Så gælder det Aab

Skrevet af Sunderland, 10 dage siden

Maxsø er ude med karantæne. Mentalt har vi fået 2 Boost mod fc holdene, hvor Aab har 4 ud af de sidste 5 kampe. Uafgjort er dog ikke godt nok, vi skal gå benhårdt efter sejren og vi vinder på Søndag.

Min start 11-er:

Hermansen 

Bruus Rosted Heggheim Blas

Bell Cappis Slimane Hedlund 

Kvistgaarden Divkovic

Resultat:

Vi mentalt ovenpå, hvor Aab er ramt mentalt.

Vi vinder: Aab 2 vs 3 Brøndby IF 

Hvad tænker du om start 11-er og Resultat? 

 
Deltag i diskussionen
 • Uche91
 • Uche91   10 dage siden   

 • Måske lidt friskt at skrive, at Brøndby er mentalt ovenpå efter 10 kampe uden sejr :)
  2 enige
   
  • @Uche91 Ubesejret mod nr1 og nr2. Jo vi er mentalt ovenpå. Og endnu mere fordi vi vender nederlag til uafgjort i de døende minutter.

 • Mester
 • Mester   10 dage siden   

 • Sunderland ingen Kevin fra start? Det er jeg ikke enig i, synes på ingen måder han har spillet sig af holdet, men været god i nu flere kampe for os.

  Synes Divkovic har fået nok chancer, der må gerne blive plads til Greve i min opstilling, synes han fortjener en startplads.

  Der scores for lidt i front og der tror jeg Greve kan komme i gang, tror også Greve starter mod Aab. Vi skal have nogen der kan proppe bolden i kassen
  4 enige
   
  • @Mester Synes Kevin lader Evander løbe lige igennem, så han står alene med Hermansen, der så ser dum ud. Jeg ser fodbold som en hold sport og jeg mener Kevin gør sine holdspillere dårligere, men det blot min vurdering. Modsat synes jeg Heggheim med hans ro og placeringsevne gør sine holdspillere bedre. Divkovic lægger nogle gode brugbare indlæg, men jo Greve bli'r bedre og bedre og bedre...
   ..
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer
   
  • LØK
  • LØK   9 dage siden   

  • @Mester, @Sunderland: Synes pointen med at flere kunne have gjort det bedre ved det mål er fin. Lige omkring Kevin, så synes jeg at han tager en chance på at Evander går den anden vej. Kevin tager et skridt frem for at blokere Evander mod at skære ind. Synes Kevin gør det rigtige ved at sikre sig at E. ikke kan gå indenom, og får vist ham mod baglinien til en meget svær afslutning. Ideelt set man kunne godt ønske sig at han stadig var istand til at presse E. lidt i afslutningen. Men det er overordnet ikke nogen kæmpe fejl. Ej heller hvad angår Blas, det er bare godt lavet af E. Tilbage står at vores - ellers så dygtige - målmand laver en kæmpe fejl ved at åbne en ladeport ved forreste stolpe i en situation hvor der stort set skal afsluttes fra baglinien. Nogle gange skal man altså lige sørge for at at passe sin egen butik, før man prøver at redde verden. Hermed mener jeg at Hermansen satser voldsomt i situationen ved at positionere sig mere mod et indlæg end at sikre sig at den ikke kan gå ind ved forreste. Det må bare ikke ske.
   2 enige · 2 god kommentar

 • Hans
 • Hans   10 dage siden   

 • Klokkeklart nederlag koncentrations svigt og boldtab alle muligheder for en 4 plads er væk….Brøndby havde fcm i sækken men på få minutter lukker de 2 mål ind! Uprofessionelt og det ligner det man har set hele vejen igennem i mesterskabslutspillet….Ender i nederlag i Aalborg desværre
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Hans Jeg giver dig ret. Synes her Kevin ser skidt ud, både ved 1-1(hvor han lader Evander løbe igennem) og ved 2-1( mærkelig skulder markering af bolden). Heggheim er langt mere rolig på bolden. Jeg mener vi havde vundet med Heggheim I stedet for Kevin, men det jo svært at bevise. Heggheim er en klasse forsvarer og hvorfor han ikke er I start 11-eren er mig en gåde?

 • Jeg synes Kevin og greve fortjener en start plads.
  Oveni det plejer vi at have det utroligt svært i Aalborg, og tror ikke det ændrer sig på søndag desværre. Men rent bogstaveligt burde vi kunne slå dem, nu hvor vi har taget point fra 1 og 2 pladsen. Tager jeg de farvede briller af, tror jeg det ender 1-1, hvilket vi ikke kan bruge til noget overhovedet. Vi skal have de 3 point. Men skulle brøndby vinde, vil det mest realistiske være en 2-1 sejr. Håber trænerteamet har tænkt opgaven i Aalborg igennem, og at vi får de 3 point.
  En anden ting... Det sku træls at se at udebaneafsnittet ikke er udsolgt. Folk tænker vel de ikke orker fordi det alligevel ikke kører så godt for drengene for tiden, men de har brug for vores støtte. Så køb billet allesammen!
  Vi ses i Aalborg
   
  • @Vestegnen, fremad Greve bliver bedre og bedre. Heggheim skal I min øjne altid i start 11-eren, han er vores bedste I defensiven. Så Niels F bestemmer udfaldet af Kampen på Søndag. Starter Heggheim vinder vi, hvis samme start som i Herning, så taber vi.......vi har brug for ro og coolneessssss.....
   2 enige


 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    9 dage siden   

 • Ingen tvivl om at vi , med opstillingen i Herning , har ligaens mest langsomme midtbane og det er fatalt, men det ved NF nok.
  Jeg har uanset min klare ærgrelse og irritation over træner eksperimenter i slutspil uden tilsyneladende baggrund i kvalitativ træning med bold og system, alligevel lyst til at stille mit hold og blev da også positivt overrasket over at hedlund lige pludselig fik noget der kunne ligne liga kvalitet i kampen i Herning, må det holde, modsat med træner udskiftninger .
  Men min opstilling
  Herman
  Hegheim. River
  Bell maxø/Rosted Tsh
  Bruus/. Greve. Kvistg Bjur. Bjørk
  Hedlund
  Altså to backs, tre halfbacks og fem angribere , hvor de to fløjhalfs og de to innerwings udgør en hurtig, bevægelig og boldsikker midtbane , dynamoen . Bell er valgt pga boldsikker
  Hvem der skal højre wing må afhænge af trænings indsats
  det er ikke muligt at skrive opstilling som ment , men det er altså enten Bruus eller hedlund der spiller h.wing
   
  • LØK
  • LØK   9 dage siden   

  • @preben: Hrmm, ikke flere eksperimenter siger du. Hvad er så lige din opstilling? Og hvor er Anis, vores - efter min mening uden konkurrence - bedste og mest hårdtarbejdene spiller uden for forsvaret? Bell er god, men mangler i den grad noget eksposivitet, lige nu piver folk jo lige forbi ham hvis han skal vende eller op i fart ( Det kommer nok i næste sæson ). Greve og Kvistg. har set bare nogenlunde ud - men jo ikke ligefrem brændt banen af. Hedlund har spillet en god kamp i år - men har til gengæld været helt ufattelig ringe i en del. Bjur og Björk har ikke vist en skid, men har nærmest heller ikke spillet.
   Der sådan lidt når dem der på banen ikke er for gode - må dem der ikke spiller da kunne gøre det meget bedre over den opstilling. Det tror jeg bare ikke på, mon ikke trænerne har styr på det?
   Under alle omstændigheder er der i hvert fald ikke mindre eksperiment over din opstilling.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • 3-1 sejr skønt. Da kampen sluttede passede nogenlunde til min start 11-er........Dejligt med en sejr. Alle mand I Gult mod Silkeborg.....Brøndby IF er tilbage i Europæisk med en sejr.......

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021