Så gælder det fcm

Skrevet af Sunderland, 21. april 2022

Synes vi skal gå tilbage til den start 11-er hvor vi i tidernes morgen vandt og holdt nullet. Synes i øvrigt vi skal lade modstanderen have bolden og spille på kontra, da skal vi nok vinde.

Min start 11-er:

Hermansen 

Rosted Maxsø Heggheim 

Bruus Radocevic Bell Slimane Blas 

Bjørk Divkovic 

Resultat 

BRØNDBY IF 2 VS 1 fcm
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   21. april 2022   

 • Bjørk og Divkovic bør ikke starte, så hellere Kvistgaarden og en af de unge fra MC. Måske man skulle prøve Hedlund frem for Bruus, Hedlund kan ikke score mål men godt lave indlæg, så hvorfor ikke give det et forsøg.
   
  • @mp80 Har også været hook på Kvistgaarden, men er selv lidt i vildrede når det gælder vores angreb. Synes Bjørk Divkovic fungerede nogenlunde i vores 3 sejre og 1 uafgjort. Selvom Bjørk ikke har scoret endnu og Divkovic blot 1 mål.......
   1 enig

 • Du foretrækker Björck og Divkovic frem for Kvistgaarden? Og vil i øvrigt tilbage til den 3-backs kæde der har vist sig rimelig håbløs uden Uhre til at true i dybden - og som har vist sig at være ekstra problematisk mod lige netop FCM?

  Der er jeg godt nok uenig.

  Bruus - Maxsø - Heggheim - Blas
  Bell
  Cappis - Rado
  Slimane
  Kvistgaarden - Hedlund

  I den formation er Rado og Hedlund de svage punkter. Rado er god som 6er, men jeg synes faktisk at Bell er bedre. Man hvad skal man ellers gøre - Greve i stedet? Eller, pivfrækt, Slimane ned som 8er, og debut til Marinus Larsen som 10er?

  Hedlund er bare lige pludselig i den grad over the hill. Men alternativerne står ikke ligefrem i kø. Måske Salech? Det kan jo bogstavelig talt ikke blive værre end hidtil.

  Og ja, jeg foreslår 2 debutanter i en kamp i mesterskabsspillet mod FCM. Det er godt nok ikke nemt at være NF.
   
  • @Porstmand Per tror du glemmer: 2-0 sejr over fcn, 1-0 sejr over Sønderjyske, 1-0 sejr over Silkeborg og 1-1 mod AGF det var med ovennævnte 3 back kæde. Så fik Heggheim rødt kort i Aalborg(0-3) og 3 spilledages karantæne: 0-1 Randers, 0-3 Silkeborg, 0-1 Aab. Hvorfor Heggheim ik spillede mod fck undrer mig. 3 back kæden fungerer med Rosted Maxsø Heggheim......
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     21. april 2022   

  • @Porstmand Per - Jeg er tilhænger at den nye 4-4-2, men jeg synes ikke Rado og Bell fungerer sammen.
   Lige nu synes jeg Bell har vundet dén plads. Og Rado er ikke offensiv nok som 8’er.

   Hvis man skulle lave et frækt bud, så var det Divko i stedet for Hedlund og Kvistgaarden og Bjørk på toppen.

   Men all-in-all stemmer jeg nok mest for genvalg det 9 ud af 10. Kun Heggheim ville jeg sætte ind i stedet for Rosted.

 • Den frække:

  4-3-3
  Heggheim - Rosted - Maxsø - Blas
  Bell - Cappis
  Slimane
  Divko-Kvistgaarden-Hedlund

  Men ellers gerne med Bruus i stedet for Heggheim. Jeg er bange for at vores 4-backkæde bliver for skrøbelig hvis Bruus og Heggheim skal spille den ene side (sammen).
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     22. april 2022   

  • @Kalledrengen Bare Heggheim i stedet for Rosted, og Divkovic i midten.
   Kunne også tænke mig at se denne start 11'er.
   
  • @Kalledrengen - den opstilling sidder lige i skabet, specielt angrebet, Hedlund ud i venstre side hvor han er bedst og divko I højre hvor han er bedst. Vi holder fast i midtbanen, som jeg syntes begynder at vise noget. Og så må de slås om bagkæden jeg hælder også til tre CB.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Uche91
  • Uche91   23. april 2022   

  • @Kalledrengen Pavlovic eller Salech i stedet for Kvistgaarden - vi har ingen tyngde i feltet med de tre spirevipper (Divko, Kvistgaarden og Hedlund) oppe foran, de taber 10 ud af 10 nærkampe, og Erik S. får en stille dag på kontoret, hvis vi fortsætter med de tre letvægtere oppe foran. Alternativ skal vi droppe tre angribere, spille konsekvent på omstillinger med Divko og Hedlund. Kvistgaarden virker ikke klar til en startplads - han kommer bedre til sin ret når forsvarerne er trætte. Han mangler i den grad fysik.

  Se 5 flere kommentarer

 • Mange gode bud på startopstilling og formation her i tråden.
  Jeg tror jeg ville gå med en 4-4-2 med diamant, da vi har haft god succes med dette mod FCM. Men 4-3-3 kan også give mening.

  Men det vigtigste uanset formation tror jeg umiddelbart vil være at vi kun spiller med een 6'er (Bell). Midtbanen har virkelig været god mod Aab og PSE, og nu har vi noget der fungerer, og det skal ikke ændres i vores nuværende situation. Cappis skal også starte inde, synes jeg. Alt dette efterlader Rado på bænken, og det synes jeg er i orden lige nu. Det betyder også at Hedlund skal ind på 10'eren igen.

  Som andre skriver Divkovic skal spille i højre side, så han kan trække ind i banen og afslutte. Det er hans spidskompetence, og det er det han har scoret en del mål på i sidste sæson.

  En taktisk usikkerhed i kampen kan blive hvordan FCM stiller op i forsvaret. Tychosen har karantæne og Sviatchenko lyder ikke til at blive klar. Så stiller FCM måske med en 4-backkæde? I så fald skal vi have en plan B klar, da det vil give nogle forskydninger specielt på midtbanen.

  Formation 4-4-2 diamant:
  Hermansen
  Bruus - Maxsø - Rosted - Blas
  Bell
  Slimane - Cappis
  Hedlund
  Divkovic - Kvistgaarden
  1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Er ikke begejstret for 4 back kæden, Bruus og Blas er offensive hvilket gør Rosted og Maxsø sårbare. Vi simpelthen for nemme at skabe chancer imod med 4 back kæden i min optik. Med 3 back kæden og Bell, Radosevic på midtbanen så vi svære at skabe chancer imod. Målsætningen må være at holde nullet, så det langt langt nemmere at komme tilbage på sporet med sejre igen.

  Se 1 flere kommentarer


 • Kommer ikke til og ske, men personligt kunne jeg godt tænke mig og se Anis på toppen. Han har den fysik der skal til og er sindssyg dygtig til at lægge bolde af. Sagt på en anden måde, så ville han kunne det som Pavlo egentligt var hentet ind til. Ej heller ufarlig foran kassen selvom han skylder lidt på den konto. Nogen der så Liverpool - Man U ?
  Forestil jer Anis på den falske 9'er, som kan droppe ned og lave dybe stikninger til en evt Divko og Hedlund på kanterne. Bell som playmakeren på midten sammen med Rado og Cappis der kan løbe solen sort og rydde op når vi taber bolden.
  Sidst men ikke mindst kunne jeg godt tænke mig og se Tshiembe på højre back istedet for Bruus. Han har også farten, men forsvarer langt bedre hvilket bliver nødvendigt imod FCM.

  Min start 11'er (som ikke sker ;-)

  Hermannsen
  Tshiembe - Heggheim - Maxssø - Blas

  Rado
  Bell - Cappis

  Divkovic Anis Hedlund
  1 god kommentar
   
  • @HvorliggerColding
   Jeg kan godt se ideen i Tshiembe eller Heggheim på den højre fullback. Bruus har defensive udfordringer, og derudover synes jeg alligevel vi skal til at stoppe med alle de indlæg, som Bruus ellers er god til - vi har ingen hovedstødsstærke angribere i feltet alligevel.
   1 enig
   
  • @HvorliggerColding Med den opstilling så taber vi 4-0 eller 5-0, men frisk jo tak. Tchiembe har ikke niveauet til Superligaen ked af at sige det og Anis er ikke angriber.........
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER