Fodbold live resultater
Pokal + Mesterskab

Skrevet af , 16. december 2020

Da netop vinderen af pokalen, er sikret min 20 millioner kr. er denne turnering. Prioteres denne tunering, ekstra højt for topklubberne i år, da man er sikret sig direkte adgang til Europæisk fodbold pga. Danmarks placering af landene. Hvordan mener I vi skal stille op, og skal der spares spillere, da vi har en meget vigtig kamp mod Horsens, jeg kan se ide i spare Vigen, da han er lige kommet tilbage fra pause og spilede fantastisk, og skal helst være klar mod Horsens. Slimane lavede et super indhop, og jeg kan også se en ide i prøve 1-2 af de unge af i denne pokal. Den skal ikke nedprioteres pga. værdien i at vinde pokalen er stort, skulle man endda tabe og det viser sig at vinderen af mesterskabet også er pokal mester har finalen også værdi. Jeg tror NF kommer til at stille i noget nær bedste opstilling torsdag, hvad mener I? Jeg tror også han spare måske Vigen til kampen enten fra start eller giver ham max 60 min. Jeg kan også se vi måske kan spare Jobbe og en mere, men så er det også max. For kampen mod Fremad Amager som jeg mener har et meget spændende og ungt hold, kan give os problemer, hvis vi stiller op med halvt hold.

 

 

Kvistgaarden får måske startplads, men er sikker på NF bruger Slimane fra start, og måske også TB
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   16. december 2020   

 • De to kampe bør være kampe man dominerer og vinder.

  Spillerne bør alle være i form til to kampe på en uge. I pokalen bør der være plads til et par reserver får chancen fra start (Børkeieet, Hermannson og måske Hermansen.

  Man bør ikke eksperimenter for meget, da det kan ødelægge rytmen i truppen.
  2 enige

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    16. december 2020   

 • Af årets sidste 2 kampe, er pokalkampen vigtigst.
  Vi skal til en hver tid kunne slå Fremad Amager, men vi må ikke undervurdere dem.
  Jeg tror ikke på, at vi bliver mestre i denne sæson, så jeg ser ikke kampen mod Horsens være nær så vigtig. Skulle vi tabe mod Horsens, er da stadig mange kampe tilbage i Superligaen. Men vi må for alt i verden ikke gøre som AaB og undervurdere vores modstander og tabe.
  Samtidig skal vi huske på, at FCK og FCM møder hinanden i morgen. Så een af vores største modstandere vil blive elimineret allerede nu.

  Så for at svare på dit spørgsmål, synes jeg vi skal stille i stærkeste opstilling og forsøge at mose dem fra start. Men med mulighed for at skifte nogle af de unge talenter ind, hvis vi kommer komfortabelt foran.
  Måske vi kan starte med et enkelt talent eller to, men vi skal ikke satse for meget.

 • andrus
 • andrus   16. december 2020   

 • Hvis pokalvinderen får en Europaplads gennem ligaen går der ingenting til taberen af pokalfinalen, og pladsen gives i stedet til det højest placerede hold i ligaen, der ikke er kvalificeret til europæisk spil. UEFAs regler siger, at man aldrig må kunne få en Europaplads som taber af et playoff-spil. Det er også derfor Sønderjyske ikke måtte spille med i Europa-playoff sidste sæson - de havde jo allerede en plads i Europa gennem deres pokalsejr

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER