Sidste tre kampe...

Skrevet af Mølleren, 11. maj 2022

Hvis vi gør rent bord i de sidste tre kampe (9 point)
Midtjylland vinder de to som ikke er mod os.
FuCK vinder over Silkeborg, men får kun 1 point i deres to sidste kampe mod RFC (ude) og AAB (hjemme)

Så bliver vi 3'er og Østerbro bliver ikke mestre.

Den køber jeg gerne...
God onsdag :)
Deltag i diskussionen
 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    11. maj 2022   

 • Jeg leger selv med den dejlige tanke..... Men det bliver nok ikke til andet end lyserøde drømme.....
  2 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   11. maj 2022   

 • Ville være det bedste udfald på den resterende del af sæsonen.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    11. maj 2022   

 • Drømme må man altid. Selv hvis vi vinder de sidste tre tror jeg ikke at vi får medaljer. I det scenarie under jeg faktisk Silkeborg at tage brozen, for de har virkelig spillet flot og underholdende indtil nu.

  Mht. FCK og FCM sidder jeg med en underlig følelse af at de virkelig ikke er særligt gode. Begge klubber har haft mesterskaber, hvor de var super stabile og på den måde fortejente vindere. Men, som det kører nu er jeg ikke sikker på at de to FC klubber ville ende øverst på skamlen, hvis de nuværende top 6 klubber skulle spille bedst over 5-6 runder. Så kunne Silkeborg godt ende med guldet i det tænkte scenarie for de fremstår, som et langt mere helstøbt hold.

  FCK lever i voldsom grad på spidskompetencerne hos nogle få spillere, som Falk, Biel, Claesson, Vavro, Grabara, osv. Men som hold er det fornærmende ringe ift. hvor ufatteligt mange penge der er postet i truppen. Det er muligt at vi diskuterer at vi har fået for lidt ud af vores investering på 43 millioner på den korte bane, men i samme periode har FCK jo brændt det 3-4 dobbelte af uden at have fået noget synderligt output.

  FCK og især FCM har ydermere været heldige at lande klassespillere pga. situationen i Rusland. Claesson har været virkelig god fra dag ét og Drejer har været en decideret game-changer i Midtjylland. Havde vi været ligeså heldige og kunnet leje en træfsikker svensk angriber, så var det muligvis gået anderledes. Så havde vi måske tippet nogle af de mange nederlagt til point og stadig ligger nummer 3. Men det gjorde vi som bekendt ikke. Pointen er at vi skal huske når vi vurderer NF og CV at forudsætningerne for succes på den korte bane bare har været voldsomt bedre hos FCM og FCK. Ingen af de klubber har dog forvaltet det specielt godt, synes jeg. De lever på nogle få klassespillere, ligesom vi levede på at have Uhre til tippe selv de svære kampe til vores favør ud af ingenting.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER