Podcast: Defensivt svendestykke, Uhre på toppen og jagten på avancement

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 7 dage siden

Brøndby IF hentede søndag aften sejr nummer fem i træk i Superligaen, da FC Midtjylland blev nedlagt i egen hule. Hvor langt kan det række for Brøndby og var det et defensivt svendestykke, de blå/gule leverede i Herning?

Mikael Uhre fortsætter storformen og blev senest dobbelt målscorer. Hvordan er perspektiverne både for ham og Brøndby i forhold til et eventuelt januar-salg? Bør Simon Hedlund få forlænget sin kontrakt med det samme?

Slutteligt ser panelet nærmere på de to kommnde kampe mod Lyon og Randers. Avancementet skal jagtes i Europa, mens der er vigtige point på spil i toppen af Superligaen. 

Panelet består i denne uge af Kenneth Santa, Klaus Byr og Aske Stentoft. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at lytte til podcast:

 

BrøndbyLyd · #341 Defensivt svendestykke, Uhre på toppen og jagten på avancementDeltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    7 dage siden   

 • Jeg elsker den måde Nanna satte foden i jorden, da der gik FCM-selvsving i panelet!

  Når det er sagt, så kan jeg anbefale at lytte til “kvart i bold” og det Brøndby-relateret indhold i “Sort snak”. Det er simpelthen en fryd at høre på Kvart i bolds deprimerende piveri, måden de konstant tuder på og deres virkelighedsfjerne analyser - alt imens de løbende opdater lytterne på Brøndbys føring i Herning.

  Hvad angår Sort snak, som faktisk har en god podcast og et sagligt panel, så kilder det alle de rigtige steder, når de taler om deres smertelige nederlag og de kommende pokalkampe.

 • Stop nu den gang ævl om hele tiden at sælge Uhre: Hans værdi for holdet overstiger lige nu, hvad Brøndby kan få for ham - og derfor skal han IKKE sælges før til sommeren 2022. Basta!

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021