Så gælder det fck

Skrevet af Sunderland, 2. maj 2022

7 nederlag i træk imod de kommende danske mestre. Alt andet en 8 nederlag i træk til os vil være en sensation..........Slimane og Maxsø er i karantæne:

Min start 11-er:

Hermansen 

Bruus Rosted Heggheim Blas

Cappis Bell Radocevic Hedlund 

Kvistgaarden Divkovic 

Om en det ikke er med hjertet, vi får stryg:

Brøndby IF 1 vs 4 fck.

Hvad tænker du om start 11-er og Resultat?
Deltag i diskussionen
 • Jeg tænker, at jeg har virkelig svært ved at se, hvad Divkovic laver på det hold. Hvornår havde han sidst en afslutningen indenfor målrammen?

  Hermansen
  Bruus-Heggheim-Alves(hvis klar ellers Tshiembe)-Riveros
  Bell
  Marinus Larsen-Kvist
  Greve
  Hedlund-Kvistgaarden
  2 enige
   
  • @Perikles Er det U-19-holdet, der skal spille? Det er jo ikke seriøst. Problemet her i foråret har jo været en skæv fordeling mellem unge og performance-spillere, nu vil du gøre det endnu mere udtalt mod FCK.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Perikles Tror vi skal passe på. Rart vi har vores 5-0 sejr i hukommelsen, med den start opstilling så kan vi tabe både 6-0 eller 7-0.........

  Se 1 flere kommentarer

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    2. maj 2022   

 • Jeg håber på en trods reaktion fra både stab og spillere og det plejer ikke at være noget problem mod pse, men ikke flere forærings mål der vil kunne tage brodden af spillernes gejst så derfor 352
  Heggheim Rosted tshiembe
  Bruus bell Bjur Greve riveros
  Hedlund kvistgård
  Jeg er lidt i tvivl om Bjur vs Cappis , men som “indfødt” ligger Bjurs tænding latent når vi spiller mod pse og vigtigere Bjur kan lægge nogle sukker baller og vil , håber jeg, gøre de to fremme farligere hvis de får besked på at bevæge sig så de to bagerste “ brød” i pse kan få sig nogle gevaldige overraskelser , når vi angriber og nærmeste mand tager sig kærligt af Falk når de har bolden . Vi vinder sgu
  1 enig · 2 god kommentar

 • Divko, Rado, Rosted og Cappis har vel efterhånden fået spillet sig af holdet?
  Hedlund har også været skidt kørende.

  I det hele taget er der svært at være NF. Så er det ikke på tide at han siger fuck det hele, og stiller med Salech, Bjur og Marinus Larsen? Det kan ikke blive værre.
   
  • @Porstmand Per Vi skal passe på. Taber vi f.eks 6-0....så det ikke nogen givende oplevelse for Marinus, Salech......Tror vi skal have noget rutine og så har vi i øvrigt alt at vinde. Fck har vel nærmest vundet på forhånd.....men der er forskel på 0-2 og at blive ydmyget f.eks. 0-6....
   1 enig

 • Jeg kunne godt se os tilbage til 5-3-2. Netop mod FCK tror jeg offensive wing backs og en arbejdsom forreste kæde er vejen frem til at lægge pres. Bagude skal der lukkes af med 3 stoppere.

  Heggheim-Rosted-Tschiembe
  Bruus-Anis-Bell-Greve-Blas
  Hedlund-Kvistgaarden
  1 enig
   
  • @retrograde Anis har karantæne.....

  Se 1 flere kommentarer


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    7. maj 2022   

 • Hvorfor er der ikke nogle der taler om Brøndby? :)
  Og hvorfor er der heller ikke nogle der taler om, at mesterskabet er billigt til salg? Tal lige om et førerhold i formnedgang…

 • Sidder med en underlig følelse, normalt har man en forventning og spænding op til en FCK kamp, glæden er røget lidt.

  Sidder mere med en frygt for vi bliver kørt over, end en glæde ved at skulle se kampen, det er ikke sådan jeg normalt har det med FCK kamp, de sidste mange nederlag og dårlige spil har ødelagt mit humør og tro til holdet.

  Jeg håber den vender tilbage på søndag, for ville det glæde mig at tage mesterskabet fra FCK og nærme os mulighed for Europæisk, men til denne kamp har jeg ingen forventning og vi kan kun overraske.

  Men når Maxsø og Slimane er væk til kampen, så sidder man ikke med den mest behagelige fornemmelse, det er mest Slimanes fravær jeg frygter mest for.

  Hvis jeg var Niels F, så ville jeg bruge Greve i kampen, jeg har stadigvæk tro på han får succes, og den kan komme mod FCK, jeg ville helt sikkert bruge en spiller som Greve når Slimane er væk.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     7. maj 2022   

  • @Mester - Statistisk set, kommer vi tættere og tættere på en sejr, for hvert nederlag. Så vi bør have gode chancer.

   Jeg synes ikke længere vi har noget at tabe, så vi kam spille helt frit. Og det tror jeg kan være farligt for FCK. Det er ikke meget forventningspres på holdet, så de kan bare få ud og spille deres eget spil.
   Desuden vil der, i Maxsø og Slimanes fravær, være andre spillere der ønsker at erobre en startplads.

   Hvem er NF, som du gerne ser Niels F bruge?

  Se 3 flere kommentarer

 • Min opstilling ville være en opstilling der er en del anerledes med Kevin og Blas:

  Hermansen
  Alves - Heggheim-- Wikstrøm
  Bruus - Bell - Cappis -Tschiembe
  Greve - Kvistgaarden - Blas
  1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     8. maj 2022   

  • @Mester - Ok, hvis det er opstillingen du forestiller dig, kan jeg godt forstå at du er nervøs for dagens kamp. For det er da en stor ændring, med mange folk på nye positioner.
   Men nogle gange kan det da hjælpe at ryste posen.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER