R.I.P fodbold.

Skrevet af Ville bliv vild !, 19. april 2021

Først Conference league, så Super league, og nu nyt CHL format.

Jeg er stærkt i mod alle tiltag. Det ødelægger alt fodbold historie.

Jeg er ekstremt bange for fodboldens fremtid. 

Vi fans er sgu nødt til at råbe op! Er ked af at det kan ramme Brøndby som klub, men jeg håber på fælles fan boycot.

Jeg kommer ikke på stadion til Europa kampe, jeg kommer ikke til at se det i fjernsynet.

R.I.P fodbold :(
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   19. april 2021   


 • For mig er det egentlig ikke problematisk at der nu er 12-15 af de rigeste hold i Europa/verden der nu vil danne deres egen liga i en form for lukket selskab. Det er en naturlig konsekvens af en udvikling, hvor de største hold har fået tilraget sig en økonomisk magtposition, som de gerne vil fastholde, og såvidt muligt forhindre andre i at tage del i.

  Særligt de sidste 20 år er afstanden både mellem klubberne nationalt, internationalt og ikke mindst til den almindelige fan, bare blevet større og større. Pengene specielt i de store ligaer er stukket helt af, så vi efterhånden snakker helt adskilte verdener mellem fodboldspillere der tjener helt uhyrlige summer, og så de lokale folk der støtter klubberne, men ikke har råd til at købe sæsonkort.

  Jeg har intet forhold til de klubber der har tænkt sig at deltage, måske med en mindre undtagelse i Dortmund. Jeg kommer ikke til at se nogle af de kampe i den turnering, og bliver jeg tvunget til at betale for det via min tv-pakke, vil jeg opsige de kanaler. I forvejen synes jeg det er ret nederen at skulle betale for Premier League, La Liga m.v. for at kunne se Superliga.

  Det der har foregået de senere år i europæisk topfodbold, er i min verden ikke i fodboldens ånd. Det bliver et ligegyldigt glansbillede af en fjern verden. Derfor må de godt have den liga for sig selv. Så kan vi andre kæmpe på mere lige vilkår, med vores kultur, hvor alle stadig har råd til at komme på stadion.

  Vi har set lidt samme kedelige tendens til at fokusere på penge på landsholdet, efter deres strejke. Efter det, har jeg nærmest været ligeglad med det landshold. De graver deres egen grav med deres grådighed. I den ene kamp var der historisk få seere. Sådan tror jeg også godt det kunne ende med Super League.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Jeg er enig er meget af det du skriver. Jeg har som sådan heller ikke hold i udlandet.

   For mig er fodbold bare ved at blive dræbt.. Conference league er for mig en skandale - hvad skal vi med 3 europa turneringer? Det tager alt væk for mig! Så går det 10 år, så kommer der sikkert en fjerde og femte europa turnering.. Håbløs udvikling..

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman Enig, der er jo også en lige linie mellem få seere på Discovery og penge og tv distribution.

   Desværre kunne jeg godt tænke mig den danske tv aftale var marginalt større, så 12 Nordic Bet liga hold kunne være 100% prof med et budget a la Silkeborg/Esbjerg/Viborg.

   Altså nogle hold der kunne booste brugen af 19-22 årige der har det svært på superliga holdene.

   For som de siger i Silkeborg, så giver prof forhold mulighed for dem der lige er 1-2 år sløve startere i 16-18 års alderen.

   Det kunne en marginal større dansk tv aftale give.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     20. april 2021   

  • @Christian Brøndbyman Jeg er meget enig. Forhold til landsholdet og
   CL er nærmest ikke eksisterende. Jeg har kun passion for Brøndby's kampe, resten er lige meget.
   1 enig

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    19. april 2021   

 • Alle med interesse for sagen burde se det her link. Det gør kun man får endnu flere opkastfornemmelser: https://m.youtube.com/watch?v=SigvDl14tAU
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Philip klamt med klamt på!!!
   
  • KJOE
  • KJOE   20. april 2021   

  • @Philip Føj for s.....
   Det er åbenbart vores systemer med op og nedrykning, amerikanske klubejere ikke forstår. De ønsker en lukket liga, hvor de samlet kan forhandle TV-aftaler uden risiko for at den enkelte klub kan ryge ud af det gode selskab.
   Der kommer vel også et draft-system og i stedet for 2x45 minutter bliver det 9x10 minutter med en masse reklamepauser.
   Godt jeg ikke er fan af nogle af de klubber.

  Se 4 flere kommentarer

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    19. april 2021   

 • Netop som man ikke troede at det kunne blive mere klamt, efter den nye chl-struktur hvor f.eks. danske klubber er endnu mindre velkomne, så sker sådan noget her. Det kan jo blive fodboldens endeligt...
  Jeg har længe boykottet Chl fordi at de de store lande der deltager, er direkte årsag til at hold som Brøndby ikke må være med, men det her det tager da 1. præmien i klamhed!
  Hvad angår Conference Leauge, så hilser jeg den turnering velkommen, da den er skræddersyet til at danske hold, om ikke andet får mulighed for at få lidt europæiske kampe. Selvom at det jo ret beset kun er et plaster på såret over at man har afdemokratiseret chl for at gøre de rige rigere. I know...

  1 enig
   
  • @Lasse P Det specielle ved at komme ud i europa, tager conference league fra mig. Er med på at CHL er svært for danske hold, men det er det europa league er til for..

  Se 2 flere kommentarer


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER