være plads til meningsudvekslinger :)
   Jeg ved ikke om det var en lille overreaktion fra min side igår, men jeg loggede på sitet som jeg plejer, og de første 3-4 kommentarfelter jeg sætter mig til at læse er den samme person igang med den samme svada som der har kørt siden efteråret - det var det der fik mig til at oprette tråden her.

   Mht. gentagne indlæg, ja, men det ser jeg som et serverside problem og eller at den samme person kopierer sin tekst og spammer den.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Philip denne gang hedder han champ.
   Og endnu engang har skrevet om en ting, laaaaang tid før det stod i nogle medier.
   1 enig · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    1. juni 2021   

 • Meget enig i, at personfnidder kan ødelægge en hver god debat.
  Jeg har normalt læst stort set alle indlæg her inde, gode som dårlige. Men har ikke været så aktiv de sidste 2-3 uger.
  Jeg synes dog ikke det virker som et problem i øjeblikket. Ja jeg kan faktisk ikke finde noget fra de sidste dage, sol jeg ville karakterisere som personfnidder.
  Men i efteråret og hen over vinteren var det helt af h.. til. Der skulle man 10 kommentarer igennem, for at finde 1 der var relevant for artiklen eller debatten.
  Så jeg synes faktisk vi er kommet det ret godt til livs.
  Men indrømmet, vi er da nok nogle, der kommer til at gentage hinanden lidt. Jeg skriver jo lidt det samme som Philip lige har skrevet. Men jeg synes bare ikke det er nok med en ‘enig’.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1. juni 2021   

  • @Jensen Det er fint folk skriver de samme indlæg som andre. Det er mere når den samme person skriver det samme i samme tråd - jeg kan nok også selv komme til det nogen gange.
   4 enige · 3 god kommentar

---

 • Husk at mange andre end Brøndbyfans læser (eller snager) med herinde, så alle har et ansvar for at holde en ordentlig, sober tone...
  3 enige · 4 god kommentar

 • Solz
 • Solz   1. juni 2021   

 • Jeg har ikke lagt mærke til personfnidder i lang tid, men måske jeg bare ikke har set de tråde, hvor det er kammet over. På et tidspunkt overskyggede drama og personfnidder kommentarerne på en uholdbar måde, det er jeg absolut enig i, og har selv tidligere været meget frustreret over alt for meget drama, men som sagt, jeg har ikke selv oplevet drama herinde i lang tid, så jeg vil omvendt faktisk gerne rose dem der har lagt tidligere stridigheder bag sig, og skriver relativt respektfuldt til hinanden. Når det er sagt, så skal der være plads til uenigheder og forskellige holdninger, og man er naturligvis mere enig med nogle end andre. Som flere skriver var her en massiv støj for nogle måneder siden, hvis det stadig er tilfældet, som du jo oplever, har jeg bare ikke selv bemærket det. Har været i ekstase over guldet, mens jeg venter spændt på forlængelser og tranfers, så jeg har været meget lidt aktiv på sitet siden titlen kom i hus, så måske det er derfor jeg ikke har oplevet støj i kommentarfelterne. Selv om jeg ikke selv har oplevet støj herinde længe, er jeg meget enig i dit budskab. Tak for dit indlæg og god dag til dig :-)
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Solz, som jeg skrev længere oppe til Phillip - jeg loggede ind i går aftes og de første par kommentarfelter jeg læste på, var der en der forsøgte på/skabte fnidder. Derfor dette opslag, som var lidt i afmagt over dette.
   Vi er helt enige om at meningsveksling og sund debat er et must og at der skal være plads til det :)

 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    1. juni 2021   

 • Hej,

  Vi har en enkelt udfordring med en bruger, som har fået slettet sin profil omkring 50 gange, men kommer tilbage igen og igen på trods af at han ikke er ønsket. Derudover har vi slettet en anden bruger.

  Hvis I lægger mærke til indlæg, som ikke er ok, så skriv til info@3point.dk
  2 enige · 8 god kommentar
   
  • @3point.dk mht. den person der bliver ved med at oprette nye brugere, kunne i evt. anvende et IP-ban ift. oprettelse af bruger :)
   2 god kommentar
   
  • @3point.dk nu hedder han champ, afsted med ham
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Enig. Det her debatforum kunne godt trænge til en aktive moderator (og en klar linje) eller en mulighed for at blokere andre brugere.

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner