Fodbold live resultater
Podcast: Et efterår til glemmebogen - eller første skridt i en ny retning?

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 22. november 2022

Efterårssæsonen er overstået og Superligaen er gået i et langt vinterhi, mens VM ruller over skærmen og månederne bliver koldere og koldere.

I BrøndbyLyd gør vi i denne podcast status over Brøndbys efterårssæson. Var det bare til glemmebogen, eller kan det være første skridt i en ny retning? Vi analyserer præstationerne, udviklingen, spillerne og ser nærmere på forårssæsonen, selvom det føles som længe til.

Panelet består i denne uge af tidligere cheftræner i blandt andre Vejle og Lyngby, Carit Falch, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, og fast debattør i panelet, Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte med her eller hvor du foretrækker at høre podcast:

 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   22. november 2022   

 • Karakter -03, det kan ikke være anderledes, Ude af Europa, bunden af SL og taber stort til et hold man skal slå 10/10 i pokalen. NF fik alt for lang snor, skulle være fyret inden sæsonen sammen med Retov og CV.
  1 enig

 • mimor1
 • mimor1   24. november 2022   

 • Carit Falch behøver ikke være med mere. En større undskyldning er sjældent hårdt. Han fritager fuldstændig Niels for ansvar pga manglende evner indenfor spillestil. Ærgeligt Nanna ikke spørger ham omkring det med pragmatisk tilgang, ligegyldig om du møder Århus Fremad, Lyngby eller Horsens

 • kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund..... Og manden siger altså som hvert 4 ord.
  Tror han er blevet smittet inde på Mediano, der skal man også sige, altså øhh øhh som en del af hver sætning.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER