Fodbold live resultater
RIGTIG SPÆNDENE ÅR! Der sker mange ting bag i kulissen

Skrevet af SpunkMinister, 9. august 2020

2020 har været et totalt specielt år, med lange pauser, rb-sagaen, den polske hund....

Jeg vil gerne starte med den økonomiske del, og alt der sker bagved:

Carsten Vagn er kommet til klubben, og har formået at få skåret godt ned på lønbudgettet, samtidig med de har fået sat fokus på vores mange unge spillere, som i fremtiden kan give os et kæmpe økonomisk boost.
Ikke nok med det har der været en masse, rygter i medierne og om en sparringspartner til Jan Bech, som også tror på Brøndby. Men hvad skal vi forvente af det? Jeg håber personligt vi får en mand ind, som er ligeså passioneret som Jan Bech er, han har sku hjertet på rette sted, så vi skal ikke ud og have en Mr. Hvemsomhelst, som er villig til at sælge mange af de traditioner vi står for(Klubnavn, Stadionnavn, farverne osv..).

Derudover skal udløber hovedesponsor aftalen med Arbejdernes Landsbank til nytår, hvor vi også skal ud og finde en stærk og loyal partner. Er vi stadig ligeså attraktive, og kan trække en stor hovedesponsoraftale i land(Midtjylland hapser f.eks Arbejdernes Landsbank fra os)?? 

Nu til det lidt mere realevante i øjeblikket, hvad sker der til sommer.

Der går kraftige rygter om at Jung og Schwabe skal skydes af til sommer, samtidig med at Hermansson har været kedet sammen med et skifte til Leeds(), derudover har vi en Ante Erceg, som jeg simpelhen ikke kan finde en fidus til i vores truppe, han skal vel også afsted? Vi har allerede solgt Simon Tibbling(Rezan er så kommet ind, Børkeeiet er tilbage fra lang skade), så også gerne vi smed hans  Svenske arrogante navnebror på porten, som løber rundt oppe foran og ikke rigtig har kvaliteterne til at angriber.

CV og NF, har allerede udtalt at der skal hentes en angriber og VB ind udefra.

Har fire Venstrebacks jeg gerne så en af dem lande på Vestegnen: Riza Durmisi(Lazio), Malte Amundsen(Vejle), Mads mini(Ausburg) og Patrick Da Silva(Lyngby). Af angriber synes jeg den er lidt svære, de er altid lidt af en lotto kupon, enten slår de til ellers gør de ikke, ligegyldig, hvor meget de har bombet inden de skifter, men tro ej har stadig nogle jeg gerne så CV hente: Sander Svendsen(OB), Dario Vizinger(NK Celje), Jens Odgaard(Sassoulo), Tim Prica(Malmø).

 

Hvor spændene og hvor meget glæder i jer ikke lige til at Brøndby starter op igen?? Forbliver Mikael Uhre Brandvarm? Styre Frendrup stadig den midtbane med så stor stil? Har Rezan Corlu, den dynamik vi lige har manglet? Bider enten Skipper eller Kabongo, sig helt fast i start-11'eren? Hvor lang en snor har NF? 
 

Lad os få sat gang i den generelle debat om Brøndby, hvad fanden er dine forventninger?

 
Deltag i diskussionen
 • Det er virkelig mange spørgsmål du kaster op i luften der.

  Det økonomiske og en eventuel sparingspartner til JB har jeg ikke så mange kommentarer til. Det er i et luftlag hvor jeg ingen forstand eller erfaring har. Men med CV er der tilsyneladende langt om længe blevet sadlet fuldstændig om, så vi nu får minimeret de astronomiske udgifter og dyre spillerbeslutninger som har tynget klubben i 15 år. Er der så i ligeså høj grad behov for en ny sparingspartner? Det ved jeg ikke. Men der skal nok være en virksomhed et sted, som kan se sig selv i projekt Brøndby anno 2020: Markant fanbase med Aldrig Alene-trøjerne som fint salgstrick, top 6, unge skandinaviske spillere og (tør man sige det...) økonomisk ansvarlighed.

  Jung forventer jeg ryger (men ikke til blot 1,5 mio(!)), Schwäbe håber jeg forlænger. Hermannson og Leeds var en kæmpe rap-rap.

  Ang. Erceg, så kommer her en upopulær holdning: giv ham chancen. Især hvis vi prøver en 3-4-3 af. Erceg spillede wing i Hajduk da han senest havde succes, så hvorfor ikke forsøge ham derude omkring? Han er helt klart bedre end hvad vi har set, så måske et positionsskifte i et nyt system kan ændre på sagerne. Hvis han lige kommer 3-4 meter længere ned på banen, så er han samtidig betryggende langt fra offside.

  Jeg synes ikke Simon Hedlund er arrogant. Eller en dårlig angriber. Han spillede ligeledes wing i Union Berlin, så (igen) hvis vi prøver en 3-4-3 af, så prøv ham eventuelt af på siden som en af de 3 forreste.

  NF & CV ser (heldigvis) rigtigt med deres fokus på en ny VB og angriber. Der er mange spændende navne, som vist også allerede bliver/er blevet debatteret i andre tråde her på sitet. Glæder mig i hvert fald til at se hvad de finder ud af.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at se de unge spillere i den nye sæson. Skipper, Kabongo og alle de andre unge (inkl. især Kvistgaarden) skal bare fortsætte med at klø på. Jeg er sikker på at NF nok skal give dem en masse chancer som de fleste forhåbentlig griber.

  Jeg glæder mig som altid sindssygt meget til sæsonstart. Det eneste sår i glæden er det corona-fis som nu blusser op igen. Hvad det får af konsekvenser for os tilskuere kan vi kun gisne om, men hvad der er slemt er, at der nu går endnu længere til vi kan komme på udebaneture igen. Fodbold foran fjerneren er sgu ikke ligeså sjovt.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     9. august 2020   

  • @Broder Salsa kommer blot lige med et par bemærkninger, for ellers er jeg helt enig. :)
   1. Ang. Erceg, Er jeg enig i at man ligså godt kan viske tavlet ren, og give ham en ny chance. MEN da han var i Esbjerg blev han brugt som akntspiller/Wing, og dette gjorde ikke meget fornuftigt for ham, Så jeg ved ikke hvor meget vi vil få ud af det..
   2. Det samme gælder lidt Simon Hedlund, jeg synes hans attitude har været helt væk efter han blev gift. (DVS. hele mesterskabsspillet) - Men husker jeg rigtigt blev han så ikke brugt som kant i starten af sin periode hos os? Uden nogen succes overhovedet? :)

   Nøj jeg glæder mig! - Forventningerne er selvfølgelig høje, men jeg har realistiske briller på, ift. det nye projekt: tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg er også meget spændt på den nye sæson. For ikke at sige, utrolig spændt. Jeg kan faktisk næsten ikke vente. Derfor er denne tråd fin, så vi kan få en god optakt i ventetiden.

  Jeg synes vi har taget den helt rigtige vej med vores unge spillere, som jeg forventer tager yderligere skridt fremad i næste sæson. Og så tror jeg vi bliver rigtig gode, hvis stammen på holdet kan holdes intakt.

  I forhold til det spillemæssige, så forventer jeg udelukkende at vi skal lægge på offensivt. Defensivt går det faktisk utrolig godt. Jeg har ikke tjekket op på det, men jeg tror ikke noget andet hold i den nye mesterskabsspil-struktur tidligere kun har indkasseret 5 mål på de 10 slutspilskampe. Jeg tænker det må være rekord. Der tror jeg simpelthen ikke vi kan gøre det bedre.
  Så det er offensiven, hvor vi skal fortsætte tendenserne fra de sidste 5-6-7 kampe, hvor vi begyndte at lave flere chancer. Næste udfordring bliver så at score på dem. Uhre så god ud til sidst, jeg mener vi skal satse på ham. Hedlund har tilsyneladende nogle formdyk. Vi så det i starten af sidste sæson, hvor han var ret miserabel på wingen, og igen i et par kampe efter Corona. Jeg tror måske han har brug for at spille hver gang, gerne med fast makker i angrebet, for at vi får det maksimale ud af ham. Jeg synes ikke han er arrogant overhovedet, men han kan se lidt opgivende ud. Men vi skal have hentet en ny angriber også, da det ikke lykkedes med Mraz.

  Transfermæssigt håber jeg vi får solgt Hermannsson og Radosevic. Begge er udmærkede superligaspillere, men samtidig er begge også købt til en spillestil med fokus uden bold, og vi har set i for mange kampe nu, at spillet med bolden ikke har været helt godt nok. Måske er dette også en af grundene til vores offensive kvaler.
  Erceg håber jeg selvfølgelig også på et salg af. Men kan NF få ham i gang, må al snak om trænerskift forstumme... på nogle af de rygter der har været om hvad Erceg har sagt til NF, lyder det dog som et komplet urealistisk scenarie.
  Vi skal selvfølgelig have en VWB og angriber ind. Jeg kan ikke vurdere om vi skal have en ekstra venstre CB, det kommer an på hvor langt Kabongo og Staugaard er.

  På det taktiske/formationsmæssige har jeg en stor forhåbning om at vi skal have 3-4-3 med i vores repertoire, og samtidig fortsat kunne mestre 3-5-2 i de kampe hvor det er bedst. Med de spillere vi har, tror jeg 3-4-3 kunne være særdeles giftig. Bliver det for offensivt, kunne man stille med 2 6'ere og så uden 8'er, da man jo har de to 10'ere/wings. Jeg synes virkelig der er perspektiv i det.

  Og ja, lad os nu komme på stadion. Det er stadig ret få smittede, og tager man Århus og et slagteri ud af ligningen, er det jo ikke fordi der er så mange nye smittede. Jeg går også gerne på stadion med mundbind, hvis det er det der skal til.

  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     10. august 2020   

  • @Christian Brøndbyman Den seneste udvikling er desværre sådan at der er konstateret forhøjet smittetal i bl.a. Glostrup, Silkeborg (hvor det som i et par andre jyske byer nu er blevet påbudt at bære mundbind i al offentlig transport), Sorø, Solrød og Nyborg. Coronaen er ikke slut. Det er ikke utænkeligt at regeringen bliver nødt til at lukke landet ned igen. Folk er desværre for uforsigtige hvilket bl.a. kunne ses da agf supportere fejrede deres tredjeplads. Sandsynligvis grunden til udbruddet i Aarhus og andre østjyske byer.

  Se 5 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     10. august 2020   

  • @Christian Brøndbyman Men ellers er vi helt på linje.

 • Joblar
 • Joblar   10. august 2020   

 • Lad mig starte med at sige, at jeg som en del af mine med fans glæder mig enormt til den nye sæson, primært fordi jeg syntes at vi står et godt sted, og der er en del ting der peger i den rigtige retning og fremad for Brøndby.

  CV er kommet til, og jeg må sige at jeg er fan.... manden har i min optik formået at rykke os ganske langt på det år han har været her, han har gjort truppen betydelig yngre, han har solgt spillere (ja ikke for de store beløb, men det skal nok komme) og så har han reduceret løn omkostninger betragteligt, ALT SAMMEN EN BYDENDE NØDVENDIGHED !
  Så min tro på CV er intakt, og jeg tror (selvom det er svært) at vi skal have lidt tålmodighed, og prøve at sige til os selv hvad det er for en opgave han har taget på sig.

  Det er ingen hemmelighed at jeg gerne så yderligere inventore i Brøndby, da jeg generelt mener det er usundt at have en ejerskab som det der pt. er tilfældet i Brøndby. Uden JBA er jeg ikke sikker på der havde været et Brøndby idag, så det skal han naturligvis have tak for, men som udgangspunkt mener jeg der skal andre folk ind til at hjælpe til ved siden af JBA, spørgsmålet er selvfølgelig hvilke planer JBA har ??

  Omkring hovedsponsor håber jeg naturligvis vi lander en sådan i god tid inden aftalen med AL løber ud, jeg er dog usikker på hvorledes hele Corona situationen har påvirket mulighederne for at lande en ny og attraktiv aftale for Brøndby ?

  Omkring transfers er jeg sikker på CV har styr på den del - jeg ser dog fortsat gerne at der bliver luget ud, så længe det giver værdi for Brøndby - jeg tror vi vil se Jung, Marwin, Hermansson, Rado & muligvis en aftale hvor Erceg kunne blive købt ud af sin kontrakt !
  Jeg er sikker på at der kommer en angriber ind og måske en VB - men tror egentlig også at det stopper her, men igen det kommer meget an på hvilke muligheder der opstår på transfer markedet.

  Jeg håber selvfølgelig på en super sæson, og tror egentlig også at vi kan få sådan en såfremt der steppes op generelt - syntes der var mange positive elementer i slutspillet. Så håber jeg specielt at der er nogle af de unge der brager igennem, så vi igen får nogle spillere der er attraktive for klubber på tranfer siden, og at vi næste år laver vores første tranfer på den anden side af 30 mio kr. for jeg tror når vi først får hul på tranfer bylden, så vil vi se en selvforstærkende effekt, men det er ganske simpelt - jo bedre resultater på banen jo højere vil transfers være !

  FORZA BIF !
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Joblar
   Jeg er meget enig mht det du skriver om CV. Der er mange der skriver at de ikke er imponerede, fordi han ikke har lavet store salg endnu. Men det var nok slet ikke det der var opgaven. Det der til gengæld imponerer mig, er at han er så vedholdende med at holde sig til planen: at få skåret lønudgifterne ned. Der var mange andre sportsdirektører der måske villet have givet efter for folkekravene med at forlænge Fisker, og lige prøve at se om man ikke kunne få mere for Tibbling, holde på Kaiser og polakken uden fodboldsjæl.

   Nej, han holder fast, respekt for det. Samtidig har han fået solgt Halimi og Arajuuri. Der er frigivet lønkroner i lange baner her. Så må vi se hvor vi ender, på hvilken hylde vi kan hente erstatninger i dette vindue. Det er super spændende.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     10. august 2020   

  • @Joblar JBA ejer ikke BIF. Han ejer omkring 55% af aktierne. Jeg ejer også BIF.

  Se 1 flere kommentarer

 • Flange
 • Flange
  Betalende bruger
    11. august 2020   

 • Nogen der ved noget om, hvor langt Kasi Jesper er i sin voldgiftssag mod Pandora??Hvis han vinder den, skulle der være 30 mio direkte ned i kassen til BIF.
  Sagen skulle afgøres i løbet af 2020, men jeg synes ikke man har hørt noget...

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    11. august 2020   

 • Det er skræmmende, at AaB kan være mere attraktive end os for en knægt fra Malmø...
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     11. august 2020   

  • @Saesonkort - Selvom ham sagde noget andet, så havde hans far nok lidt at gøre med det. ;)
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Hawk
  • Hawk
   Betalende bruger
     17. august 2020   

  • @Saesonkort kunne også være vi vurderer Kvistgaarden på samme niveau
   1 enig

 • Mogens
 • Mogens   13. august 2020   

 • Det bliver bestemt et spændende år. Økonomien er jeg ikke enig i. Kunne være dejligt med flere økonomiske muskler men det er aktuelt ikke bydende nødvendigt. JB har nærmest ikke været på banen siden CV kom til. Jan kan ikke takkes nok for tilgangen af CV. Økonomien er i bedring men vi er ikke stærke. Det tror jeg kommer om 2-3 år om alt går vel? Forudsætningen er bl.a. at spille i Europa så den 4. plads var noget rigtig lort.... men måske en ok pause fra de mange kampe mens holdet bygges op (igen igen).
  Er ikke helt klar til den kommende sæson. Vil rigtig gerne se nogle afgange og tilgange først.
  Hvorfor nævnes Durmisi igen og igen. Den HAR CV lukket. Det kommer ikke til at ske da vi ikke kan/vil betale hans løn.
  Jung er vel næsten sikkert videre. Tror stadig på rygtet om Da Silva. Hvis CV tror på ham, så giver jeg det en chance. Der er noget med en rigtig god indbyrdes forståelse mellem Silva og Corlu (var det en podcast eller et skriv der analyserede den case?).
  Ny målmand. Hermansen er ikke helt klar endnu. Det har både CV og NF jo bekræftet. Med mindre de ikke har andet valg, er den vel lukket eller hvad? Jeg aner ikke hvor vi skal finde sådan en. Det bliver ikke hos et superligahold da vi hverken har viljen eller pengene til store transfers.
  Vi skal gerne have to nye offensive folk. Mraz var desværre ikke svaret som Kamil's aflæser. ( Da jeg er et voksent og forholdsvist rationelt menneske bruger jeg altså han navn). Satset på Mraz viser at det kan være en ide at satse på to offensive spillere. Mon CV kan finde en anden spiller med Polske aner??? De uddanner ganske dygtige spillere på et marked som virker lidt usynligt for danske hold.
  Jeg tvivler på Kabongo. Han havde nogle udfald før sin skade og har været længe væk. Hvor robust er han og mon ikke han skal stille og roligt i gang.
  Jeg frygter et bud på Maxsø. Det ville være skidt. Frendrup må også gerne blive et år mere.
  Ante gider jeg ikke tænke på og Gammelby har jeg mistet troen på (håbet er der endnu).

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner