Fodbold live resultater




Så gælder det kb/b1903( nogen kalder dem fck og nogengange fcc)

Skrevet af Sunderland, 5. august 2022

Kan vi spille på samme niveau som mod Basel, ja så kan vi også vinde på Søndag.

Divkovic har momentum, omend det koster manden med super indstilling( Kvistgaarden)en plads i start 11-eren og Slimane fungerede på 10'er positionen.

Min start 11-er:

Hermansen 

Sebastian S Tschiembe Heggheim Blas 

Bell Radocevic Cappis 

Slimane 

Divkovic Hedlund 

Resultat 

kb/b1903 0 vs 1 Brøndby IF 

Hvad tænker du/I om start 11-eren og resultatet?




Deltag i diskussionen




 • ZnapZ
 • ZnapZ   5. august 2022   

 • Du har ret i Slimane fungerede som 10'er. Og meget realistisk opstilling du har lavet. Her er en lidt frisk opstilling, hvor der både er plads til Slimane og B. Kvist. En smule offensiv. Men man har lov til at håbe:)

  Min start 11-er:

  Hermansen

  Sebastian S Tschiembe Alves Blas

  Slimane Bell Cappis

  Kvist

  Divkovic Hedlund

  FCKøb 0-2 Brøndby IF
   
  • @ZnapZ Ja Slimane er løsningen på 10'eren pt, han gjorde det virkelig godt mod Basel. Heggheim og Radosevic kunne spares så de klar til Basel. Tror vi har en god mulighed for at vinde Søndag, men kampen torsdag som langt vigtigere.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Hermansen
  SS Rosted Alves Bjur
  Greve Rado Anis
  Kvist
  Divko Schwartau

  Jeg tror vi satser 100% på at slå/spille uafgjort i mod Basel på torsdag og sparer spillere. Vi stiller derfor med b holdet. Rado er selvskrevet som kaptajn. Hvis Rosted er frisk spiller han. Vi spiller 1-1
  1 enig
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     5. august 2022   

  • @Sorteslyngel Du kan være helt sikker på, vi ikke stille med b-holdet til et derby..!!
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel det er vel mere Sebulonsen der har brug for en pause, han havde allerede spillet 15 kampe for Viking før han kom til klubben.
   Ikke at jeg tror at han får det dog.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
   
  • @Sorteslyngel Vi skal gå 110% efter sejr på Søndag og stille stærkeste hold på dagen. Om vi så sparede vores start 11-er er der bestemt ingen garanti for vi slår Basel ud, Basel er vel stadig favoritter til at gå videre.

 • Jeg tænker at særligt dødbold og hjørne skal de træne igen og igen og kan Rado ikke finde ud af at tage hjørne, så må du have andre på.

  Vi får alt for lidt ud af vores hjørnespark, Rosted har fået en del kritik herinde, og synes denne kamp måske ligger meget godt til ham.

  Da deres nye målmand grundet skaden virker sårbar i luftrummet så vil gerne have noget mere styrke i hovedspillet med, da jeg tror dødbolde kan få vigtig betydning i denne kamp.

  Men det er noget vi er alt for svage på, det gælder fra indkast, hjørne og dødbolde ude fra der mangler vi kvalitet og fantasi
  1 god kommentar

 • Vi er også nogen der kalder dem eller klubben for:

  Fuckerne
  Plastik fans/klubben
  Den hvide klat
  Købe klubben
  Cafe drengene
  Medløberne
  1 enig
   
  • @CV fan side man kan kalde dem meget, men en klub kan man ihvertfald ikke kalde dem, kan vi ikke være enige om det!
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @CV fan side Fc krise kan jo også blive aktuelt :-)
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. august 2022   

  • @CV fan side - Og du kaldte mig 12årig, for at bruge ordet ‘harers’, imens du selv vælger at give en konkurrende klub øgenavne? Hvor gammel er man så?
   2 god kommentar

---

 • Hermansen
  Seb.S. Heggheim, Tshiembe, Blas
  Bell Rado Cappis
  Slimane
  Divko, Hedlund

  Rado SKAL spille da der skal være en erfaren ledertype på banen og vi har ikke et alternativ. Divkovic har gjort sig fortjent til at få chancen fra start. Slimane SKAL vi
  have spillet ind på en central rolle så vi kan få gavn af hans store talent på bolden.

  Ellers ser jeg ikke der er nogen som har spillet sig direkte af og man skal aldrig ændre på et vindende hold og vi vandt anden halvleg i torsdags. At Seb.S.og Blas harspillet alle kamp, jamen herregud det er unge mennesker i topform og at Sb. S har spillet 15-20 kampe er jo
  ikke en fysisk udfordring, han skal bare spares til træning så bør han være klar.....!
  Eksempelvis spillede Alexander-Arnold 40 kampe for Liverpool i sidste sæson, og deres rejseprogram er lang mere belastende end superligaklubbernes.

  FORZA BRØNDBY....Her kommer Skovdahl´s Gule Hær.........
  2 enige · 1 god kommentar

 • Synes godt man kan argumentere for at vi har brug for kvistgaardens energi fra start i kampen til at modstå det pres vi må forvente der kommer. Så kan Divkovic komme ind og afgøre kampen i anden halvleg.
  2 enige

 • Min start 11er kommer her, kunne godt have overvejet at bruge Rosted i stedet for Heggheim da han har fysik som vi kan få brug for til at vinde dødbolde og hjørnespark da han er bedst der, Kvistgaarden har fin energi men skal ud trække lidt luft og bruge og give Divkovic noget kredit for sine sidste par mål, måske får det ham igang måske ikke, Kvistgaarden vil være god at kunne sætte ind senere, Cappis har ikke spillet så mange gange fuldtid og spillede i torsdags mange minutter, så tænker noget træthed kan der være:

  Hermansen
  Seb.S. - Heggheim - Tshiembe, Blas
  Bell - Rado - Slimane
  Hedlund - Oscar
  Divko
  1 enig

 • Tænker samme opstilling, som vi spillede imod Basel. Vi har brug for nogle hurtige spiller til start, hvis vi så kan udskifte til div og Greve osv. ingen grund til ændring

---

 • Jeg tror der bliver roteret det har NF tradition for - Basel-kampen er isoleret set væsentligt vigtigere end FCK på udebane. Ind med Alves, Greve og Divkovic fra start - Tag Hedlund, Tschiembe og Rado/Bell ud. Jeg tager gerne et nederlag i Parken, for at kunne stille med det stærkeste hold torsdag.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Benjamino I morgen fokuserer vi kun på kampen derinde......når kampen derinde er færdig spillet, så er Basel kampen den vigtigste......Men jo kampene I Europa er vigtigere/mere intense......

 • Laasss
 • Laasss   6. august 2022   

 • For første gang nogen sinde, er jeg fuldstændig ligeglad med det derby, og jeg har set dem alle.

  Jeg kan kun tænke på kampen på Torsdag og hvor vigtig den er. Vi for ikke bedre muligheder for koefficient point, og moneys, vis vi vinder den.

  Vi kan tage et kvantespring imod det endelige mål, vis det lykkes os og kvalle til gruppespil i år.

  Vi vinder med 2 over det hvide snot, og Thorup bliver fyret og som bonus slipper vi også for at læse indlæg fra profilen Brøndby1964IF i et stykke tid, da han ligger og tuder i sin klamme hvide trøje.
  1 god kommentar
   
  • @Laasss I morgen er kampen derinde den vigtigste.......Søndag aften så Basel kampen vigtigst. God kamp i morgen:-)

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Laasss du har meget ret i at kampen torsdag, er vigtigt for os hvad point og evt. videre deltagelse til en ny kval kamp som også bliver 50/50 den skal først overstås for vi kan komme i gruppespillet med de millioner af kroner der venter.

   Men at du er fuldstændig ligeglad med kampen i dag, det tror jeg simpelthen ikke på når jeg læser hvad du skriver om FCK mm. det viser jo netop den ikke er ligegyldig og dit hjerte banker for BIF, så er ikke et sekund i tvivl om du ikke er ligeglad når dommeren har fløjtet kampen i gang, faktisk vil jeg mene du allerede nu er begyndt at tænke på kampen i dag og glæde dig :)

   Denne kamp er vigtigt for os, vi skal ikke tabe den for vi ligger ikke godt til pt i superligaen og har brug for en bedre start end i sidste sæson, så det ikke bliver op af bakke.

   Ved dit hjerte banker for BIF, så mon ikke nu når det er søndag og kampdag mod FCK, at du er allerede begyndt at glæde dig det gør jeg og bliver ALDRIG ligeglad med denne kamp, for vil hade at vi taber den, da det er FCK, de skal vinde hjemme over os så alt andet end nederlag er for mig det samme som en sejr i dag.

   Vi får det svært i dag, men jeg håber de spiller deres livs kamp og vi henter 3 dejlige point fra parken, og vi får gang i de mål på vores chancer for de vil komme. God kamp
   
  • @Laasss
   
  • @Laasss
   
  • @Laasss

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Jeg mener ikke at opstillingen mod Basel er den stærkeste vi kan stille.
  Med 442 skal vi have en bevægelig, boldsikker og hurtigere midtbane, så derfor ville min ønske opstilling erstatte Bell med Bjur, Slimane afløse Cappis og Schwartau på som 10er.
  Men det er ikke altid at de bedste spillere også giver det stærkeste hold og indsatsen mod Basel var lovende, bortset fra Bells sløvsind og boldtab , der ligesom i kampen mod Silkeborg burde have givet mål imod, det skete ikke .
  Så hvis træner teamet mener at indsatsen kan nå samme niveau som mod Basel så tror jeg på gentagelse, blot vil jeg foreslå at kvistgården starter på bænken og sættes ind efter pausen.
  Han virker som om der er en lille form nedgang og så må Divkov tage slagsmålene og Kvistgården sættes ind når de er blevet møre.

 • Klasse af dem ked af at sige det, fortjent sejr til dem. Tillykke med det til dem

---

 • Klasse af dem ked af at sige det, fortjent sejr til dem. Tillykke med det til dem

 • Klasse af dem ked af at sige det, fortjent sejr til dem. Tillykke med det til dem





KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER