Sæson 2021/22

Skrevet af mp80, 17. april 2021

Hvad tror i der sker med truppen? Stor eller lille udskiftning? 

 

Sæson 2021/22

Mine forventningere:

Salg:

Uhre, Jobbe og Maxsø evt. Radoševic (har et år tilbage af kontrakten)

Skifter på fri kontrakt:

Tørnes, Schwäbe, Hermannsson, Jung og Vigen

Ophæves:

Erceg

Spørgsmålstegn:

Lumb og Kabongo (har et ½ år tilbage af kontrakten) Gammelby (kommer han retur?)

Skipper er lige blevet skadet (det lignede en alvorlig skade ifølge Hobro lejren)

Riveros (hvornår er han tilbage og i hvilken forfatning)

Forsvaret bliver for mig den helt store udfordring - CV får sin sag for og skal virkelig bevise han kan tjene penge til Brøndby genne store salg og ikke kun ved at skære ned på lønningerne - NF skal også have fundet ud af hvilken formation man vil praktisere fremover.
Deltag i diskussionen
 • Kabongo bliver aldrig forløst, da han ikke spiller en hel kamp. Samtidig tror jeg der kommer minimum 2 forlængelser af dem der har udløb til sommer. Lumb bliver en backup til bjur indtil at Riveros er klar

  Det lyder til at skipper sæson er færdig så han kommer nok til at skulle kæmpe om at blive klar til sæsonstart.
  Men vil give dig ret i de salg som godt kunne komme og erceg som nok står uden kontrakt. Men hvad med hedlund og frendrup de kan også være et muligt salg, når beløbet bliver stort nok. Tænker samtidig ikk at corlu er tilfreds med situationen
  Så i det store hele kan det godt blive et stort vindue.

  Vi startede ellers tidligt med at hente cappis men tror stadig der bliver hentet 3-4 spillere, hvis ikke flere an på hvordan det retter sig. Kan godt se at vi kommer over i en 4-3-3 da NF engang har udtalt at han spiller meget ude på kanterne og der er vi meget tynde med vores WB
  1 enig · 1 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    18. april 2021   

 • JMG og Lumb er begge færdige i Brøndby. Jeg tror man forlænger med Jung, Tørnes og Kabongo. Derudover er jeg enig hele vejen rundt udover at jeg også tror Hedlund sælges. Så vi forlænger ikke med Vigen, HH samt Marvin og vi sælger Uhre, Jobbe, Hedlund, Rado og Maxsø. De salg skal give minimum 100 millioner kr.

  De millioner skal bruges klogt, men minimum 50 millioner skal investeres i truppen. Jeg tænker vi mangler en: hwb, wvb (backup), CB, CM (med offensivt flair), angriber. Mine bud på de positioner er:
  Hwb: Kevin Diks
  Wvb: Klitten
  CB: Gartenmann (måske også Thsiembe)
  CM: NN (Drømmen er Wass)
  Angriber: NN

  Det vil give følgende idealopstilling:
  Hermansen
  Diks - Gartenmann - Rosted -Jung - Blas
  Frendrup - ny CM - Anis
  Ny angriber - Pavlovic.

  Bænken: Jonathan, Mensah, Klitten, Skibber, Kabongo, Corlu, Fallennius, Tobias, Pyndt, Cappis, Bjur, Singh og så krydret med lidt MC.
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Philip kan ikke se at man forlænger med kabongo når nu han ikke har spillet en rigtig kamp i snart 2 år.

   Spændende bud men du glemmer at vi har cappis som er den midtbane som du beskriver.

   Det bliver et helt nyt hold næste sæson, så må vi se om NF og trænerteamet kan håndtere den opgave eller der også bliver udskiftet der.

  Se 1 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   19. april 2021   

 • Jeg tænker også at det bliver et travlt vindue for CV.

  Følgende er helt sikkert væk:
  Hermansson
  Maxsø
  Vigen
  Jobbe
  Schwäbe

  Måske væk:
  Rado
  Uhre
  Hedlund
  Jung

  Ind:
  To nye midtstoppere: Gerne Tshiembe fra Lyngby som den ene.
  En erfaren midtbanespiller: Meget, meget gerne Wass
  En højre back: Diks kunne være fantastisk. Men ellers hiver CV nok en kanin op ad hatten.
  En surprise: Emre Mor (leje med købsoption) eller anden, der skal have gang i karrieren igen.

  Spillere der får gennembrud/bliver etablerede i start 11’eren i næste sæson:
  Slimane
  Pavlovic
  Cappis
  Riveros (jeg håber så meget han bliver klar. Om ikke andet efter vinter). En klassespiller og en super gut, der fortjener at opleve et fyldt stadion.

  Potentielt 9 spillere fra start 11’eren, der er væk efter sommer. Puha vi går en travl sommer i møde ...

  Og så tror jeg man går og pønser på en systemændring. 433 eller 442/42222. Ihvertfald at man i hjemmekampene mod hold der står dybt stiller op med kun to stoppere.
   
  • @KJOE Jeg håber godt nok ikke, at vi Emre Mor. Han er gift for et omklædningsrum og det har vi ikke brug for i en overgangsfase.

   Jeg ville foretrække Gartenmann over Thsiembe, fordi han har vist sig over en meget længere periode. Men hvis begge kunne hentes for under 8 millioner, kunne det give mening.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    19. april 2021   

 • Jeg har svært ved at danne mig et totalt billede over hele truppen. Egentlig er jeg lidt bange for, at det bliver en travl sommer, med mange udskifninger. Men kender jeg CV ret, ønsker han nok at det bliver så roligt som muligt, med så få udskiftninger der kan lade sig gøre.
  Så herunder kommer mine tanker om nogle af vores spillere. Selvfølgelig skal vi ikke sælge alle de spillere der kan sælges, for det vil ødelægge kontinuiteten. Så CV skal balancere på en knivsæg.

  Dette er mine tanker:
  - Schwäbe: Jeg tror ikke han forlænges. Han har ikke blæst nogle bagover, så hvis Hermansen er så tæt på, som NF siger, giver det ikke mening at kaste flere penge efter Marvin. Om der så skal en erfaren målmand ind, er svært at sige. Der kunne i hvert fald godt blive brug for erfaring, hvis/når vi skal spille Europæisk. I superligaen er jeg tryg nok ved Hermansen.
  - Tørnes: kunne godt forlænges.
  - Jung: Ham har jeg skrevet om tidligere. Måske skulle vi spare pengene og køre en erstatning ind allerede fra sæsonstart. Jeg tvivler på, at Jung vil forlænge med mere end eet år. Og så skal vi alligevel i gang med at køre en ny ind. Men på den anden side, hvis halvdelen af forsvaret forsvinder, er pengene måske givet godt ud, for at beholde erfaringen og kontinuiteten.
  - Maxsø: Jeg kunne godt forestille mig, at han er blevet lovet, at dette vinduer er det hvor han skal skydes afsted. Han vil være et stort tab, men vi ved jo at vi ikke har ham for evigt. SÅ hvis vi skal sælge spillere når de er mest værd, er det nok nu han skal skydes af. Ja der er corona, som nok har sænket priserne, men til næste sommer har han kun et år tilbage og så er hans pris alligevel faldet. Så jeg tror han sælges nu.
  - HH: Han her udløb og jeg tror ikke han forlænges.
  - Skipper: Jeg håber ikke han er ude resten af året. Og jeg håber at han når at få nogle flere kampe i Hobro. Og så håber jeg han kommer tilbage og brænder igennem i Brøndby.
  - Kabongo: De fleste der skriver om ham, tror ikke på ham. Men jeg tror stadig han kan få en rolle på vores hold. Også selvom han har spillet lidt (til intet) de sidste 2 år. Men han har også stået i skyggen af Jung. Derfor er endnu en grund til at lade Jung gå.
  - Lumb: Jeg tror han forlænges med et halvt til et helt år, som backup til Riveros er helt tilbage.
  - Mensah: Flere har snakket om at han sendes afsted. Det er måske ikke nogen dum ide. Jeg ser JMG som værende nogenlunde på samme niveau. Så de kan begge agere backup for Bruus. Men hvis vi skal få bare lidt for et salgs af Mensah, så er det nok nu han skal skydes af. Alternativt til vinter.
  - Rado: Jeg argumenterede for at han skulle sælges i vinters. For det er lige nu han er varmest. Så hvis vi skal have penge for ham, er det nu. Frendrup og Børkeeiet kan nemt tage over for ham.
  - Jobbe: Jeg håber vi kan holde på han et år mere. Men hvis der kommer et tilbud som er stort nok, skal han skydes af.
  - Frendrup: Han tiltrækker sig mere og mere opmærksomhed. Men jeg håber man holder på ham 2 år mere. Så kunne man evt forlænge med ham til vinter eller næste sommer, så man holder hans pris oppe og belønner ham for godt arbejde.
  - Vigen: Han har udløb og bør i min bog ikke forlænges. Han er alt for skadet og hans plads kan spilles af Corlu og Slimane. 2 spillere der mangler spilletid.
  - Uhre: Han skal sælges. Hvis man nogensinde skal ’smede mens jernet er varm’ så er det nu. Han kan måske sætte en lignende sæson sammen igen, men jeg tror vi kan få en lige så god spiller fra 1. div eller lignende, for den pris vi kan få for Uhre. Desuden synes jeg også han fortjener at få et fedt udlandseventyr efter at have knoklet så meget for at nå til hvor han er nu. Jeg ser ham desværre ikke løfte sig yderligt herfra.
  - Hedlund: Jeg synes aldrig helt han har passet ind i truppen, hvis man ser på den som én enhed. Så hvis vi kan få en god pris for ham, kunne han godt sælges. Men han skal ikke væk for en hver pris, for han har stadig nogle spidskompetencer, som er gode at have. Men jeg ser Kvistgaarden som lidt samme type, så han tager nok lidt spilletid fra ham, så længe han er i klubben.

  Og så er der spillere som jeg ikke har nævnt, men dem ser jeg ikke ske noget med.
  Det skulle lige være Erceg. Hvis vi kan få nogle til at overtage hans løn ville det være kærkomment. Men det har ikke lykkedes endnu, så jeg tvivler på at det sker nu, efter et år med corona og dårlig økonomi i alle klubber. Han klapper nok i hænderne over at kunne hæve en fed hyre, ét år endnu. Måske man forsøger igen igen at bringe ham i spil, hvis vi for solgt for meget ud af angribere. :-D
  2 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     19. april 2021   

  • @Jensen Jeg tror jeg er større fan af, at vi skifter det hele ud til sommer og bruger næste sæson på, at bygge et hold der kan spille med om mesterskabet året efter.

   FCK bliver rigtig stærke næste år og vi vil derfor næppe havde de store muligheder. Jeg tror også FCM har et år mere tilbage på deres nuværende niveau og så vil de falde ned i en bølgedal.
   5 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    20. april 2021   

 • I følge transfersmarket.com er truppen for den kommende på 28 spillere hertil skal lægges de 5 kontraktudløb. Dette er 33 spillere og CV + NF har tidligere udtalt 25 spillere (+/- 1).
  Der kan vel godt argumenteres for 26-27, da Blas og (Måske) Skipper har en længere skade og Lumb forsvinder til nytår og måske Kabongo også.
  Der står hellere ikke en årgang 02 hvor der skal laves plads til, hvilket også taler for 26-27 er til at leve med.

  Men det betyder en nettoafgang på 6-7 spillere.

  Disse spillere kunne være Erceg, JMG, Jobbe, Vigen, Hermannsson og Schwabe. Disse kan/skal blive erstattet indefra og det kunne måske Hedlund og Rado også. Vi har fire midtbanespillere, der er mange minutter til rådighed i den kommende sæson Anis, Cappis, TB, Bjur og Corlu.

  Spillere der skal erstattes udefra: Maksø, Uhre og Jung

  Positioner som kan overvejes at indkøbe en forbedring til : Højre back og en angriber.
  Selvfølgelig kunne Lukas Klitten - da Bjur kunne flyttes længere op - og Carlgren være spændende på da han er dygtig og erfaren. Begge har kontraktudløb
  1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021