Peter Bosz: Brøndby er i bedre form nu

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6 dage siden

Torsdag aften danner Brøndby Stadion ramme om Europa League-kampen mellem Brøndby IF og Lyon. Det franske mandskab har allerede sikret sig førstepladsen i gruppen.

Søndag spillede de få minutter af Ligue 1-kampen mod Marseille, inden den blev afbrudt, da en Lyon-fan kastede en vandflaske i hovedet på en Marseille-spiller. Derfor blev det ikke til mange minutter i benene for Lyon-spillerne, men det har ikke indflydelse på Peter Bosz' holdudtagelse til Brøndby-kampen. Det sagde han på et pressemøde tidlig onsdag aften.

- Jeg kommer til at foretage nogle ændringer i morgen (torsdag, red.) aften, men det har ikke noget med Marseille-kampen at gøre. Det var en stor skuffelse for alle, som elsker fodbold, særligt i Frankrig. Men det har ikke indflydelse på hvilke spillere, jeg stiller med mod Brøndby, lød det fra Bosz.

Han forventer at skulle op mod et helt andet Brøndby-hold end det hold, de slog med 3-0 i Lyon i det omvendte opgør. Bosz har bemærket Brøndbys fremgang.

- Der er en stor forskel fra vi mødte dem første gang. Der var de ikke i god form og lå langt nede i tabellen. Nu ligger de højere og har vundet mod både FC Midtjylland og FC København, som er to af topholdene i ligaen. Så det er tydeligt, at de er i meget bedre form, end da de spillede i Lyon. De spillede også uafgjort mod Rangers, men spillede en god kamp.

- Det er de samme spillere, den samme træner og det samme system, men selvtilliden og troen på egne evner er meget stærkere nu. 

Kampen mellem Brøndby og Lyon spilles torsdag aften klokken 21.00.
Deltag i diskussionen
 • nemme 3 point


 • Hvis forsvaret står godt og Slimane og Hedlund er i hopla, kunne der sagtens ske en overraskelse!
   
  • @Patron Ja vi er et hold med momentum lige nu, og hvis alle spiller op til deres bedste, og Lyon muligvis spiller lidt med trukket håndbremse, ser jeg muligheder..
   1 enig

 • Mik
 • Mik   6 dage siden   

 • Man må håbe motivationen gør forskellen her.

  Man har før set hold der ikke har noget at spille for, gå ud og spille en gang jammerlig fodbold.

  Tror netop ikke de spiller med håndbremsen trukket, tror mere de spiller uden håndbremse og det skal udnyttes.

  Så vi kan udnytte deres manglende motivation eller de ikke gider løbe tilbage når de kommer uden håndbremse.
   
  • @Mik Er det ikke at spille med håndbremsen trukket, at man ikke gider løbe med tilbage?

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    6 dage siden   

 • Så skal jeg ellers love for, at der er optimisme på drengen...! :-D For få uger siden, var der snak om om vi overhovedet kom i top 6 i Superligaen. Kort før det, var der sågar snak om nedrykning.
  Nu er der lytter forventninger om en sejr over Lyon.

  Jeg elsker dén optimisme, men jeg kigger nok mere realistisk på det. Det er altså stadig det højest seeded hold i EL mod det lavest seeded hold... De spillere de har med er fra deres A-kæde. Men selv med en umotiveret Lyon B-kæde ville vi få det umådelig svært.

  Men jeg tager den positive stemning med, og satser på, at vi i hvert fald ikke får en snitter på 4/5-0.
  Der er trods alt stadig en hel måned til juleaften. :)

 • Lyon er kæmpe favoritter I aften. De var markant bedre en Rangers i Glasgow og vandt sikkert derovre. Vores sidste kamp hjemme mod Rangers var på et meget lavt niveau af begge klubber. Skal vi have forhåbninger om point I aften, ja så skal vores niveau hæves markant i forhold til Rangers kampen ellers bliver det meget meget nemt for Lyons individualister. Hjernen siger Lyon sejr........meeeeeennn fodbold er ikke til at blive klog på. Så med knold sparkeri, vilde tacklinger og lange bold, ja så kan alt ske i aften :-)

 • Mik
 • Mik   6 dage siden   

 • Jeg tror man stiller med par af de bedste på bænken fra Lyons side.

  Så håber jeg deres motivation ikke er den største og den franske arrogance slår igennem så de ikke gider tilbageløb.

  Jeg tager chancen og tror på en sejr til Brøndby, selvom alle odds er mod os. Så har jeg en god mavefornemmelse med kampen

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021