Skal vi sælge eller forlænge med Uhre eller/og Maxsø?

Skrevet af Jobbenick, 1. december 2021

Hvis Uhre og Maxsø bliver solgt hvem syntes i der kan være en god erstatning?
Deltag i diskussionen
 • Hans
 • Hans   1. december 2021   

 • For uhre kunne det være Eric botheim i bodø/glimt tippeligaens bedste unge angriber…men han er også på radaren andre steder hans kompetencer forand mål er der ikke tvivl om. En anden kunne være Jørgen strand Larsen i Groningen rapt fodskifte og cv skulle i sommers have været interesseret i ham.. for maxø så var cv på rygtebasis været interesseret i branimir kaliaica i Benficas B trup kroatisk U21 forsvarer på 1,90 ala maxø . Også Leo väisinen i Elfsborg ung finsk talent kunne måske erstatte maxø? men til gengæld er jeg glad for at de rygter der kørte om Denis kollinger og Allan souza i Vejle ikke blev til noget! Det havde været endnu 2 flops der ville falde igennem med et brag…
  1 enig · 2 god kommentar

 • Håber faktisk vi fortsætter strategien som hidtil. Starter med at vurdere om vi har noget internt først der kan erstatte. Numerisk har vi mange oppe foran, men naturligvis ikke nogen i 1-1 type med Uhre (det tror jeg også er svært at købe). Så er det bare op til CV og trænerteamet at vurdere om de spillere er klar nu til at træde til. Der er Pavlo, Divkovic, Salech og Kvistgaarden (og Fallenius og Singh, men ser dem som andre typer) . Men skal der en ny ind, så kunne jeg godt drømme om at Pavlo blev solgt, sådan så de unge ikke kom meget længere fra spilletid. For synes de viser på reserveholdet og u19 at de banker på.

  Ift midterforsvaret, så kan jeg være i tvivl om vi numerisk er hvor vi skal være hvis Maxsø ryger og man vil fortsætte med tre nede bagi. Det kommer også an på hvor man ser Børkeiet i det. Skipper ser desværre ud til at være for meget skadet og kæmper med niveauet. Men så er der også Wikstrøm som måske bliver her klar og kan noget. Så er meget hvordan cv og trænerteamet vurderer situationen. Men kan man fortsætte med at hente nogle som lige skal spilles ind og derefter shine, når vi forhåbentlig laver nogle fine salg, så er det meget perfekt.
  2 enige

 • Rep
 • Rep   1. december 2021   

 • Nu hvor vi næsten mirakuløst har meldt os ind i mesterskabskampen til foråret og kampen om deltagelse i europæiske turneringer, virker det mærkeligt at tale om salg af Uhre, vores eneste effektive målscorer, for 10-15 millioner kroner. Han er meget mere værd for klubben og kan sikkert føre os til indtægter på 30 til 80 millioner kroner i Europa. Så hvorfor sælge ham, før mesterskabet er afgjort? Det virker ikke som en fornuftig beslutning. Lad os beholde ham til sommer og gerne give ham et meget fordelagtigt tilbud om forlængelse af kontrakten allerede nu.

 • Rep
 • Rep   1. december 2021    • mp80
 • mp80   1. december 2021   

 • Kommer det rette tilbud på Uhre bør han få chancen for en tur til udlandet, hvis ikke kan man beholde ham til sommer og erstatte ham med Pukki, som er på fritransfer der. Maxsø har en frikøbs klausul på 11 mio. kr., så kommer der et bud, som opfylder dette, kan man ikke gøre noget ved det. Tror også helt Maxsø vil videre, hvilket er forståligt for oplevelsen, pengene og komme tættere på landsholdet. Afløseren er allerede i truppen til den centrale plads, men det gør så at der skal hentes til den højre centrale side, med mindre man ændre system.

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    1. december 2021   

 • Personligt tror jeg ikke at hverken Maxsø eller Uhre bliver solgt i vinterens transfer vindue.
  Dette baserer på at der er ingen af top 8 ligaer i Europa holder vinterpause, og jeg er sikker på, at det er ønske distinationen for de 2 herrer. Samtidig har begge udtalt at de har 3 kampe tilbage at spille for BIF inden juleferien, og hvad der sker efter juleferien kan man ikke spå om. Men forudsætter vi, at vi går videre i pokalen, skal spille Europa til foråret og allerede nu er vi en del af mesterskabs spillet, så er spørgsmålet til 1 mill om CV kan lave en forlængelse med indbygger frikøbsklau, ikke kan friste de 2 herrer.
  Omvendt kunne den sportslige side af et salg betyde mindre, men det at sikre sig økonomisk vil være en mulighed og så er Japan godt bud. Det ville heller ikke gøre mig noget,jeg er overbevist om at vi har afløsere i truppen som Wickstrøm, Salech, kvistgården og Fallenius som jeg tror kan tage over for de 2.
  En anden ting er at truppen skal reduceres, og det må blive salg/leje af følgende Pavlovic, Pyndt, Bjur, Skipper, Singh det vil bringe truppen ned på 26 spillere.
  Men vigtigst af alt må vel ære at finde en ny hjælpelærer til erstatning for Jesper Sørensen

 • Ymaha
 • Ymaha   2. december 2021   

 • NF bruger for mange performance spillere og for lidt talent. De vil begge meget gerne af sted nu, og sidste chance for noget mønt for dem.
  Så alt taler for sælg vis buddet kommer. .
  Det eneste der kan ændre det er vis vi har en god chance for et mesterskab. Tror vis vi slår FCM i begge pokal kampe at CV så måske kan se et mesterskab muligt nok til at beholde Uhre. Maxsø har frikøb, så der er han ikke herre over hvad der sker. Afløsere har vi klar i truppen.
   
  • @Ymaha jeg er ikke enig med dig i, at vi bruger for lidt talent.. Jeg synes vi har en god portion spillere, der kan blive det næste store salg, når jeg kigger på vores trup.. Jeg så dog gerne, at man kørte Salech mere i stilling til voksenfodbold og gav ham lidt flere indhop til slut.

  Se 1 flere kommentarer


 • nawwal
 • nawwal   2. december 2021   

 • Jeg ser da gerne begge spillere forlænge og blive i klubben, men jeg finder det desværre meget urealistisk.

  Sælges Maxsø i januar, skal vi klart have en defensiv leder ind i truppen - medmindre man skifter system, og det ved jeg ikke, om jeg er fan af. Hvem det lige kunne være, ved jeg faktisk ikke. Har absolut ingen bud.

  Sælges Uhre, håber jeg faktisk man giver chancen til Divkovic, Kvistgaarden og Salech. Det er selvfølgelig noget af et sats, men med top 6 mere eller mindre sikret, synes jeg faktisk foråret ville være en god mulighed for at finde ud af, om de har niveauet til at gøre sig i Superligaen.

  Dog skal det siges, at hvis vi kun sælger Uhre, men formår at holde på Maxsø, kunne det måske godt være ideelt at hente en mere proven målscorer som afløser. I det tilfælde vil vi potentielt set stadig have muligheden for at jagte endnu et mirakel-mesterskab med en topscorertype på holdet, og den chance skal i så fald forfølges.

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    2. december 2021   

 • Uhre skal vi minimum have 4 millioner euro for. Maxsø tror jeg bliver, interessen har ikke været overvældende for ham. Vi forlænger med begge.....
   
  • @Sunderland Der tror jeg så du bliver slemt skuffet hvis Uhre rent faktisk bliver solgt i februar

 • Tænker umiddelbart at vi skal finde nogle flere mål i transfervinduet. Især hvis Uhre smutter. Her tænker jeg Wass ville være genial at få ind. Han kan skaffe nogle mål ved frispark, og gøre os farligere på dødbolde. Han ville også komme med lederskab, hvis Maxsø skulle smutte.


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021