Så gælder det fcn

Skrevet af Sunderland, 22. juli 2022

Pogon og agf. Agf sejren var på en lidt billig baggrund, for de var godt nok dårlige, Pogon var bedre, men fcn er på et højere niveau og hæver vi ikke niveauet, så taber vi. Jeg forventer vi hæver niveauet, et top tændt Brøndby hold og en sejr.

Min start 11-er:

Hermansen 

Heggheim Tschiembe Rosted 

Sebastian S Cappis Radocevic Slimane Blas 

Hedlund Kvistgaarden 

Med 3-mands forsvaret får vi en mere offensiv midtbane, da jeg både ser Sebastian S og Blas som bedre offensive en defensive.

Resultat:

Brøndby IF 2 vs 1 fcn

Hvad tænker du/i om start 11-er og resultatet?
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    22. juli 2022   

 • Inden du falder helt i svime over selvglade - og mediernes darling - FCN, så tror jeg nok, at OB sidder tilbage med en følelse af, at det nok ikke var deres bedste kamp i dette årtusinde i mandags mod FCN. Så om det bliver en svære kamp end imod Århus og Pogon, det ved jeg nu ikke.

  Jeg tror vi stiller i samme opstilling som mod gymnasterne på søndag, og så tror jeg vi går målamok og vinder med HELE 2-0. Alt andet end tre point mod Brixtoftes drenge vil være en skuffelse.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Uche91 fcn er svære at blive kloge på. Men at agf var dårlige er der vist ingen tvivl om. Fcn er et top 6 hold i min optik og det er hverken agf eller pogon. Vi bedst hvis fcn har bolden, så kan vi slå kontra. Så jo vi vinder, men vi får noget mere modstand...
   
  • @Uche91 De fleste fcn spillere har mellem 40 og 120 Superliga kamp i benene selvom de kun er mellem 18 og 21 år + de sammenspillet over flere sæsoner. F.eks. Jacob Christensen, total ukendt midtbane spiller for mange, han fyldte 21 år i Juni i år, han har allerede spillet 122 Superliga kampe og er i øvrigt fremragende. Bidstrup har Premier League kampe på CV 'et for Brentford, Nygren er en fremragende offensiv spiller, som vi selv var ude efter, men han valgte fcn i stedet for os. Fcn må slet ikke sammenlignes med gf, fcn er fremragende og at vi fans lige pludselig ser os som overlegne i forhold til fcn er bekymrende og håber ikke NielsFrederiksen ser ligeså på fcn, for vi blir overrasket over hvor gode de er........

  Se 2 flere kommentarer

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    22. juli 2022   

 • Vi kommer helt sikkert til at spille med 4 i bagkæden og jeg er sikker på vi kommer til at spille med flere af de unge. Rosted får en hviledag og Heggheim spiller i stedet. På midten får Rado en hviledag og kvist får debut. I angrebet er Kvistgaarden og Oscar S tilbage. Vi vinder 3-1 efter at været kommet foran 3-0.
  God kamp :)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     22. juli 2022   

  • @sirtrip Tror ikke du skal sætte næsen op efter både Kvist og Oscar på banen samtidig, det bliver for letbenet - tror envidere, at Kvist stadig er et stykke fra en startplads.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @sirtrip Schwartau gjorde det fint, men tror han blir skiftet ind. Med 3 back kæden ser jeg os stærkere defensivt, både Blas eller Sebastian S vil være stærkere længere fremme på banen og gør os stærkere på kontraer, fcn vil have bolden mest, men de svage over for vores kontraer.

  Se 3 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   22. juli 2022   

 • Jeg er ligeglad med opstillingen, men håber vi vælger at spille fodbold i alle 90 min, så tror jeg vi vinder med mere end 1 mål, kunne godt nok være rart hvis det endelig skulle ske.
  2 enige
   
  • @Joblar fcn er bedre på bolden på en os, så forudser fcn mest på bolden, men os som farligst på omstillinger. Med Blas og Sebastian S højere oppe på banen, har vi flere målfarlige.

 • Jeg tror helt klar ikke vi kommer til at spille 3-5-2 mod FCN. Som jeg ser det, skal vi 100% frem og trykke dem helt i bund lige fra start. Og det har vist sig i en del kampe nu, at 4-4-2 med diamant er den formation, som egner sig bedst til offensiv presfodbold for os.

  Hvis vi starter med Tshiembe og Heggheim, kan vi pga deres fart tillade os at spille med høj bagkæde, så vi kan lægge et højt tryk fra start. Rotationspause til Cappis, og Rado fremfor Bell pga hans preskompentencer. Bell skal så i øvrigt starte inde både på torsdag og mod Silkeborg. Ind med Schwartau igen.

  SebSeb - Heggheim - Tshiembe - Blas
  Rado
  Greve - Slimane
  Schwartau
  Kvistgaarden - Hedlund
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Vi skal passe på. Sidste sæson tabte vi 0-1. Med kun 2 forsvarer har fcn en motorvej ved omstillinger. Blas og Sebastian S er gode offensivt, men også et svagt led defensivt. Så mod fcn vil jeg spille med 3 i defensiven.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman meget enig i at gå tilbage i 442 diamant.
   FCN spillede ofte 343 sidste år, og det passede os godt i 352 opstillingen, nuspiller de 433, så er ikke sikker på vi kan bruge vores tidligere erfaring.
   Uanset bør vi spille vores eget spil, og her er vi klart bedst i 442.
   Er lidt i tvivl om Rosted spiller frem for HH, men ellers helt enig
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer


 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    22. juli 2022   

 • Kampene mod FCn har jeg et mere roligt forhold til. Men det kræver selvfølgelig at man scorer mål.

  Min start 11-er:

  Hermansen

  Sebastian S Tschiembe Rosted Blas

  Cappis Rado Slimane Greve

  Schwartau Kvistgaarden

  kampen ender 2 - 0 på mål af Kvistgården og Slimane. Assist af Hedlund.

  Marinus og Kvist får også minutter.
   
  • @BrianV Tabte vi ik 0-1 hjemme mod fcn i sidste sæson. Bekymrer mig hvis vi kun spiller med 2 deciderede forsvarer, for fcn er lynhurtige på kanterne. Mod OB så fcn altså virkelig virkelig god ud på kanterne og de holdt nullet. Det blir langt fra en walk over og fcn er altså langt bedre en agf som vi knebent slog.

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    22. juli 2022   

 • Vi bygger videre på den fine start mod Agf, og stiller i 4-4-2
  Om det bliver Heggheim eller Rosted som makker til Tshiembe er mig lige meget.

  Greve er nødt til at blive spillet ind snart, ellers begynder han at ligne en fodnote i Brøndbys fortælling desværre, så ham fra start og Slimane tilbage, kunne dog godt se Schwartau i stedet for Greve...

  2 sidste på midtbanen bliver Rado/Bell og Cappis

  På top Hedlund og Kvistgaarden, så gerne lidt flere minutter til Salech. han gjorde det rigtig fint da han kom ind mod Pogon, og er den type vi skriger på...

  Bliver clean sheet selvfølgelig og 2-0

  Ps. Hedlund du skylder...
  3 enige
   
  • @19Magic64 det burde ikke være ligemeget ift. Rosted/Heggheim. Heggheim er ung, skal til u21 EM og er en potentiel guldmine for os.. Men det kræver at han får spilletid og viser sig frem.

   Rosted har sin fysik, sin erfaring og hovedspil ift. Henrik. Heggheim har sine pasningsevner, sin forudseenhed og sin fart ift. Sigurd.

   Forskellige evner til forskellige kampe I suppose. Gætter på Sigurd spilles når vi møder et skur oppe foran, Henrik spilles hvis vi enten regner med at være mest i boldbesiddelse eller hvis vi skal matche en modstanders fart.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @19Magic64 Hedlund skal altid starte inde. Han tager nogle gode løb og er en mester i assist. Men Hedlund er ikke målscorer. Kan godt være bekymret for at hverken Divkovic eller Kvistgaarden kan ligge samme sidste aflevering og det koster på mål-kontoen. Hedlund mangler en hurtig boks angriber, så han fremragende, som vi så da Uhre var her.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @19Magic64,
   Greve skal snart i gang, men lige nu døjer han med et trykket ribben.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @19Magic64 næsten enig - tror Cappis er på bænken og Bell og Rado spiller sammen

  Se 1 flere kommentarer

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    22. juli 2022   

 • Kampen søndag er jo en kamp som bare skal vindes hvis vi skal ende i top 4 , og det tror jeg vi gør, jeg tror at vi endda har format til at kunne træne en 442 opstilling , dels fordi vi godt kan undvære Rosted bagerst, så der ikke laves alt for ivrigt straffe og at vi måske har et 16 årligt talent, der kan slibes til at blive den diamant som det er højeste mode at tale om , tager vi hele 4 midterkæden med er resultatet, i diamant sammenhæng , nok at vi skal søge igen…. Måske Bjur kan hjælpe lidt med slibningen, han skal i hvertfald prøves søndag.
  Min opstilling mod fcn, er ikke den samme som jeg vil bruge på torsdag , det vil være europæisk selvmål at spille 442 mod polakkerne, hvilket 2. halvleg i Polen viste med al tydelighed.
  Så altså en 442 “øvelse og træning” søndag og en 352 på torsdag.

  Sebastian heggheim Tshiembe River
  Slimane. Rado. Bjur
  Schwartau
  Salech Kvistgården

  Dvs pt ikke flere personlige shows fra Hedlund
  og da Salech blev sat ind i torsdags, og indsatsen var godkendt, må det betyde at staben har tillid til,ham
  4 enige
   
  • @preben fcn er Kian Hansen, Erik Maxen og resten er nærmest ynglinge spillere. Vi skal kysse dem fysisk, så ikke for mange unge på vores hold.....

  Se 4 flere kommentarer


 • NF kommer ikke til at spille uden Rado og Rosted i samme kamp så længe Maxsøe er ude, det tror jeg ligger helt fast. Nu synes jeg at NF skal holde fast og spille 4-4-2 som mod Agf, det gik fint og vi skal have kontinuitet ind i holdet og ikke mere en 2 rotationer pr. kamp i start 11´eren.

  4 back kæde: S-olsen, Rosted, Tshiembe, Blas

  Midt-Diamant: Bell, Slimane, Cappis, Schwartau

  På toppen: Hedlund og Kvistgaaden.

  FORZA BRØNDBY......!


  1 enig · 1 god kommentar

 • Der er nogen der er selvskrevne til kampen, vi kan forvente at se en stor spillende Slimane.

  Men den vigtigste plads til startelveren er for mig at give genvalg til Schwartau, begrundelsen for det er at han skal føle han var en succes og NF giver ham tillid med genvalg.

  Han er ikke den sikreste starter på nogen måde, men jeg ser ham som den vigtigste starter da det vil booste hans selvtillid, og den er alfa og omega som kun 16 årige, så håber virkelig han er at finde i startopstillingen, gav ok mening med Europa kampen ikke var startende, da der var andre faktorer der spillede ind.

  Men her bør NF give ham genvalg som han i øvrigt fortjener :)
   
  • @CV fan side F.eks. Diomande: 55 Superliga kampe 7 mål, Schellerup:40 kampe 8 mål. Kan godt være f.eks Schellerup er 18år, men han er målfarlig og rutineret. Det er flere af Fcn spillerne trods deres unge alder. Hvis vi starter inde med urutinerede spillere som Schwartau, Kvist, Marinus så taber vi. Om vi kan lide det eller ej, FCNs spillere under 20år er på et højere niveau en vores......Schwartau må KUN starte inde hvis han er berettiget til en plads i start 11-eren, han vil opleve mange skuffelser fremadrettet og dem kan han håndtere......

  Se 5 flere kommentarer

 • Som frygtet undervurderer vi fcn og taber fortjent.....


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER