Fodbold live resultater
Podcast: Vi skal ud og vise vi er mænd, forsvare vores stolthed igen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 7. maj 2024

Nå, det er sådan, det føles at tabe. Det var længe siden. Og det er ikke rart. Men hvad kan vi tage ud af Brøndbys 3-2-nederlag til FC Midtjylland, som åbnede guldkampen på vid gab?

Vi analyserer kampen, guldkampen og Brøndbys position i den. Nu skal vi ud over stepperne og ud og jagte det ultimative. Vi skal ud og vise vi er mænd, som Sydsiden synger. Det vigtigste derby i mands minde venter.

Nanna Møller Karlsen er vært og denne uges panel består af Peter Froulund, Patrick Jensen og Mads Lohse.

Partner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Husk at du kan støtte Boozt Fællesskabet her.

Lyt til podcasten her eller find den i din foretrukne podcastapp:

 
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes Peter har en pointe i, at vi mangler at finde løsninger på modstandere der er dygtige til at lægge et højt (mandsorienteret) pres på os.
  Det er fint at forsøge at spille sig ud af presset, men der vil være kampe hvor det ikke lykkes - eller hvor forudsætningerne for at det lykkes er dårlige (fx hvis Wass er skadet)
  1 enig

 • joobs
 • joobs   7. maj 2024   

 • Skuffelsen over et evt. derbynederlag og et FCK hold der overhaler Brøndby, fylder alt for mig - mere end udsigten til en sejr. Jeg gider ikke engang sætte mig ind i resten af programmet for de andre 3 hold.

  Brøndby mangler at komme en kamp, hvor de ligner et mesterhold. Man har ført med 2 mål i sølle 20 minutter ud af 540 minutter i det her slutspil. Det lugter ikke ligefrem af guld, men der er 4 runder endnu heraf 3 hjemmekampe. Det må være en fordel, men der er pres på og der skal de vise hvad de er lavet af.

  Min puls er allerede for høj......
  1 enig
   
  • @joobs - hvordan kan din puls være høj, når du ikke tror på dit hold?

   Du er deprimeret og tager sorger på forskud. Det bringer ikke pulsen i vejret.


 • Vil I ikke tage vores indkast op i en podcast. Vi må være det mindst farlige hold på indkast af alle hold i ligaen. Eller vi er for det meste farlige for os selv.

  FCM/FCN lægger et tungt pres på os hver gang vi har et indkast. Vi kaster den 9 ud af 10 gange til nærmeste mand der er presset af to FCM folk der flår bolden fra os og starter en kontra. Vi kaster ALDRIG langt ind i feltet og vi kaster næsten ALDRIG langt tilbage i banen til forsvarslinjen. Vi kaster den lige 5 m retur mod eget mål og mister den indenfor 5 sekunder.

  De andre hold er helt trygge ved hvad vi gør for vi overrasker aldrig.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Benjamino - mærkeligt at vi ligger nr. 1 - noget må vi gøre rigtigt.

  Se 1 flere kommentarer

 • det er så simplet at lukke ned for os. FCM går over i en 4-2-2-2. de 2 angribere presser vores 3 back kæde og de 2 offensive 10er lukker af, så der ikke kan spilles ud til klaiber og Divko. på midbanen presser de op imod wass og Greve. Dermed er der lukket helt ned. og vores fantastiske træner har ikke en nøgle til dette. Man kan ikke spille med kun 2 på midtbanen.
   
  • @TheBadBoy - vi spiller 3-4-3. Vi har været udfordret omkring opspillet i de seneste kampe. Det må vi kunne løse uden formationsændring. Jeg foreslår Klaiber som makker til Wass, og Sebseb på hwb.

---

 • Snobberne har den absolut stærkeste trup i suppen. Så selv om BIF er på hjemmebane bliver det særdeles svært mod en trup i stærk medvind og med en rigtig solid udebaneststistik. At Roony er skadet betyder intet for dem. De har så mange stærke spillere og er i modsætning til os vant til at spille afgørende kampe om mesterskaber. Vi får det meget svært. Snobberne må ret beset anses som favorit til mesterskabet. Med FCN og fcm som outsidere. Jeg ved godt det her indlæg vil blive set som et taber indlæg men det rager mig en vandmelon, en høstblomst og et kirsebærtræ.
   
  • @RedRegnskovene - nej ikke et taberindlæg - men et fckindlæg

 • Det er rigtigt nok at det kan være interessant med Klaiber på midtbanen. Men har han spillet på midtbanen før? For det har Vanlerberghe. Vist nok endda defensiv midtbane. Så han er vel også en mulighed. Måske endda den mest oplagte.
   
  • @RedRegnskovene - det var også en mulighed, men det vil give uro i stoppergruppen. Klaiber er rykket ind på 6eren tidligere, da Wass blev taget ud.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner