Skal Brøndby være bekymret på wingback positionerne?

Skrevet af Marqu1998, 8. marts 2022

Efter en ærgerlig skade til Kevin Mensah, som desværre måtte udskiftes med en korsbåndskade og nu ser frem til en lang pause, så synes jeg vi virkelig er udfordret på vores bredde af wingbacks. Pt. har vi Bruus og Riveros der kan spille på hver back position, men bliver en af dem også ramt af skade eller sygdom, så har vi et problem. Niels Frederiksen har før udtalt man forsøger at vores spillere der kan spille på flere positioner, men alligevel har jeg svært ved at vurdere hvem i truppen. Han har i opstarten spillet mere med en 3-4-3 variant, men jeg bliver bekymret for alternativerne vi kan stille med. Hedlund kunne være en mulighed med sin fart eller hive en ung Christian Friedrich op som backup. Christian Cappis blev smidt en som nødløsning, hvor han efter omstændighederne gjorde det godt, men er ikke en back/ kantspiller type. Så har vi Bjur, men han har slet ikke været inde på holder pga. følgeskader. Så hvad bliver løsningen? Skal formationen ændres mere til at vi spiller med kanter eller skal vi forsøge, som gjort før med omskolinger? 
Deltag i diskussionen
 • Jeg tror man ser Hedlund og Friedrich som reserver indtil Bjur er klar. Hedlund har faktisk gjort det ret godt på venstre back før, og slider lidt med det på de offensive pladser. Det er slet ikke en dum løsning at starte ham på bænken et stykke tid, hvor han så kan komme ind på diverse pladser mod lidt trættere modstandere.

  Og Friedrich lyder bare virkelig spændende.
  1 enig

 • Friedrich skal bare have den plads. Han er for god til Brøndby IF og ombejlet af større klubber. Giv ham chancen fra start.....
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • fabi
  • fabi   8. marts 2022   

  • @Sunderland - han er simpelthen for god til Brøndby efter ikke at have kunne slå igennem som offensiv spiller på u19 niveau. Så en omskoling for et lille år siden, hvor han endda har været skadet i en ret stor del af tiden har gjort han er eksploderet så voldsomt så han er gået fra at være for dårlig til at man overhoved satsede på ham til simpelthen at være alt for god til Brøndby. Alt dette på under 1 år. Det må jeg sige det er sgu en eksplosiv udvikling.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Måske Carl Björk får chancen

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER