Fodbold live resultater
Rotation

Skrevet af Thorsten, 1. august 2022

Jeg undrer mig over at der roteres så meget så tidligt på sæsonen. Bør eks, Tshiembe ikke kunne spille to kampe om ugen? Nu har han været sparet de to seneste superliga kampe. Greve og Bjur startede inde mod Silkeborg, altså spillere der af forskellige årsager ikke har vist meget på det seneste. Det bekymrer mig, hvis vi skal have endnu en dårlig sæsonstart, denne gang pga reotation. Jeg er med på at de også bare kunne have scoret på chancerne mod Silkeborg. 
Min pointe er nok bare at truppen ikke er god nok til rotation og at sæsonen lige er begyndt, derfor bør de kunne spille to kampe om ugen? 
 
Deltag i diskussionen
 • Burde de ikke kunne spille, jo. Men jeg forstår godt ideen bag at ville rotere, efter kampen sidste Torsdag, kunne det jo være at Greve var vågnet op, javist det var mod en besejret modstander men han klarede det jo fint da han kom ind. Han har også brug for minutter efter hans trykkede ribben er okay.
  Men det kan nemt skyldes at man gerne vil give sig selv det allerbedste udgangspunkt mod kampen i midtugen. Hvis det lykkes at komme i gruppespillet så vil en stor del af sæsonen være reddet allerede. Modsat så vil sæsonen ikke være tabt (nødvendigvis) hvis man fejler i SL samtidigt med at der er kval kampe.

  Men som jeg skrev til at starte med, jo de bude kunne spille uden at rotere.
  1 enig
   
  • @thorrium

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @thorrium
   Jeg tror NF og trænerteamet planlægger efter en længerevarende Europakampagne.
   Selvfølgelig kan spillerne spille 2 kampe om ugen lige nu, men rotationen er nok med henblik på at have friske ben på alle spillerne igennem de næste 3½ måneder.
   Hvis vi ryger ud til Basel, så tør jeg godt spå, at vi ikke kommer til at rotere særligt meget derefter.
   Derudover kan rotationen, udover at holde flere spillere varme, også være med til at holde spillerne til ilden og derigennem styrke træningsintensiteten til hverdag
   I den sidste ende kan det skabe en mere homogen trup og styrke fællesskabet.
   3 enige · 3 god kommentar

 • Ja du har nok ret i at en af tankerne bag det er at få gang i flere spillere

 • Jeg undrer mig også og synes at det er rotationen og de indbyrdes relationer der koster. Hvis Viborg kan spille to kampe i ugen uden at rotere kan vi vel også. Begge vores backs har startet i alle kampe, hvorfor kan vores midterforsvar så ikk? På midtbanen har alle efterhånden fået chancen og i angrebet skal der findes en konstellation vi satser på, inden der måske kommer en ny angriber. Man kan ikke rotere 4-5 spillere i hver kamp og regne med at spillet fungerer. Vi skal have noget kontinuitet og finde en startelver vi satser på.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1. august 2022   

 • Truppen bør være god nok til rotation. Niels vise på sin stille facon, at han er utilfreds med top, bund og bredde.
   
  • Uche
  • Uche   2. august 2022   

  • @Saesonkort - direkte uenig, hvis NF har behov for at demonstrere at han er utilfreds med truppen, så må han sku gå direkte til CV, og ikke risikere/sætte klubbens resultater på spil for at vise sin utilfredshed.
   Så må han bare tage sit tøj og gå, for det her gedemarked, gider han ikke mere.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    1. august 2022   

 • Kan måske også skyldes lidt, her tænker jeg hovedsageligt på midtbanen, at vi ikke helt har en ideel opstilling endnu.

  Og at vores hold stadig ikke er stærkt nok til, at have en egentlig fast spillestil, og NF må indstille sig på modstanderen fra kamp til kamp...

 • Meget enig Thorsten. Jeg undrer mig også over hvor tidligt i sæsonen at man vælger at rotere; især i centerforsvaret. Måske vil Niels gerne have at alle får kamperfaring, når vi senere på sæsonen har brug for at rotere. Vi napper Basel på torsdag!!

 • Helt enig. Det er en idiotisk strategi ! Og det var det også sidste år

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner