Fodbold live resultater
Salech til bold.dk: At slå igennem i Brøndby er min største drøm

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 24. september 2022

I øjeblikket er Yousef Salech udlejet til HB Køge, hvor den unge angriber ser ud til at stortrives. Hvert fald, hvis man ser på hans præstationer for Daniel Agger & Co. Lige nu handler det om at præstere for HB Køge, men drømmen om at slå igennem i Brøndby lever i bedste velgående.

- Jeg ved godt, at der er noget tid til, at jeg skal tilbage til Brøndby. Det handler om, at jeg skal score så mange mål, som jeg kan, og udvikle mig så meget, som jeg kan, for at give mig de bedste chancer for at slå igennem i Brøndby, fortæller Yousef Salech til bold.dk

- Det er min allerstørste drøm. Det er at komme tilbage til Brøndby og kunne byde mig ind i startopstillingen – eller så tæt på som overhovedet muligt.

- At slå igennem i Brøndby er min største drøm, og det her er også et stort skridt på vejen. Det handler om arbejde fuldt ud, så jeg kan få de bedste forudsætninger for at opnå min drøm – forhåbentlig næste år.

 

Yousef Salech har indtil videre spillet 8 kampe for Brøndby.

- Hver gang jeg skulle trække en Brøndby-trøje over hovedet, så var det den mest vanvittige følelse – ligemeget om vi var bagud eller foran. Det var virkelig surrealistisk at spille på Brøndby Stadion foran alle fansene. Det er det vildeste, siger den 20-årige angriber, slutter Yousef Salech.

 

Indtil videre er Yousef Salech topscore for HB Køge med 4 mål i 3 kampe i 1. division.
Deltag i diskussionen
 • Hold kæft hvor jeg håber, at han kommer tilbage og flår superligaen i stykker for os. Kan man andet end at knus-elske hans vilje, ærgrighed og brændende ønske for, at slå igennem hos os?

  Jeg kan ikke i hvert fald.

  Fortsæt de gode takter under Agger i Køge Salech, så er der en plads til dig, når du forhåbentlig vender styrket, moden og knivskarp retur!
  4 enige · 2 god kommentar

 • Det er fedt, at Salech oplever så stor succes i 1. Division - men man kan godt frygte det ikke oversættes til synderligt meget i Suppen næste år. Mindes ikke han satte en eneste fod rigtig i de kampe han fik chancen for Brøndby denne sommer. Alt for tung, og uden de spidskompetencer fysisk lignende spillere tidligere har nydt godt af. Jeg håber jeg tager fejl!
  1 enig
   
  • @Brøndby4Life Enig i det du skriver. Men fodbold er et spil som spilles meget oppe i hovedet. Ærgerrighed og villighed til at dø med støvlerne på er dyder som i dag er sjældne desværre. Hvis Salech bringer det, kan det utvivlsomt kompensere for nogle af de mangler som gør at han aldrig kommer til en top 5 liga. Time will tell...

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner