Fodbold live resultater
Sæson 21/22

Skrevet af Anton Dværg, 1. marts 2021

Med 14 runder tilbage og 10 point ned til vores kommende modstander på 5. pladsen, tør jeg godt væde på, at vi i næste sæson får lov at dufte til lidt af Europa igen. Derudover venter der en sæson i suppen, som jeg også har høje forventninger til. Vores talenter har gang i en utrolig lærerig sæson, hvor de har prøvet at ligge nr. 1 flere gange, være væltet af pinden og komme op igen. Ned i de enkelte kampe har de vist, de kan kæmpe for det og har formået at komme igen, når det ser sort ud. I løbet af næste transfervindue blir der plads til lidt i lønposen igen med de forventede afgange af løntunge spillere som Maxø, Vigen samt Schwäbe, der måske ikke er den dyreste, men som i hvert fald giver plads til en billigere målmand. Vi har i det hele taget afløsere klar. Og Ante er vel også snart helt ude af den tunge pose? Så det blir plads til lidt rutineret kvalitet til at støtte de unge.
 

Derudover tror jeg på, at AGF får brændt det sidste krudt af i denne sæson, hvorefter  profiler (inkl. David Nielsen) vil søge nye udfordringer. Samtidig med at FCK stadig vil have en masse genopbygning, når deres lejede spillere og diverse fejlkøb forlader dem.

Jeg glæder mig virkelig til næste sæson!! 
Deltag i diskussionen
 • Kan se vi har fornøjelsen af Ante et år mere, medmindre der findes en løsning ift ham...
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   1. marts 2021   

 • Problemet med næste sæson er vel økonomisk, hvordan er Brøndby stillet til sommer?

  Man har pt kun en kortsigtet løsning som hovedsponsor, er virksomhederne parate til at forlænge nuværende sponsorater og til samme beløb? Krisen har ramt en del, dog er der også nogle virksomheder, der har haft fremgang, men mange virker til at være påpasselige.

  Man kan ikke blive ved med at skære ned, der skal også nogle erfarne PROFILER ind og ikke kun fyld spillere som fx Lumb. Det kræver dog en bedre økonomi.

  Kigger man på seneste transfervindue skete der internationalt ikke ret meget også når man tager i mente, at vinter vinduet er mere stille end om sommeren.

  Truppen kan se markant anderledes ud til sommer, det vil igen kræve tid for at bygge et nyt hold op. Det ser man gang på gang, når flere spillere smutter på samme tidspunkt.

  Håber CV snart får hul igennem og får solgt spillere til store beløb, pt har han intet vist på den front, tvært imod.
  1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. marts 2021   

  • @mp80 - Jeg ser ikke den manglede hovedsponsor, som et større problem. AL Bank havde ikke et særligt stort sponsorat, så det bør være muligt at finde et, der er i nogenlunde nærhed. Hvor om alting er, vil det ikke give alt for store udsving økonomisk.
   Jeg kan dog være mere nervøs for de resterende sponsorer. For hvis 50% pludselig trækker sig, kan der ryge rigtig mange penge. Men jeg håber på, at de holder fast og er med på det lange seje træk.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @mp80 Hvor bliver jeg træt af at læse, at CV ikke har solgt spillere for store summer endnu. Hvad fanden forventer i? Undskyld mit sprog.

   Han kom til en trup der havde underpræsteret big time. Eneste reelle salgsbarer spiller var Mukthar.
   Kaiser havde kort kontrakt og var ca. 30. Wilczek var vidste 32 år. I den alder kan man ikke sælge for store summer..

   Forventer du/i seriøst at han bare komme ind og sælger spillere der ikke har præsteret til store summer? Det er så mega ureallistisk.
   Altså, det svarer til man forventer en god sælger, kan sælge en gammel Fiat Punto til samme pris, som han solgt en ny Ferrari.

   Det tager tid at bygge en ny strategi op.

   Hvis Jobbe eller en anden spiller bliver solgt til et flot beløb til sommer. Så er det mega godt arbejde af CV og trænerstaben!

   Vi er stadig i gang med at rydde op i en trup, hvor løntunge spillere ikke er deres løn værd.
   1 enig

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    2. marts 2021   

 • Du glemmer at Hjortur også forsvinder og frigiver nogle lønkroner. Faktisk meget sjovt at der på transfermarket.com står at Ante har udløb til sommer, men på Brøndbys hjemmeside står der 2022. Jeg tænker man finder en løsning med Ante så minimum 1/3 hentes ind. De penge kan man give Jung for at forlænge.

  Jeg tror også at Rado bliver solgt og Vigen samt Marvin ikke forlænges. Af disse spillere er der ikke nogen som skal erstattes. Så der bør være plads i økonomien til en eller to dygtige spillere på andre positioner.

  Derudover kommer der nok lidt penge i kassen for Maxsø og måske en af de unge. Her skal man naturligvis finde en erstatning. Eksempelvis Gartenmann hvis Maxsø sælges. Så kan Rosted spille centralt Gartenmann til højre og Jung til Venstre. Med Skipper, Tobias og Kabongo som backups. Derudover kunne vi godt bruge en rigtig dygtig midtbanespiller gerne en hybrid af Rado og Vigen - det bliver nok svært.
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. marts 2021   

  • @Philip - Jeg tænkte det samme med Ante. Men det er hans låneophold, der udløber til sommer. ;)

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Philip Vi må håbe at Cappis hurtigt viser kvalitet - men erfaringen tilsiger jo, at det altid tager lidt tid at vende sig til presset i klubben

  Se 1 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    2. marts 2021   

 • Egentlig synes jeg det er lidt tidligt at begynde at snakke om næste sæson, når vi kun er halvvejs med den nuværende.
  Men jeg synes alligevel det er lidt spændende, når man kigger på det bredere perspektiv.

  Jeg er helt enig med dig i, at der formentlig vil komme rigtig meget luft i budgettet til sommer. CV er allerede nu (stort set) færdig med oprydningen. Og med de spillere du nævner, som også kan være væk til sommer, vil der være godt råderum til at hive noget erfaring ind. Men kender man CV, bliver det nok ikke nogen kæmpe stjerne.
  Personligt så jeg gerne en erfaren spiller, som måske købes billigt, men får en højere løn, på grund af hans erfaring.

  Som du rigtigt skriver, har vores unge spillere virkelig lært en masse i år. Der er blevet lagt en masse pres på deres skuldre i år, så næste sæson vil de være klar på det meste.

  Om AGF er brændt ud efter sæsonen og om David Nielsen smutter, har jeg svært ved at spå om. Personligt ser jeg gerne de traditionelle topholde forblive tophold. De skal bare ikke være bedre end os. :-D
  Med hensyn til FCK, så siger min logik mig, at de burde ryge i en bølgedal og gerne kollapse nogle år, efter alt hvad de har været igennem. Og nu er Bo Rygaard også smuttet. Men de er bare ikke kollapset så meget og så længe som jeg havde håbet.

  Men ja, det bliver en spændende sommer.
  1 enig
   
  • @Jensen De traditionelle tophold? Altså Esbjerg, Randers Freja, AaB, OB , Hvidovre, Lyngby, B 1901, B1903, KB, Næstved, Køge og sidst men ikke mindst Frederikshavn? For bare at nævne nogle af de klubber som pr. tradition har været tophold her hjemme.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer


 • Ja man kan måske hurtigt glemme næste sæson, når man ligger godt til i ligaen.

  Men jeg er helt enig i at perspektiverne for næste sæson er utrolig spændende. Vi har en del unge spillere i truppen, hvoraf nogle allerede nu er bærende og egentlig kan betegnes som performancespillere. De er alle på lange kontrakter, og der kan CV og alle os andre have ro i maven, fordi de skal købes fri for høje beløb, hvis de skal væk. Så er der nogle boblere på vej såsom Fallenius, men jeg tror også spillere som Pyndt og måske Singh vil kunne gøre sig gældende i næste sæson.

  Der er selvfølgelig de spillere der har kontraktudløb. Alt tyder på at Schwäbe, Hermannsson og Vigen er væk til sommer. Men alle tror jeg kan erstattes uden større problemer:

  Hermansen skal ind på målmandsposten i konkurrence med Ægidius. Hvad vi hører fra NF, er at han ikke er langt fra Schwäbe. Så lad os allerede nu få ham på banen i nogle af kampene, så han får lidt erfaring til næste sæson.

  Skipper får spilletid hos Hobro. Jeg vil mene at han er tæt på at være en fuld erstatning for Hermannsson.

  Vigen kan blive et problem, men vi får Cappis, og derudover har vi Pyndt. Jeg er ikke så bekymret for det.

  Jung bliver til gengæld et stort problem, hvis han ikke forlænger. Jeg har længe håbet på Kabongo, men jeg er lidt loren ved hans hyppige skader.

  Herudover kan vi få problemer hvis specielt Maxsø eller Hedlund bliver solgt. Maxsø er nok den man mindst vil undvære. Det kan være man vil prøve at få Børkeeiet derned, men ellers tror jeg CV har planlagt en erstatning, specielt hvis også Hermannsson stopper.

  Men vigtigst er træneren på plads, og kontinuiteten er sikret flere år frem (bortset fra Jesper Sørensen). Og det er kontinuitet der skal holde os i top 3 også næste sæson.

  ''Fremtiden er gul og blå'', så jeg stå skrevet på et banner til afslutningskampen i vistnok 17/18-sæsonen. Det er faktisk mere rigtigt nu end det var dengang.

 • 1964
 • 1964   3. marts 2021   

 • Jeg kunne også godt tænke mig at se Børkeeiet nede i midterforsvaret. Jeg tror stadig på han kan blive god, det kræver dog at han får noget mere spilletid
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER