Regeringen indkalder til forhandlinger om mere end 500 tilskuere

Skrevet af Marcus Linkhorst, 9. juni 2020

Brøndby administrende direktør, Ole Palmå, har tidligere sagt, at han er utilfreds med regeringens første udspil om, at der er kun må komme 500 til Superliga-kampe.

Men nu er der gode nyheder. Regeringen har indkaldt til forhandlinger om, at åbne Superligakampe for mere end 500 tilskuere. Det oplyser Justitsministeriet. 

- Kulturministeren, sundheds- og ældreministeren og justitsministeren vil indkalde til drøftelser vedrørende et forsøg med afvikling af superligafodbold med flere end 500 tilskuere på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde. Forsøget forudsætter, at sundhedsmyndighederne finder, at der kan laves en forsvarlig model. På baggrund af forsøget vil sundhedsmyndighederne, politiet og evt. andre relevante myndigheder evaluere, om det er foregået sundhedsmæssigt forsvarligt, skriver Justitsministeriet i en pressemeddelse.

Det vides endnu ikke, hvornår der er indkaldt til forhandlinger, men her på 3point holder vi selvfølgelig øje med forhandlingerne.
Deltag i diskussionen
  • uanset hvad der kommer ud af disse forhandlinger må BIF finde ud af hvad man vil gøre til den kommende kamp med udgangspunkt i 500 mands reglen. Lodtrækning mellem sæsonkort holdere eller hvad. Skulle der opstå en anden mulighed, som man kan nå at planjægge ud fra så tager vi den op .

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER