Podcast med CV: Transfervinduet, kontraktudløb, U/20-spillere og salgbarhed

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 14 dage siden

Transfervinduet står på vid gab i fodboldverdenen, men gør det også i Brøndby? Eller er det allerede lukket igen efter to tidlige handler?

Det er blandt de ting, som fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om i denne særudgave af BrøndbyLyd.

I samtalen kan du også høre om sommerens mange kontraktudløb, U/20-spillerne og udviklingen i Masterclass, salgbarheden i Superliga-truppen, trænerteamet og meget mere.

Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank.

Lyt til afsnittet her eller find BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Interview med CV: Transfervinduet, kontraktudløb, U20-spillere og salgbarhedDeltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14 dage siden   

 • Super lyd tak.

  Lugter så meget af forlængelse af NF, det er så fedt at høre CV taler så varmt om Singh og at alt ikke handler om penge for ham med sælge. Det er lige det jeg har savnet, super lyd og gode spørgsmål. CV er godt nok en mester til at spille sine kort korrekt.

  Det lyder også som om der kommer noget salg, og derefter noget mere ind, jeg tror der vil ske mere i dette vindue og Jung kæmper man for at få forlænge med.

  Vil ikke afvise Mike Jensen kan komme. Det lyder som om der kommer en målmand ind, og lyder som om der arbejdes på noget salg af spillere og måske en målmand ind.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    14 dage siden   

 • Fremragende, men jeg er faktisk lidt overrasket over at en cheftræner i Brøndby er sidestillet med en teamleader, der ikke har hyre/fyre mandat for sine direkte referencer.

 • Tak for endnu en rigtig god og interessant podcast. Lige en lille ting, Nanna: Du siger ret meget “ja” når CV taler, det fungerer bedre uden :)
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     14 dage siden   

  • @BigBang79 I know! Det er ikke med min gode vilje, plejer at nikke, men når man sidder hvert sit sted og ikke kan se hinanden, er det simpelthen en “jeg er her stadig og hører dig”-service. Håber vi er tilbage til at optage på stadion snart igen :)
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     14 dage siden   

  • @BigBang79 da altid noget Nanna ikke siger meget Av min arm :)
   2 enige · 1 god kommentar

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14 dage siden   

 • Ved vi ikke kan betale hans løn, men det her er da en mulighed med hente ham gratis, og måske kunne skyde ham af lidt senere, jeg synes han er en super forsvarsspiller.

  Det sker nok ikke, da hans lønkrav nok er for høje, men så ham gerne i BIF:

  https://www.dhnet.be/sports/football/division-1a/anderlecht/anderlecht-bubacarr-sanneh-la-plus-grande-catastrophe-industrielle-du-rsca-5ffdd43d7b50a652f7b66787
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Enig, han var en klassespiller i FCM og jo nærmest deres udgave af Uche Okechukwu. Gætter på han ville blomstre igen i det beskyttede værksted som superligaen er.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 12 flere kommentarer

 • God lyd gange to :) Det er altid interessant når CV og NF giver interview om tankerne bag vores retning... Og så er jeg så småt begyndt at tro på min kæreste når hun siger jeg lytter meget mere opmærksomt til dig end jeg gør til hende :)
  1 god kommentar

 • Som altid super af Nanna og 3Point.
  Klasse at både CV og NF stiller op og fortæller med stor åbenhed.
  Jeg er seriøst ved at få et man crush på CV. Manden giver mig så meget ro og tillid på at vi er på rette vej. :-)
   
  • Joblar
  • Joblar   14 dage siden   

  • @Fuld fart frem så er vi sgu to, altså omkirng det der man crush - CV er med afstand det bedste der er sket for BIF meget længe.
   1 enig · 1 god kommentar

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14 dage siden   

 • @Fuld fart frem Enig om CV er fantastisk god for os, men at skrive de er så åbne, er måske sagt med forbehold.

  For mig er CV på ingen måder en åben bog, han er en eminent købmand og holder sine kort indtil sig, han er på ingen måder åben i min verden, men svare altid ærligt, men synes netop ikke han er åben, synes han bare er god til forklare sig på en god måde.

  Han er en der forstår ikke melde mere ud end nødvendigt, jeg er sikker på NF og CV allerede er i dialog om forlængelsen og det hele handler om længde og pris.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Hver gang jeg hører Nanna tale med CV er jeg overrasket over hvor meget han deler.
   Ja han kan ikke fortælle alt, men for pokker det giver et godt indblik i måden de tænker på, og ikke mindst hvor de ser os i fremtiden.
   Det samme gælder for NF. Utroligt som Nanna for dem kan få dem til dele deres tanker.
   Jeg er så imponeret. Og hver gang slutter det med at de lover Nanna at fortælle mere næste gang :-).
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14 dage siden   


 • Hvorfor ER det egentlig, at “man” ikke kan give et ungt målmandstalent de sidste 10-15 minutter af en kamp, når talenter på alle andre pladser kan få chancen og langsomt bygge lidt rutine på? Findes der noget belæg for denne påstand? Hvis vi virkelig tror på Mads H., så skal han da også ind og blive prøvet af - og heller snart end den dag, hvor han ikke vil kunne få lidt hvil indimellem, hvilket vi jo har set andre af vores talenter have behov for. Lad ham få nogle minutter og gerne hele kampe her i foråret. Så ved vi (CV og trænerne) også meget bedre, om der skal satses på ham efter sommer, eller vi har brug for en anden løsning.
  CV siger, at vi ikke har pokalen til at give MH kampe, men han fik da heller ikke lov til at spille med Fremad A.! Eller var han skadet der?
   
  • @Anton Dværg handler om skabe ro i et forsvar - ved at udskifte målmanden ud i forskellige kampe - skaber du det modsatte. Du tager & bruger en ekstra udskiftning så intet taler for den del
   1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     13 dage siden   

  • @Anton Dværg - Jeg tænkte faktisk det samme, da jeg hørte det. Men tænkte også, at 15min måske er for lidt. Som målmand tænker jeg at det er vigtigt at du har taget temperaturen på kampen. Hvordan står dit eget forsvar idag og hvordan er modstanderens offensiv kørende. Det betyder mindre for en ny-indskiftet midtbanespiller, da han har 9 andre markspillere at læne sig op ad.

   Og så har det nok også noget med sikkerhed at gøre. Hvis du skifter en målmand ud og den indskiftede bliver skadet, har du ikke flere tilbage...

   Førhen har der nok også være noget i, at man ikke vil 'spilde' en udskiftning, på en målmandspost. Men med 5 udskiftninger, som der er nu, så jeg det også som en mulighed.
   Det kunne i hvert fald være interessant.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    13 dage siden   

 • @Anton Dværg & Jensen - man skal have med her, at der kun må laves 3 spilafbrydelser i de 5 udskiftninger, men ideen er interessant for at give en ung målmand lov til at udvikle sig og give ham erfaring.

  Nu handler en målmand meget om tillid fra en træner, måske ikke det fedeste at blive skiftet ud i en kamp som målmand. Men jeg vil gerne komme med en interessant twist her:

  I håndbold kan det at skifte, en målmand ud og ind ændre kamp billedet, jeg siger ikke det sker i fodbold på samme måde. Men forestil jer dette, der mangler 5 min af en kamp, du er bagud med 1 mål. Du har en anden målmand der er 2 meter høj, og ved at smide ham ind i slut minutterne, få ham med i feltet , og på den måde have en ekstra dimission i slut minutterne, hvor tit ser målmænd løbe med op i slut minutterne hvis det står på et mål til forskel. Kender ikke reglerne, men hvad hvis man smed en super header ind som ikke er målmand ind i slut minutterne, ved denne ide er lidt vild

  Det kunne også være som Marvin, der har haft en total offday, at man skifter målmanden ind i anden halvleg fra start, eller kommer der straffe, og du har en klassemålmand til at tage det, som man ser tit i håndbold, skaber du en utryghed, for den der skal sparke, og målmanden fra bænken har alle data klar, hvor spilleren sparker, minusset er som i håndbold, kan man ikke skifte samme målmand ud igen. br />
  Det var mit input med et par twist i hvorfor udover give erfaring til en ung målmand også kunne give spillet en ekstra dimission
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     12 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Man kan bare skifte i halvegen. Det er et spilstop, så du vil stadige have 4 spillere tilbage at skifte, på i alt 3 spilstop...
   Så vil du også kunne snakke med den målmand der bliver skiftet ud, og forklare ham hvad der sker.
   Desuden vil den indskiftede målmand kunne tage temperaturen på kampen fra 2. halvlegs start...

  Se 5 flere kommentarer

 • Sindssyg god postcast Nanna.
  Jeg hæfter mig specielt ved at det tyder på forlængelse af Jarvig, Staugaard og Pyndt, hvis de klemmer ballerne sammen her i foptakten og derudover at der kigge på målmandssituationen, hvor det virker åbenlyst at der ikke forlænges med Marvin.
  Det lader også til at Hermannson og Jung går tiden ud, hvis ikke Jung forlænger.
  Jeg kunne ikke helt tyde, hvad der skal ske med Vigen, specielt hvis Mike kommer ind.
  Mht Mike, er jeg personligt ikke vild med ideen.
  For det første mener jeg midtbanen bliver for klejn fysisk med Frendrup, Mike og Jobbe.
  For det anden var Mike ikke den hurtigste knallert på havnen, da han var her sidst og han er nok ikke blevet hurtigere siden. Hurtigheden fra 8eren til at komme med frem i feltet betyder, utroligt meget for vores spil.
  Jeg kunne faktisk bedre se ham som en Pirlo 6er men her er vi jo super godt besat i forvejen.
  Det virker desuden til Uhre får et fuld fortjent lønhop.
  1 enig