Pyndt: Oplagt mulighed for at vise sig godt frem

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6 dage siden

Brøndby IF er lige nu udforderet af en del skader. Derfor har trænerteamet valgt at hive midtbanespilleren Andreas Pyndt og angriberen Mathias Kvistgaarden op i Superliga-truppen for at træne fast med resten af efterårssæsonen.

Pyndt er på U/20-kontrakt og har udløb til sommer, så han ser det som en oplagt mulighed for at vise sig godt frem.

- Det er en oplagt mulighed for at vise sig godt frem. Alle træninger er en ny mulighed for at vise sig fra den bedste side, så det vil jeg da helt sikkert prøve på, siger Pyndt til 3point.dk.

- Målet er at komme så meget med ind over A-truppen som muligt.

Pyndt har været skadet en del af efteråret, men er hundrede procent klar igen og det nyder han.

- Jeg er kommet mig hundrede procent over min skade. Skadesperioden tog måske lidt længere tid, end jeg i starten havde forventet, så det er rart endelig at være fit for fight.

Niels Frederiksen har til 3point.dk udtalt, at Pyndt og Kvistgaarden også kan mase sig ind i kamptruppen om søndagen. Første mulighed for det er nu på søndag, hvor Brøndby skal en tur til Vejle.
Deltag i diskussionen
 • Stærkt

 • Ny kontrakt til de 4 u20 spiller, de bliver alle klasse spiller med tillid og spilletid, 4 års kontrakter
   
  • Broder Salsa
  • Broder Salsa
   Betalende bruger
   Top debattør
     5 dage siden   

  • @Gulogblåforaltid Arh, Jacob Rasmussen er vist et ret stort spørgsmålstegn i forbindelse med sin skade. Og han greb ikke den spinkle chance der var i sommers. Tror ikke man ender med at satse på ham på sigt. Når Riveros er tilbage vil det heller ikke give ham noget spilletid.

   Emil Staugaard og hans status er ukendt for mig. Tror dog ikke man satser på ham.

   Singh og Pyndt derimod - dem ser jeg et større lys i. Dem håber jeg man går videre med. Forhåbentlig vil det også resultere i udtagelser - og måske endda spilletid - i den resterende del af sæsonen.
   1 enig
   
  • @Gulogblåforaltid Hvad bygger du det på?
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    5 dage siden   

 • Jeg husker stadig Tom Køhlerts kommentar vedr. Zimling. “Hvis ikke vi har plads til talenter som ham, så kan vi ligeså godt lukke talentudviklingen i Brøndby”.
  Jeg er kæmpe fan af at sluse talenterne stille, roligt og forventningsfrit ind på Superligaholdet, da det gang på gang viser sig, at det tager et par sæsoner at slå igennem for de unge - og så må vi lære at væbne os med tålmodighed.
   
  • @Saesonkort Zimling var et ekstraordinært talent, som uforståeligt ikke fik chancen. Pyndt og vores andre U20 spillere er ikke Zimling.

   Jeg er også fortaler for at vi har tålmodighed med de unge, men de skal også vise noget potentiale. At de er unge, er ikke nok.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer