Fodbold live resultater
Randers - Brøndby

Skrevet af Broder Salsa, 2. october 2020

Jeg prøver med en lille optaktstråd om kampen mod Randers. Har nogle tanker jeg gerne vil af med. 

 

Min startopstilling:

 

Schwäbe

Rosted - Maxsø - Jung

Bruus - Vigen - Frendrup - Jobbe - Bjur

Uhre - Hedlund


Ser den som 50/50 med Mensah vs. Bjur. Tror NF vælger Mensah pga. fysikken og rutinen, men jeg håber på Bjur. For skræmmende er Randers' højreside heller ikke. Og et venstreben er super at have i det offensive spil. Corlu er måske klar til +45 minutter, udtaler NF. Tror derfor ikke vi ser ham i startopstillingen - og hvem skulle han også sætte af?

 

Randers

Randers spiller 4-4-2. De har lige solgt Emil Riis (ja, ham der håndboldspilleren) til Preston, så de er svækket i offensiven. De har i forvejen ikke været skarpe foran mål. I deres tre kampe er ALLE deres mål faldet efter en dødbold (3 på hjørnespark + 1 direkte på frispark). Maxsø og Rosted skal derfor selvsagt være på dupperne ved dødbolde og dirigere de lidt halvsvage hovedstødsspilere i Brøndby-truppen. Opdækning og andenbolde vil være meget vigtigt mod Randers. Randers har iøvrigt, bare til info, haft 21 hjørnespark i de tre kampe. 

De brænder mange chancer, Randers. De kommer til chancer, men jeg tror de får det svært mod den betondefensiv Brøndby efterhånden har fået opbygget. Randers gør selvfølgelig klogt i at kommer over vores VWB-side med deres fine tekniker - med det ligeså latterlige navn - Vito Hammershøj-Mistrati overfor Bjur/Mensah som er det svageste punkt. Jung har ikke været fænomenal indtil videre, så der er jeg faktisk lidt nervøs ifht. mangende opbakning. Deres højreback, Kallesøe, kan også løbe op og ned ad fløjen som det passer ham.

Thomas-Thomas-Thomas Thomasberg blæser til angreb mod Brøndby. De vil stresse BIF. Det gør de også klogt i...

Mod Horsens kunne BIF slet ikke håndtere presset. Det blev febrilsk og akavet. Frendrup fik ikke ro til at føre bolden sikkert frem som han plejer, og det hele var generelt noget rod. Så stor kredit til Horsens. Hvis Randers lykkes med det samme, så får BIF det svært. For Randers er bedre end Horsens. Forhåbentlig har NF & Co. trænet sine spillere i netop modstanderens presspil. For Frendrup+Vigen+Jobbe+Maxsø+Jung+Rosted er dygtige fodboldspillere og kan sagtens aflevere bolden. Det skal de gøre i morgen. Og ikke lade sig stresse. Og for guds skyld: hjælpe hinanden! Spil ud af det første (og andet) pres, så er der masser af muligheder. Det så vi flere gange mod Horsens. Slimane spillede eksempelvis mange fine bolde bredt og direkte fremad, selvom han blev presset. Hvis Randers har overtaget i første halvleg, ligesom Horsens havde det senest, så synes jeg faktisk Slimane skal ind fra anden halvlegs start. Han løste problemerne mod Horsens ret fint, i mine øjne. 

 

Brøndbys muligheder

Mulighederne for Brøndby offensivt ligger i de dybe løb. Uhre og Hedlund skal sættes op i nogle dybdeløb i mellem Randers' midterforsvarer og backer. Fcm og agf spillede sig relativt let igennem på denne simple måde. Desværre er Uhre ikke en kynisk afslutter i disse situationer, hvor han har (for) meget tid til at tænke over sin afslutning. Men der må han bare tage sig sammen, for der ligger ret nemme mål og venter der.

Ellers ser jeg gode muligheder for mål af Jobbe + Vigen. Fcm's mål i Randers' seneste kamp kom efter et "8'er/10'er løb" ind i feltet. BIF spiller meget med indlæg (heraf Bjur fremfor Mensah), og rammer de en BIF-spiller med et cut-back, så er der gode chancer for mål. For Randers er ikke super-duper i de situationer. Agf's mål mod Randers var eksempelvis også bare et simpelt indlæg som Patrick Mortensen kunne sparke ind. Det kunne faktisk ligeså godt være et indlæg fra Bjur/Bruus til Uhre.

Jeg håber BIF vil spille hurtigt og direkte via Jobbe med hjælp fra wing-backsne. Så ser jeg gode chancer for en Brøndby-sejr. Men hvis Randers får fat i deres pres, og Brøndby bliver stresset som mod Horsens, så tror jeg vi taber. Randers har utvivlsomt set TV og vil derfor gøre klogt i at lukke ned for Jobbe. Det frigiver dog plads til andre Brøndby-spillere, som så må træde i karakter. 

 

Har haft en dårlig fornemmelse hele ugen. Har en irriterende fornemmelse af et smalt 1-0 nederlag. Randers er et svært sted at spille og jeg er oprigtig bekymret for om BIF kan modstå deres pres. Det var ikke just opløftende mod Horsens. Men jeg håber drengene får mandet sig op og leverer en god indsats. Jeg er halvnaiv her klokken 2 om natten, så tipper 2-1 til Brøndby. Vigen og Uhre som målskytter. 

Det var mine tanker. Har I nogle?
Deltag i diskussionen
 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    2. october 2020   

 • Schwabe Rosted Maxø Jung Bruus Jobbe Vigen Frendrup Uhre Corlu Hedlund Jeg tænker en 3-4-3 opstilling med Corlu som hængende 9 er, til at søge mellemrummene også længere nede i banen, så vi har en ekstra opspils mulighed på midtbanen, og lade jobbe trække lidt længere frem i mellemrummet og lurer på dybdestikninger.
  At vi rent taktisk kan skifte mellem en solid 3-5-2 og en mere offensiv 3-4-3. Frendrup som en mere stationær kant i venstre side, der kan stabilisere midtbanen og trække lidt ned og ind i banen. Det vil skabe rum til de tre forreste og Corlu. Det vil kræve en masse løb for hinanden og der skal fart i afleveringerne. Da vi burde have bedre boldspillere end Randers.
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     2. october 2020   

  • @MicFys jeg tror at en opstilling med Corlu og jobbe på venstre kant, kan også styrke vores v forsvarsside, i en 3-4-3 kunne være en god ide. Men vi skal også kigge på den defensive midt bane, frendrup har det svært alene, som jeg synes han så ofte er, derfor kunne Børkeeiet og frendrup samarbejde vel være en god ide. Børkeeiet lægger bedre afleveringer end rado og er vel lige så “ hård”, men det vil vel så gå udover vigen ? Det kunne så blive en opstilling med de tre kendte bagerst, midt Bruus ( tag nu nogle fremadrettede dueller med deres back) Corlu, frendrup og Børkeeiet , fremme jobbe, Uhre og hedlund. ? Det bliver det nok ikke, jeg tror vigen vil være på midtbanen , men uanset , så vinder vi. Og hvornår har vi sidst vundet de 4 første ?
   1 enig

 • Betalende bruger
    2. october 2020   

 • Mistrati er en fantastisk fodboldspiller men rigtig rigtig langsom. For mig handler det faktisk mere om hvad Randers har tænkt sig at gøre for at dæmme op for vores offensiv, især Jobbe, som er begyndt og forhåbentlig bliver ved at score mål i en lind strøm (undskyld, kunne ikke lade være) men også Hedlund og Uhre. Vores fart bliver et stort problem for deres defensiv. Emil Riis var Randers' uden konkurrence bedste presspiller, hans største force som fodboldspiller, så de har lige smidt deres gameplan med højt pres i vasken. Er ikke i tvivl om vi vinder. Lad dem komme i deres nu sandsynligvis ikke fungerende høje pres. Og så må vi spille første afleveringen længere frem i banen over deres pressende spillere så de kommer i undertal i deres langsomme defensiv. Vi SKAL selvfølgelig fortsætte vores 3-5-2 formation. Alt andet vil være tosset. Det har hidtil fungeret rigtig godt for os og der er ingen grund til at lave om på noget der virker og som er hovedårsagen til at vores defensiv er så stærk. Har haft en rigtig god fornemmelse hele ugen, eller hele sæsonen og faktisk siden mesterskabsspillet sluttede. Den blev meget bedre da jeg fandt ud af at deres aller aller bedste presspiller nu er solgt.
  2 god kommentar

 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    2. october 2020   

 • Hej Broder Salsa, fed optakt! Rimelig skarp på dit bud på startopstilling.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER