Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Ibrox
 • Rangers FC

  Rangers FC logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Proppen skal sættes i NU !!

Skrevet af Joblar, 51 min. siden

Det er åbentlyst for de fleste at resultaterne bestemt ikke er som vi kunne have ønsket os her i starten af SL sæsonen. 

Vi har sendt en del spillere ud, specielt vores forsvar har stået for skud, Hermannsson, Jung, Marwin - som måske har efterladt noget tilbage at ønske. Vi er efter 6 spillerunder det hold i SL der har lukket flest mål ind - 11 stk. - til sammenligning har FCM lukket 3 mål ind. Man siger at et godt angreb vinder kampe, men et godt forsvar vinder mesterskaber....

En af forkalringerne på at vi kunne løfte DM trofæet i sidste sæson, var uden tvivl også at vi havde et godt forsvar, som var svært at skabe chancer imod. Brøndby har tidligere under blandt andet Zorninger også haft den kedelige tendens til at lukke mange mål ind - og nu frygter jeg desværre vi er ved at være tilbage til det punkt hvor vi igen har et forsvar der er hullet som en si....

Jeg er med på at det selvfølgelig tager tid at få spillet et nyt godt forsvar sammen, og det er selvfølgelig ærgeligt at vi ikke tidligere i transfer vinduet har haft mulighed for dette, så vi kunne have været bedre klar til sæson start, men sådan er det nu engang. 

Nu har CV selvfølgelig haft den tilgang at man han ville vente til sidst i vinduet med at hente spillere, og fred være med det - MEN nu er der 9 dage tilbage så lukker vinduet, og vi mangler satdig at se de transfers fra den bedre hylde, er begyndt at tvivle på om de overhived kommer, men selvfølgelig skal tvivlen komme CV til gode.

Men hvad gør vi nu og her, målene sejler ind bag vores stakkels nye målmand, som endnu har sit første Clean Sheet til gode. Vi score jo næsten i hver kamp så ser ikke problemet værende offensivt, også med det faktum i mente at vi langt fra har scoret på alle vores muligheder, snarre tværtimod, effektivitetet har slet ikke været som i mesterskabssæsonen. 

Jeg er oprigtigt bekymret over om de spillere der er hente ind til forsvaret er gode nok lige nu og her - tænker på Tshiembe & Wikström (som Gammelby åbenbart er foran, da han blev skiftet ind i forhold til Skipper mod OB) - hvorvidt Skipper har det nødvendige niveau syntes jeg også stadig er et ubesvaret spørgsmål. 

Så er den korte forklaring at Jung og Hermannsson - bare ikke er blevet ersattet med tilsvarende kvalietet, det mener jeg egentlig godt man kan argumentere for. 

Hvor om alt er, så skal der sættes en prop i vores forsvar - det hjælper ikke at have det dårligste forsvar og samtidig ville være en top3 klub. 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   22. august 2021   

 • Wikström er købt med henblik på næste sæson, tvivler på han kommer ret meget på banen i denne sæson. Tshiembe har startet fint ud synes jeg, når man tager i betragtning, hvor lidt tid han har haft med holdet. Han kunne være hentet gratis, havde CV og scouting afd. kendt deres besøgelsestid og vist rettidig omhu. Han er langt fra lige så god som Jung var, men synes stadig han noget at bidrage med, ser ham mere som en afløser for Hermannsson selvom han spiller på Jungs plads.

  Pt er der for mange unge i a truppen synes jeg og måske det har indvirkning på træningerne? Der er flere af de unge, som pt er et godt stykke fra at have niveau til SL og de bør derfor få noget spilletid i 1.div.

  Det er noget af et puslespil NF og CV skal se at få styr på med den trup. Håber snart holdet igen kommer på sporet og får sat gang i en stime af sejre.
   
  • Joblar
  • Joblar   22. august 2021   

  • @mp80 enig med dig i at truppen nok er for stor og at der nok også er for mange unge spillere, syntes det ville have været godt at få ryddet lidt op i det tynde øl, nogle af de unge ud på leje, men også får sendt et par spillere videre tænker Gammelby, Corlu, Pavlo. Tilbage til forsvaret mener jeg vi lige nu og her står væsentlig dårligere end før transfervinduet, KT bliver god, men jeg er usikker på hvor lang tid det tager, så har vi Skipper og Rosted, Skipper var på leje i Hobro sidste år, så også her mener jeg vi er svækket markant, der må og skal gøres noget i forhold til det forsvar som lukker mål ind på samlebånd, tør slet ikke tænke tanken hvis Maxsø ryger, syntes det grænser til det uforsvarlige fra klubbens ledelse.

 • ClausAmar
 • ClausAmar
  Betalende bruger
    22. august 2021   

 • Men hvorfor snakke om en erstatning for Hermannsson?
  Det har vel altid været Rosted (uanset hvad man så syntes om ham).

  Det er vel mere backup for Rosted vi skal snakke om?
  Og måske det vel netop er Skipper/Wikström?
  1 enig

 • Betalende bruger
    23. august 2021   

 • Har aldrig oplevet på nogle hold, heller ikke modstander hold i en holdsport,
  at man har skiftet halvdelen af holdet, og at de fungerede som før, efter så få uger fra opstart Sidst vi mistede 4 fra midteraksen, gik der 1,5 år, før de spillede som et hold igen og var et hold.

  Hvad gør at det skulle gå meget stærkere nu, og hvorfor endnu stærkere, vis vi skifter flere?

  Kan ikke se at 3 mand med nogle uger ekstra, ville rykke det vilde, kontra det måske tager 1,5 år.

  Men kan da godt være det ville det.

  Der ikke den store forskel på hvor mange mål modstandere score, om Maxsø er der eller ikke, foreløbig i denne sæson desværre.

  Mange er desværre på nakken af vores Wingbacks, som knokler røven ud af bukserne i kampene, for at være boks til boks.
  Hvorfor så ikke Maxsø som er leder og general under slaget, for holdet der fejlede.

  Det er vel altid en anføres skyld, det er loddet når man bære det bind, på godt og ondt.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. august 2021   

 • Jeg ser faktisk et større problem i Maxsø. Han har været ved siden af sig selv lige siden det glippede skifte. Kun mod RB synes jeg han var lidt tilbage.
  Meget af sidste års styrke i forsvaret var, at alle kunne stole på, at vis een havde en off-day, så var kaptajner der altid for at redde kastanjerne ud af ilden.
  Læg dertil, at de alle skal lære hinanden at kende. Så er det for mig klart, at det sejler lidt.

  Men hvad kan der reelt gøres?
  En erstatning for Maxsø vil også skulle spilles ind, med mindre vi bruge +30mio.
  Så jeg ser kun den mulighed, at vi slår koldt vand i blodet og lader drengene finde rytmen. Mens vi fans må glæde os over, at vi ikke holder med agf.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     23. august 2021   

  • @Jensen det er hovedet på sømmet.

   Har haft samme debat en gang for nogle år siden, der var det bare Hermanson som fik skylden for alt.
   Så har lidt opgivet at komme med kritik af Maxsø efter det.

   Alle der har spillet bold, især dem der har spillet i den defensive del, ved at det er den del af spillet, hvor samarbejde, kende hinandens svagheder og aftaler er aller aller vigtigst.
   Falder en, falder vi alle.

   For man skal agere på en modstanders handlinger.
   Meget lettere omvendt.

   Hahahaha tak for at bringe lidt solskin til dagen, hader agf


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    24. august 2021   

 • En tanke der lige slog mig...
  Man plejer at sige, at held/uheld udligner sig over en sæson. Så med alt det uheld vi har haft i starten af denne sæson, så kan jeg ikke forstille mig andet, end at vi klart ender i top 3 i denne sæson. :)

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021