Fodbold live resultater
Rettidig omhu CV?

Skrevet af Jørgen, 21. august 2022

Jeg er nysgerrig!

Gør du dit job godt nok, CV?

Giver du NF de arbejdsbetingelser man kan forvente at en klub af Brøndbys størrelse og historie?

Behandler du Brøndby godt, når du gang på gang på gang ikke viser rettidig omhu og sikrer et konkurrencemæssigt hold?

Tænk på økonomien, skriger du..!!! Jep. Den er faktisk en del meget mindre i 1. Division. Så det gør jeg skam...
Deltag i diskussionen
 • NF har lige fået Wass. Den her derout er ikke CVs skyld.
   
  • @MOAllen
   Lavet Daniel wass mål “ nej” kan Daniel wass klare det hele “ nej”. Erko er CV for langsom igen

  Se 1 flere kommentarer

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    21. august 2022   

 • NF har de betingelser han har haft kendskab til hele tiden, dagen er at han har ingen ideer til hvordan holdet udvikles, hvordan hver enkelt spiller forbedres osv osv. han er ganske enkelt ikke god nok og har slet ikke været det, takket været Jesper Sørensen fik vi et DM, da han forsvandt , forsvandt holdet.
  Hvis CV vil os det godt , så slip NF her han har kun fungeret under ledelse af Jesper Sørensen , jo før jo bedre vi skal helst i top 6
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @preben
   Hver gang NF bliver interviewet giver han truppens kvalitet og bredde skyld. Klassisk deflektion. Han smider spillerne og staben under bussen for at redde sin egen røv.
   to ud af tre sæsoner er endt uden for top tre.
   Rado som anfører er NFs ansvar. Et spillesystem der har givet flere nederlag end sejre er NFs ansvar. Vi er ikke Bayern München, så derfor bliver vi nødt til at sælge og hylden vi kan købe fra er begrænset når vi ikke ender i top tre.
   1 enig

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    21. august 2022   

 • NF har de betingelser han har haft kendskab til hele tiden, dagen er at han har ingen ideer til hvordan holdet udvikles, hvordan hver enkelt spiller forbedres osv osv. han er ganske enkelt ikke god nok og har slet ikke været det, takket været Jesper Sørensen fik vi et DM, da han forsvandt , forsvandt holdet.
  Hvis CV vil os det godt , så slip NF her han har kun fungeret under ledelse af Jesper Sørensen , jo før jo bedre vi skal helst i top 6

 • Jeg tror egentlig at CV prøver det bedste han har lært. Men den vare han skal sælge overfor en spiller og dennes agent er bare heller ikke særligt attraktiv. Og især ikke hvis du er en spiller som har potentiale til at brænde superligaen af. Så er BIF altså kun lige marginalt mere attraktiv end FC Nordsjælland.
  2 enige · 3 god kommentar

---

 • Rettidig omhu er vel også at via har en strategi og en plan for hvordan vi skal spille. Jeg køber simpelhen ikke, at vores hold er så dårligt. Der mangler en strategi og en plan for hvordan vi vil spille. Vi starter mod Nordsjælland, Silkeborg, AaB og FCK og kommer bagud inden for det første kvarter. Vi lukker mål ind på hjørne, selvom alle spillere er hjemme. Vi har ikke spillet to kampe i træk med samme hold. Wass kommer ind og skal spille midtbane, men spille højreback. Har svært ved at se hvor det er vi vil hen. Håber Niels og trænerteamet få styr på strategien.

  Synes personlig vi skal passe på med ikke at købe for mange spillere, da hele vores strategi bygger på at spillere nedefra kan komme ind og forstærke os. Hvis vi køber en ny angriber, så har vi altså: Kvistgaarden, Hedlund, Björk, Salech, Divkovic og en ny. Det er altså seks angribere til to pladser. Vi har samme problem i forsvaret med: Thsiembe, Heggheim, Alves, Maxsøe og Rosted til to pladser. Lad os nu finde den startellever og en klar spilfilosofi i stedet for bare at købe.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     21. august 2022   

  • @Bæredygtig Brøndby hvad med at udvikle det potentiale vi har, der er ikke sket noget som helst,siden NF tiltrådte, han startede sit virke her med at tabe kampe på stribe, så greb Jesper Sørensen ind, ændrede systemet så det passede til spillernes format og evner og så vandt vi DM.
   Så snart JS stoppede, stoppede sejrene fordi NF havde læst at systemet burde ændres , så skide være med om vi havde spillerne og så tabte vi igen teamet rettede lidt ind og det gik til en fjerdeplads,
   så i ny sæson er der intet sket andet det sædvanlige rod mv . Niels er ikke god nok, vi var nogen der troede at rutinen og kontinuiteten ville betyde klare forbedringer …Der er ganske enkelt ikke sket en skid og det er NFs fejl for han har hele tiden vidst hvad han have til rådighed, alligevel skulle spillerne konfronteres med forvirring , uklarheder eller hvad der er baggrunden, vi kan ihvertfald konstatere at der ikke er sket en positiv udvikling af spillertrup spil og spillere alle render rundt som uden mål og med, det er alt sammen NF problem og han har altså ikke evnerne til at løse det.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Folk opfører sig som ulve og flokdyr og nu skal NF der står for skud, det er så let at finde en der skal stå for skud, og det er ikke rimeligt, ja han fejler med ikke at bruge Wass på midtbanen, og det er korrekt men folk skal også huske at vi faktisk lige har fået Wass som kommer uden kamptræning (kun testkampe) skal han spille den midt man snakker om, kræver måske bedre kampform. .

  Vil stille et ? til alle kritikere der vil have ham fyret, ud af de spillere vi stiller med i dag ud over Wass, hvem mener I kan gå direkte ind i FC klubberne i deres startelver? En spiller er ikke nok til kunne ændre alt, men en Wass i form på midtbanen, vil klart kunne gøre en forskel, men han kommer uden kamptræning da de ikke var startet op i Spanien kun med test kampe.

  Vores bænk mangler kvalitet og det er sandt, jeg sidder ikke at forsvare NF og kan godt se han også har fejl, men CV der har det største ansvar, det er ham der har vindue efter vindue har tømt holdet for bedste spillere. Troels B vidste ikke om der var råd til 10 millioner for Mukhtar jeg synes bestemt han var en god indkøber, ja CV har bragt lønnen meget ned bare ikke til sig selv 4.8 millioner årligt. Han har solgt spillere ja efter vi blev mestre og ikke ham der fandt Jobbe eller Frenne, eller Uhre for den sags skyld, allerede før Uhre blev solgt, var vores bænk tynd i angrebet og allerede der nævnte jeg vi manglede en angriber, så blev Uhre solgt og hvad hentede CV ind ikke for små øre, er det spillere der har vist de har kvalitet. NEJ.

  Skal der rettes kritik mod NF, så skal der også kigges på CVs ansvar her, ellers er det ikke fair. Som gang på gang har reddet point til os med en trup der end ikke var en top 4 værdig. NF opfandt Bruus på en ny plads og gav os millioner, nu taler de om Bruus kan blive allerede nu solgt til en større klub, er NF perfekt nej, men hvilken træner har været det, jeg elsker Zorniger men han var heller ikke perfekt, NF tror jeg ikke bliver forlænget, men synes ikke han skal fyres, det har jeg for meget respekt for ham til, synes ikke han har fortjent det. Da kvaliteten ikke har været god nok igennem tiden med CV og ham.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Tanken
  • Tanken   21. august 2022   

  • @Uka fan Jeg mener ikke NF skal fyres i dag, men... Jeg synes han står med det spillemæssige ansvar. Han har ikke fået de byggesten som gør vi bliver mestre, det er CVs ansvar. I dag står vi dog med 6 point efter 6 kampe, og det HAR vi altså spillere til at kunne gøre bedre. Ser man de kampe vi har spillet er det vel kun FCK som på papiret har et bedre hold?

   Jeg synes dog ikke man skal måle en træner på resultater. Der kan ske så mange tilfældigheder som gør det kan være misvisende, i hvert fald over en så kort periode. Der hvor jeg mener problemet ligger er vi er statistisk et af de suverænt ufarligste hold, og suverænt dårligst forsvarende hold. Vi formår ikke taktisk at vinde kampene. Det er et problem som falder tilbage på Niels.

   Det er selvfølgelig aldrig sort hvidt i en fodboldklub, men jeg savner virkelig at se en offensiv plan store dele af kampen i dag. Jeg har desuden savnet noget proaktivitet fra Niels, stort set hele hans Brøndby tid faktisk, og jeg mener ikke han er en god træner til at ændre kampe. Derfor mener jeg man bør se det an til vinterpausen. Se hvorvidt vi udvikler os spillemæssigt. Fordi jeg synes det billede vi ser i dag er præcis det samme vi så hele sidste sæson, hvor vi reelt er en halvsæson med Uhre fra nedrykningspillet
   2 enige · 3 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     21. august 2022   

  • @Uka fan jeg mener at NF skal fyres i dag, pga manglende udvikling og han har ikke evner til at løse vores spillemæssige problemer, der er gået Esbjerg i det
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • tænke
 • tænke   21. august 2022   

 • Jeg kan ikke forstå, at folk er overraskede over niveauet. Når man flere transfervinduer i streg sælger gode superligaspillere og erstatter dem med middelmådige spillere fra dårligere ligaer, så er det da klart, at man falder i niveau. CV er undercover for FCK, og han gør det glimrende.
  2 enige · 3 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    21. august 2022   

 • Folk vil fyre CV og NF, tror i så vi begynder at vinde en masse kampe lige om lidt??
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   21. august 2022   

 • Tiden er til at gå tilbage til 5-3-2, vi magter ikke 4-4-2

 • CV kender ikke udtrykket rettidig omhu, for så havde han købt spillere til en højere gennemsnitspris end 6 mio d.kr.

  Tænk sig - gældsfri mesterskabsklub med en økonomisk boost (mesterskab, salg af Lindstrøm, minimum EL gruppespil) og så køber vi 6-7 spillere til en gennemsnitspris på 6 mio!! Nogle af dem er ikke længere i truppen og nu lejet ud, fordi de ikke kan slå igennem. Andre er ikke gode nok som faste startere. De spillere har tilført holdet intet nævneværdigt.

  Sandsynligheden for at ramme bedre havde været større, såfremt man ønskede kvalitet over kvantitet.

  Vi står et dårligere sted end vi gjorde for 1 år siden.
  3 enige · 2 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER