Fodbold live resultater
Sæsonkort og billetter

Skrevet af Ibber, 2. october 2021

Hej medfans,

Er jeg den eneste som efterhånden er træt af alt det tiggeri som er på diverse forum, her tænker jeg mest på facebook hvor der op til kampene er en kolosal efterspørgelse på gratis billetter.

Min første tanke er altid, hvorfor fanden har de ikke støttet klubben og købt et sæsonkort eller et billetabonnemet for at være sikker på at kunne se kampenen.

Jeg er typen der ikke giver min billet væk, mest fordi jeg altid kommmer på stadion - men hvis jeg endelige ikke kunne komme vil jeg give den væk til en i familien eller sælge den for normalprisen.

Hvad gør i andre jer af tanker og hvad gør i hvis i ikke selv kan komme på stadion?

Mvh

Ibber

 
Deltag i diskussionen
 • Folk ser jo forskelligt på det, og det er fuldt forståeligt. Nu har jeg billetabonnement, men har kun prøvet en enkelt gang, at have en billet, som jeg ikke skulle bruge. Det var i søndags. Den gav jeg væk gratis. Der er jeg ikke så fin på den. Jeg har jo selv valgt, at betale for et abonnement, så at nogen kan få glæde af det, det er super fedt :)
  1 enig · 1 god kommentar

 • Er det ikke bare primært efterspørgsel efter billetter? Til Prag, salzburg, AaB, midtjylland og sikkert også andre har der været udsolgt på eksempelvis Sydsiden. Så er det vel fair nok at folk spørger efter ubrugte billetter?

  Sæsonkort og billetabonnement er udsolgt, så man kan ikke 'bare' købe sine egne billetter.

  Så nej, jeg synes hverken det er tiggeri eller for meget. Jeg synes det er fedt at folk vil på stadion.
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   2. october 2021   

 • Det at kunne give billeten videre til en anden gratis eller fx et valgfrit støttebeløb til tifo osv. synes jeg er helt fint, hellere få fyldt op end tomme sæder. Man kan også vælge at søge efter nogen, der måske ikke har økonomien til at komme på stadion, som så kan få en skøn oplevelse med medfans og holdet.

 • Mik
 • Mik   2. october 2021   

 • Der er familier der ikke har penge til at købe billetter

  Synes ikke der er noget galt i, at man vil give folk som måske ikke har råd, en god oplevelse.

  Du bestemmer helt selv hvad du gør med dine billetter, personligt kan jeg ikke se hvad der går fra en, at give en alene mor eller far der ikke har så meget en god oplevelse, hvem ved måske køber alene moderen en pølse og sodavand til sin søn eller pige. Og den søn bliver måske en dag sponsor i klubben fordi han netop med din billet havde en god oplevelse dengang og blev BIF fan

  Lidt skævt sat op, men synes det er fint som folk herinde tit gør giver en billet gratis eller for et symbolsk beløb, det synes jeg er fln gestus at gøre, fremfor det fulde beløb du skriver.

  Ikke alle har økonomisk mulighed for det, for mig gør det intet at give en anden en god oplevelse synes det i min verden er lidt smålighed. Hvem ved måske ville du rent faktisk få lidt glæde af kunne se du gjort en person glad.

  Hvis du kommer så meget på stadion som du skriver, så er det vel ikke nødvendigt at skrive om det, for så kan problemet heller ikke være større for dig. Folk er jo i deres fulde ret inkl dig til at beholde eller give dem væk eller for et symbolsk beløb for at glæde andre. God søndag og kamp

---

 • Ibber, du er en af de bedste Brøndby fans i verdenen. Hvorfor har de der fattige fans ikke bare brugt deres penge ligeså fornuftigt som dig, og sparet op til et sæsonkort. Det er dog ufatteligt at de ikke bare bruger de 99 kr. om måneden på at kunne have et billet-abonnement i det mindste. Er de overhoved rigtige fans?
  Jeg er enig. Stadion oplevelsen er kun for rigtige fans! Rigtige fans som dig, Ibber. Tænk hvis de der fattige og tiggende fans kom ind på stadion og fik det sus som det giver at mærke Danmarks bedste fans gå amok. Haha bare at beskrive det er jo absurd! Det kunne jo være med til at de bruger de penge de har sparet på merchandise og eller i kiosken, eller måske endnu værre at det skaber nye superfans til klubben, som vil se de gode og gavmilde Brøndby fans, se stemningen og mærke sejernes sødme, eller måske værst af alt, fortælle deres fede oplevelse til deres fattige familie og tigger venner.
  Lad os stoppe det. Enig Ibber. Sikke noget rod, hvis du skal bruge de der ti minutter på at give en uværdig person den oplevelse. Rigtige fans købte deres sæsonkort før de meldte udsolgt.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   3. october 2021   

  • @MLBrøndbyIF en lille form for ironi :) læser jeg

 • ClausAmar
 • ClausAmar
  Betalende bruger
    3. october 2021   

 • Jeg vil med glæde give min billet væk de få gange jeg ikke bruger mit sæssonkort.
  Men der mangler en general service jeg kan sende mine plads til og så kan den tildeles/sælges/byttes/eller-hvad ved jeg.

  De fleste jeg går til fodbold med har selv sæssonkort/billetabonnement så det at skulle ud af finde en enkelt der vil have min billet er ikke en nem opgave for mig.
  Og så bliver det et projekt at skulle finde en aftager og så tror jeg sku jeg bliver fordoven.

  Generelt tror jeg også at enkelt frigivet pladser ikke er så eftertragtede som 1+ da man geren vil sidde sammen og det kan være svært de steder hvor der er nummereret.

  Men jeg ville elsker hvis man kunne frigive sin sæssonkort plads til en given kamp til Brøndby, fanafdelinge, 3point eller anden sted der så virkede som en central. Tror jeg faktisk man gør i tyskland og USA (NFL). Men det er der jo også en masse arbejde ved.

  Men fades der en app jeg kunne sige jeg har den-og-den plads til rådighed og så kunne folk søge og sende mig en besked/notification hvis de ønskede min billet, så tror jeg vi ville kunne se lidt flere billetter blive videregivet.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   3. october 2021   

  • @ClausAmar fint forslag Claus

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    3. october 2021   

 • Der kan være flere årsager til, at man vil ind og se en enkelt Brøndby kamp.
  At man bor i udlandet og derfor ikke har købt sæsonkort eller billetabonnement.
  At man, hvis man er hjemme i DK, meget gerne vil se en kamp.

  At man har gæster fra udlandet, som gerne vil opleve en kamp på stadion.
  Jeg har en et for eksempel et vennepar fra Nordgrønland, hvor knægten er blevet Brøndbyfan, går altid rundt heroppe med blusen på, der gerne ville opleve en kamp.
  Der var ikke mulighed for, at finde billetter til dem.
  Nå jeg tænker Brøndby, skal der altid være mulighed for, at man impulsivt kan tage på Stadion og købe en billet og se kamp. Det er jo det der giver stemning... Døren er altid åben, og ikke kun for dem der har købt sæsonkort eller abonnement.

  Måske vil det være en god ide, at få et system hvor, ledige billetter kan sættes til salg?
  Et system almindelige mennesker kan let kan komme ind og finde rundt i.
   
  • LØK
  • LØK   3. october 2021   

  • @MicFys og ClausAmar: Ja, et system ville være en rigtig god ide. F. eks hvis det kunne gøres i Billetto som folk ellers skal benytte.
   Er der forøvrigt nogen der ved noget om hvordan Fanafdelingen gør med alle de billetter de har til Deres rådighed? De var jo netop tiltænkt folk der selv har svært ved at få råd til kampene.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg bor i Jylland og har sæsonkort. Jeg synes fuldt stadion er vigtigst derfor forære jeg væk.
  Men jeg skriver selv på en af de Brøndby Facebook sider jeg er medlem af og tilbyder dem, og så er det først til mølle.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   5. october 2021   

  • @Skovgaard62 god stil og flot du kommer fra Jylland og ser kampe.

   Du er sku en sand fan :) RESPEKT også for din tankegang

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner