Fodbold live resultater
Skal Brøndbylyds panel og Henrik Madsen fyres

Skrevet af Thorsten, 3. october 2022

Jeg er skuffet over den seneste episode af Brøndbylyd og mest Henrik Madsen . Indtil for en 3 - 4 ugers tid var de fleste enige om at det hele var CV s skyld, grundet at han gentagne gange ikke har givet Niels en færdig trup at arbejde med og dermed ikke har givet ham muligheden for at få samspillet et ordentligt hold. Nu er angrebene så gået ind på vores mestertræner, som man nu pludselig mener har haft massere af tid til at samspillet holdet.bare fordi han nu har haft en færdig trup i 4 kampe. Der må jeg bare sige at 4 kampe slet ikke er nok til at skabe sammenhæng i et hold. Den dårlige start skyldes stadig at de nye forstærkninger ikke var kommet ind fra starten af tæf transfervinduet og ja så har det heller ikke været super godt siden forstærkninger øne er kommet, men som sagt mener jeg ikke at 4 kampe er meget. 

I podcasten omtales CV af Henrik Madsen pludselig som den mest uundværlige figur i Brøndby, hvor han indtil et par uger siden blev omtalt som ham "pilen peger på" i forhold til den dårlige situation. 

Der er ingen der skal fyres, pludselige fyringer hjælper sjældent på den korte eller lange bane. Måske skal man bare have en ny træner klar om et års tid når Niels kontrakt udløber. 
Deltag i diskussionen
 • Måske er man bare ved at indse at vi ikke kan hente spillere fra den hylde vi mener Brøndby bør hente fra, med den økonomi og omdømme vi har, tidligt i vinduet.
  1 enig
   
  • @MOAllen,
   Problemet er grundlæggende ikke at spillerne er hentet for sent i dette vindue. Problemet er man fuckede de 2 forrige vinduer totalt op.

   En erstatning for Uhre burde eksempelvis have været på plads i juli 2021, hvis man havde udvist rettidig omhu.
   4 enige

 • Beklager men helt enig med Henrik Madsen.

  CV er for nem en skydeskive som NF også har brugt for mange kræfter på gå efter.

  Så gerne at Retov fyres nu og få en ny assistent ind og så opsagde NF ved vinterpausen.
  Vi har brug for nye tanker i staben.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Barca
  • Barca   4. october 2022   

  • @Dokter Hattenik

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    4. october 2022   

 • Jeg synes desværre Madsen har ret. Det er ikke kun NF, der skal skydes på, men hele træner teamet. De formår ikke at finde retningen og der bliver eksperimenteret for meget stadigvæk.
  Der kan også være opstået nye hierakier på holdet og gruppen er ikke så velkørende som inden de nye kom til.
  1 enig

 • Joblar
 • Joblar   4. october 2022   

 • Henrik Madsen har igennem mange Podcast advokeret for at vi mangler en klar og tydelig stil, jeg er helt enig og det har vi gjort i alt for lang tid, faktisk siden mesterskabet - der har simpelhen ikke været nogen udvikling. Så stod CV for skud, og det var de manglende køb samt kvaliteten af spillerene der var problemet, og ja de sene og manglende indkøb er måske en del af forklaringen, men kvaliteten på spillrene står jeg i dag lidt mere tvivlende overfor når man ser på hvad trænerteamet har formået. Trænerteamet har jo haft langt størstedelen af spillerene i ganske lang tid nu, der er ingen undskyldninger - og ja de 4 seneste nye har vel ret baseret præseteret helt ok som de performance spillere de er købt ind til. Jeg er ikke enig med Madsen i at CV er direkte uundværlig, men jeg er godt nok kommet meget i tvivl om at hans indkøb spiller så stort en faktor som mange gerne vil gøre det til, jeg syntes simplehen trænerarbejdet er ALT for dårligt, vi har i lang tid fået alt for lidt ud af en trup der på papiret skal kunne spille med i top3, og jeg er nu også nået dertil hvor NF på trods af et flot mesterskab, ikke bør og skal være fredet for tid og evighed, det er på høje tid at få skiftet ud NU.

  Vi bliver simpelhen nød til nu på baggrund af rigtig mange kampe med dårlige resultater at stoppe med at bilde os selv ind at i næste weekend bliver alting bedre, for det gør det altså ikke...........

  Jeg håber virkelig at bestyrelsen eller CV nu langt om længe kan se at det her bare ikke kan blive ved, og at de som ansvarlige nu får sat en ny retning, og det betyder at NF, Retov og Birk må og skal være fortid hellere idag end i morgen - de har haft al den tid i verden til at kunne få vendt det her, men uden nogen form for bedring.

---

 • mp80
 • mp80   4. october 2022   

 • Som jeg ser det skal både NF og CV væk, de har begge fejlet stort.

 • Uden tvivl en noget rodet sæson, og en sæson der på intet tidspunkt har budt på en trup, hvor alle bærende kræfter har været klar på samme tid.
  Før Vallys, Wass og Ohi kom til for 3-4 kampe siden, var Blas, Maxsø m.fl ude med skader.
  Giv nu alle omkring holdet en chance for noget kontinuitet, før de dømmes ud. Nye konstallationer tager tid.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Nu har jeg hørt halvdelen på vej til arbejde. Og de rammer den jo spot on på langt de fleste parametre. Vi ER et famlende hold i krise.

  Vi HAR ingen identitet.

  CV BØR ikke fyres. Har han skuffet med alt for sene indkøb, ja? Men jeg har svært ved at se alternativet, og nyt trænerteam, ny ejer og ny sportsdirektør. Det bliver for meget på én og samme tid.

  Start med at få nye kræfter på trænerposten og giv Niller et værdigt farvel. Det fortjener han.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Perikles,

   Jeg kunne nu godt se pointen i fuldstændig at gentænke ledelsesstrukturen under en ny ejer. Det klassiske setup med kommerciel direktør - sportsdirektør - træner, har alvorlige mangler.

  Se 2 flere kommentarer

 • Mogens
 • Mogens   4. october 2022   

 • Hej Thorsten. Super fint indlæg. Jeg tænker at overskriften både er et spørgsmål og en joke? Det er åbenbart sværtet at forholde sig til det du spørger om. Jeg vil forsøge.

  Nej BrøndbyLyds panel og Henrik Madsen skal ikke fyres. Jeg har flere gange stillet mig kritisk over for BrøndbyLyd og paneldeltagerne. Nanna laver et stort og flot stykke arbejde. Journalistisk er jeg dog ikke imponeret. Måske det er svært at være både journalist og fan. Jeg kan lide Martin Davidsen “Stemmer fra Ådalen”, der insisterer på ikke at være fan, men at holde med OB eller at følge OB. Husker ikke hvordan han udtrykker det præcist. Nanna agerer for ofte mikrofonholder. Dette gør sig specielt gældende ved podcast med Brøndbys egen fans og fangrupperinger. I min verden er det langt mere interessant når fx Klaus Byr er med. Han har al den rygrad som jeg personligt mener, at Nanna mangler. Han tør stille spørgsmål ved tingene og vende kritikken indad.

  Der er masser af kritiske fans ude omkring. Hvad med at invitere dem ind i studiet? Det kunne måske sparke lidt liv i Nanna og de øvrige deltagere?

  Set derfra hvor jeg står, og der står jeg nok alene, så er programmerne ofte, men ikke altid, for ensidige og kedelige. Det er ikke fordi alt skal være kritik og sure miner. Det bliver altså bare mere interessant hvis deltagerne af og til har forskellige synspunkter og tydeligt tilkendegiver dette.Det er fedt når nogen er rigtig nørdet som fx Jonathan Holmegaard taler om Koefficienter.

  Heldigvis er der også alternativ hvor man griber tingene anderledes an. Den Gamle Hytte er et anderledes koncept, men forfriskende. Er mest til det oprindelige hold: Morten Olsen, Lars Feist og Michael Ørtz. Så er der det mere gakkede Sydsidens stemmer. Det er egentlig også et frisk pust. Jeg kan dog bliv lidt træt af fjollerierne som jeg heldigvis kan slukke for.

  Henrik Madsen er jeg ikke helt enig med, men vi har heldigvis allesammen retten til at være uenige. Det er der plads til i Brøndby og BrøndbyLyd.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     4. october 2022   

  • @Mogens - Rigtig fint og sobert skriv.
   Jeg forstår hvad du siger og mener. Jeg føler også til tider, at panelet i BrøndbyLyd er for enige. Men der kommer også ofte mange emner på banen, så det kan være svært at finde et panel der er differencieret nok, på den korte tid de (læs: Nanna) har til at finde deltagere.
   Men vi skal også huske på, at det altså stadig ‘bare’ er lavet af fans, for fans. At de så er rigtig gode til at lave det de laver, bør ikke lægge dem til last.

   Jeg tror dog, at Nanna netop har valgt, at være mere mikrofonholder, for ikke at komme til at blande sine klubfølelser for meget ind i podcasten.
   Men jeg nød faktisk at høre hendes holdninger, i det seneste afsnit, for en gangs skyld. Hun er så tæt på klubben og har så stor en indsigt. Så jeg ville faktisk ønske, at jeg/vi kunne høre mere til hendes holdninger, en gang i mellem. Havde håbet på det kom i optaktsudsendelserne, men det er ikke meget hun lukker op for posen. Desværre.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     4. october 2022   

  • @Mogens Hej Mogens. Tak for din kritik! Det er altid noget jeg noterer mig og lytter til, når den leveres sobert og ordentligt. Så tak for det. Har du ikke lyst til at mødes til en øl/vand ovre i Hytten eller bare pr telefon og uddybe dine tanker og feedback, så kan jeg også forhåbentlig gøre dig klogere på nogle overvejelser osv. - og helt enig, de andre Brøndby-podcasts er rigtig gode også, og no hard feelings herfra at du bedre kan lide dem. Mvh. Nanna
   4 god kommentar
   
  • @Mogens Mit indlæg er ment lidt som en provokation da jeg synes det altid handler om at finde Den Skyldige. Og jeg synes at Henrik Madsen vender på en tallerken i forhold til at pege på CV og så kort efter synes han at CV er uundværlig. Og nu er det så Niels tur. Jeg er normalt rigtig glad for at lytte til podcasten, men blev bare provokeret denne gang, hvilket også er ok
   1 enig
   
  • ClausM
  • ClausM   4. october 2022   

  • @Mogens Men Klaus Byr har ikke været med længe. men han er med i Sydsidens Stemme

---

 • NF virker som en mand der har mistet grebet. Han har godt nok heller ikke haft det nemt, så det er forståeligt. Men ikke desto mindre virker han som en der skal skiftes ud.

  Det er lidt de samme vibes som Morten Olsen i sin sidste tid som landstræner, med åbenlyse taktiske brølere.
  Med kampen i søndags som eksempel:

  At bruge spillere før de er helt kommet sig over skader (Blas)

  Ude af position (Divko, Gammelby, til dels Wass)

  Give folk der ellers har vist sig at have tvivlsomme evner startpladser på baggrund af gode præstationer på lavere niveau (Divko)

  Undlade at udskifte folk der helt tydeligt har en dårlig dag (Blas, Divko)

  Overse oplagte løsninger (Kvistgaarden)

  Stædigt fastholde brugen af spillere der ikke pt fungerer (Rado)
  3 enige

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    4. october 2022   

 • Jeg fører ikke regnskab med, hvad paneldeltagerne i BrøndbyLyd siger, så jeg ved ikke, om det er sandt at Henrik Madsen for 3-4 uger siden sagde, at det alt sammen var CVs skyld.
  Men med så mange forskellig folk igennem BrøndbyLyd studiet, kan der ikke undgå at være forskellige holdninger, til hvor skylden ligger.
  Nogle siger NF, nogle siger CV og andre siger Retov.

  Med mindre du har ført protokol med hvem der har sagt hvad, så mener jeg ikke du kan lægge Henrik Madsen til ladt, at han nu mener at NF bærer skylden.

  Jeg var ikke blandt dem, der for 3-4 uger var enig i, at det hele var CVs skyld. Det var der nogle der gjorde, men der var også nogle som ikke gjorde.
  Så jeg forstår ikke helt, hvor du vil hen med denne hetz på BrøndbyLyd panelet og Henrik Madsen.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. october 2022   

 • Den nuværende trup har i min optik den fornødne kvalitet til at præstere langt bedre end resultaterne indikerer. Især på evnen til at skabe chancer er det stor pil op og jeg siddder med følelsen af at de gode takter med tiden vil kaste flere mål af sig.

  Til gengæld forstår jeg ikke hvorfor vi lukker så mange mål ind? Vi har to super gode midtstoppere i Tsiembe og Maxsø, samt en venstre back med et højt topniveau i Blas og vel sagtens ligaens bedste højre back når Wass spiller der. Alternativerne Sebulonsen, JMG og Cappis har også alle gjort det udmærket. Ikke fantastisk, men heller ikke specielt dårligt. Så det virker som om der mangler noget kontinuitet og afstemning i forsvaret. Dødboldene er et sort kapitel for sig, hvor det virker helt naturstridigt at vi kan være så dårlige til trods for at vi har to virkelig kompetente headere i Maxsø og Tsiembe.

  Forklaringen ligger måske delvist i at midtbanen ikke i tilstrækkelig grad får presset og lukket ned for modstanderen, men i stedet tillader en masse aflevering ned mod vores forsvar, enten i luften eller som dybe stikninger.

  Kan vi leje Christian Nørgaard i et halvt års tid...eventuelt bare hver tirsdag til at forklare Bell og Rado, hvad de skal gøre? :-)

   
  • @del Piero uanset hvem vi lejer eller henter ind, vil vi stadigvæk have mega problemer så længe Martin R. Står for dødboldstræning

 • Må sige at jeg ikke kan forstå alle de negative kommentarer om NF og CV. CV har redegjort for transfervinduets forløb og alt det vrøvl om at hente spillere tidligere, er grebet ud af luften.

  Mht NF så er det klart at vi mangler point på kontoen og måske kan en ny træner få vendt skuden, men jeg har fortsat tiltro til NF.

  Så vil jeg gerne brokke mig over den utrolige korte hukommelse som de fleste har i debatten om NF. Så snart NF havde spillermateriale ændrede han til ny offensiv formation som har gjort, at der nu skabes chancer og scores nok mål til at vinde kampe. Desværre har formationsændringen medført at vi kun har to stoppere og det har bestemt skabt udfordringer i forsvaret, specielt når man kombinere det med to fejl af Blas i Lyngby kampen, hvor 3 mål ikke var nok til at vinde kampen.

  Jeg stiller mig helt uforstående overfor påstanden om at NF spiller kedeligt forsvarsfodbold, for som JF sagde inden Viborg kampen, er BIF et af de mest presivrige hold som spiller intensive kampe.

  Vi kan alle se når det ikke fungerer, som fx 2. halvleg mod Lyngby, men uden personlige fejl havde vi vundet kampen.

---

 • Jeg syntes i den grad at HM bidrager med gode holdninger og gode meninger i podcasten
  1 enig

 • Mit indlæg er ment lidt som en provokation da jeg synes det altid handler om at finde Den Skyldige. Og jeg synes at Henrik Madsen vender på en tallerken i forhold til at pege på CV og så kort efter synes han at CV er uundværlig. Og nu er det så Niels tur. Jeg er normalt rigtig glad for at lytte til podcasten, men blev bare provokeret denne gang, hvilket også er ok
  1 enig

 • Overordnet KÆMPE fan af Nana og alt det der bliver lavet. Har netop siddet til et møde hvor jeg fik fremlagt visningstal pr. Mdr. (M.m. )Med 3point vs. Brondby.com - lad os bare sige det sådan, det var en større sejr til 3point.dk end Vi har fået på banen i mange år.

  Lad lige den stå, et fanmedie der er mere en dobbelt så stort som klubben selv på eksponeringer..

  Når det er sagt, så uden på nogen måde at ville fyre nogle i panelet - så fremstod dette afsnit af flere grunde som roddet og under vanligt niveau.

  Vil dog modsige Mogens lidt, syntes faktisk du tråde lidt mere i karakter i afsnittet Nana, i snakken om defensive udskiftninger.. Det klær dig i de afsnit hvor der debateres emner at komme ud med din egen mening. Igen uden at gå efter nogen som helst, så er du sgu oftest den der er bedst inde i stoffet.

  .. Blev sgu lidt deprimeret over ugens afsnit vi har nok at slås med i klubben pt. - og nu kan man ikke engang regne med BrøndbyLyd - Sagt med alt respekt.

  (Hvis du ønsker uddybninger så lytter jeg gerne igen og kommer med eksempler.)

  Fortsæt det gode arbejde, men prøv ved lejlighed at lytte afsnittet igennem selv.
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     4. october 2022   

  • @JyskArmy Tak for et super indspark og konstruktiv kritik! Det tager jeg med mig. Og vil meget gerne give samme tilbud som til Mogens, vi kan mødes over et eller andet at drikke eller bare tale sammen i tlf.
   1 enig · 1 god kommentar

 • fabi
 • fabi   4. october 2022   

 • Et helt forfærdeligt afsnit af brøndbylyd. Det dårligste nogensinde i min optik.
  Alle har ret til sin holdning og Madsen og de andre må selvfølgelig have deres. Men savner nuancer, savner at der bliver analyseret, savner at man går lidt i dybden og ikke kun bliver i overfladen og snakker i dundertaler og sensationsoverskrifter. Savner debat, nogle der udfordrer hinanden, forskellige synspunkter. En form for modpol når panelet stikker helt af i en retning. Den retning panelet snakker om er jeg ikke nødvendigvis uenig i, iforhold til nielses ansvar omkring mange af de ting der bliver fremhævet, men forstår ikke hvorfor Nanna ikke udfordrer dem lidt. Med den trup vi har nu, har vi fx. Ikke tabt. Vundet xg i 3 ud af 4 kampe. Osv.

  Og så har jeg også svært ved at forstå der ikke er nogle der anfægter det med at man bare skal have en træner der altid har en fast spillestil. Og at en pragmatisk træner det er ubrugeligt.
  De 2 sidste danske mesterskaber er netop vundet af den type træner. Vi havde den type træner med zorniger og det var heller ikke altid godt. Så begge stilarter kan noget. Savnede virkelig bare nogle der udfordrede hinanden på deres helt vildt bombastiske udmeldinger. Øv bøv.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   5. october 2022   

  • @fabi Syntes meget er det hele hænger på at Brøndby som klub altid har haft en fast spillestil og nu har vi Niels og CV, som er kæmpefortalere for en pragmatisk tilgang til fodbold. Henrik Madsen siger det meget godt. Vi møder Viborg og stiller efter hvordan de spiller, ikke efter hvordan Brøndby spiller. Fordi vi ikke har en spillestil.
   Under Zorninger vidste man hvad man fik og det samme gjorde spillerne. Ikke alt var fryd og gammen, men det var underholdende og gav os en pokaltitel og meget lækkert fodbold.
   Under den pragmatiske spillestil har vi vundet et mesterskab, hvilket var flot og derudover har vi vel nærmest ikke vundet en kamp i pokalturneringen eller i Europa, hvor vi til gengæld viste en fornærmende indstilling til fodboldspillet, og i min optik gjorde det lidt pinligt at være Brøndbyfan. Ved godt vi under AZ også fik klø, men vi vandt trods alt lidt og forsøgte i det mindste.

  Se 1 flere kommentarer

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner