Skuffet JA - mistet troen NEJ

Skrevet af , 16. maj 2021

Tager vi udgangspunkt i vi KUN taber 1 point til FCM i dag, på en udebane der altid er svær for os.

 

Mod et FCK hold, der nu har alt at spille for mod FCM, Alle  forventede at FCM tog 3 sikre pioint i dag, ikke alle forventede vi tog 3 point mod FCK. Så synes jeg ikke vi skal ikke hænge med hovedet, det er stadigvæk piv åbent. 

 

Vinder FCK onsdag, som er meget muligt, så har AGF intet at spille for mod os. da de så er 7 point efter 2-3 pladsen, samt 8 point foran FCN på 4 pladsen. Så er deres sæson afgjort med en FCK sejr onsdag, og det skal vi så udnytte.

 

Intet er tabt og tænk hvis vi står torsdag, med alle muligheder for at spille os til guldet.
 

Jeg tror for første gang i mit liv, at jeg vil håbe FCK vinder på onsdag.

 

Det bliver også den sidste :)
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   17. maj 2021   

 • Nej, guldet er ikke tabt endnu, men Frendrup må steppe op eller få en pause. At sige AGF ikke har noget at spille for passer ikke, Brøndby er den modstander de helst vil slå og læg dertil David Nielsens kærlighed til FCK og had til Brøndby.

  Jobbe er ude de sidste to kampe og kan ligeså godt få den operation nu, så må vi se om han bliver solgt til sommer.

  Jung bliver også svær at undvære mod AGF, men nu må vi se om ikke Rosted stepper op, nu han får chancen fra start, ellers kunne han også godt være på vej videre.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Barca
 • Barca   17. maj 2021   

 • Enig i at gulddrømmen stadig lever :)
  Jeg tror også FCK slår FCM på onsdag, jeg er dog ikke enig i at AGF intet har at spille for...AGF vil ALTID vinde over BIF, i sær på hjemmebane....(Randers havde jo intet havde at spille for mod FCM, men fik et point)....jeg har under hele slutspillet troet at FCM nok skulle give os muligheder for at hente dem, jeg har også troet at det sværeste var at vi selv skulle vinde vores kampe.....slår vi derimod AGF på torsdag og FCM taber....så.....damn tør næsten ikke tænke tanken :)
  1 enig · 1 god kommentar

 • Embo
 • Embo
  Betalende bruger
    17. maj 2021   

 • Du har ret, og uanset hvad der sker onsdag, torsdag og mandag, så vil vi i hvert fald med en sejr over FCN enten sikre os 2. eller 1. pladsen. Det er en rar tanke, der måske også kan tage noget pres fra holdet. FCM er mere presset.
  Og ja den her tossede sæson skifter retning hele tiden. Det giver et håb om, at vi pludselig som en anden Klods Hans står med det hele til sidst. Men ok, det er så også der, at man er mest åben for bollesparket. Men igen. Det vil kun være et bollespark, hvis vi bliver hentet af FCK.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    17. maj 2021   

 • Jeg vil våge den påstand, at chancen for guld er større i dag end før denne runde. At vi kun taber et point til fcm i en runde, hvor vi har fc ude og de har Randers hjemme er betydeligt bedre end frygtet. Nu har fck pludseligt noget at spille for. Uanset hvordan den kamp ender, så har vi en masse at spille for mod agf. Selv med en fcm sejr, kan vi stadig tage mesterskabet med 2 sejre til sidst og en masse held. Det er bare at give den gas og se fremad.
  1 enig · 1 god kommentar


 • Optimisme er godt, men vores niveau i slutspillet har været under alt niveau. 3 sejre, 1 uafgjort og hele 4 nederlag. Det giver 10 point i 8 kampe. Det er faktisk imponerende, at vi stadig er med i guldkampen. Synes hverken fcm eller vi ligner et mesterhold.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Kuffe
  • Kuffe   17. maj 2021   

  • @TorbenM Jeg har en fornemmelse af at folks tro og håb er baseret på de andre holds dårlige niveau, og ikke så meget på kvaliteten i vores eget spil. Statistikkerne taler for sig selv, vi har spillet aldeles forfærdeligt i slutspillet, og som du skriver, er det utroligt vi stadig er med i kampen om guld.
   4 enige · 1 god kommentar

 • Vi mangler Jobbe mod AGF og skal, skal, skal (formentlig) vinde kampen. Om ikke andet for at sikre sølvet.
  Derfor synes jeg vi skal spille med Pavlovic fra start og lægge et højere pres samt tage større initiativ på bolden. Jeg er med på at det samtidig vil være at gå med på GFs præmis. So be it.
   
  • @Marc Johnson AGF har jo også læst os. De lukker bare den centrale del af banen og bagrum og lader os spille på wingbacks og når vi så gør det, så går de i hårdt pres, hvor på vores wingsback går i panik eller spiller bolden retur til stopper. For mig er det bydende nødvendigt, at vi kommer med noget andet end Uhre og Hedlund, da det ikke giver mulighed for, at spille de lidt høje bolde op, som det gør med en Pavlovic. Desværre er jeg bange for, at NF bibeholder det der ikke virkede i går og heller ikke har virket de sidste 3 gange mod AGF
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    17. maj 2021   

 • Da slutspillet gik igang, havde jeg ikke meget tro på guldet. Men den tro bliver større og større.
  Der ærgrer mig dog til stadighed, at det ikke er kommet fordi vi har spillet godt. Det er kommet fordi FCK stadig ikke har fundet rytmen, AGF har spillet på det jævne og FCMs individualister ikke altid gider spille bold. Vores flotte placering er kommer fordi ingen af vores konkurrenter har grebet chancen og bidt sig fast om 1. pladsen.
  Lige efter kampen mod FCK var jeg sur og ærgerlig over nederlaget. Men så læste jeg om FCKs dilemma, at de skal vinde over FCM, for at holde sig i sølv-kampen. Men hvis de vinder, har AGF ikke noget at spille for og kan derfor væres med til at sparke guldet til Vestegnen.
  Men så idag, falder mine forhåbninger, når jeg tænker på at Jung ikke er med mog AGF og Jobbe misser de sidste 2 kampe. Alt håb blev stort set slukket, da jeg så, at Sandi Putros skal dømmes vores kamp mod AGF. Med ham som dommer, er jeg sikker på, at vi ikke vinder over AGF...


 • Solz
 • Solz   17. maj 2021   

 • Chancen for guld er relativ god. Det er i sig selv imponerende. Der er ikke den samme eufori, som for tre år siden, og vi er heller ikke ligeså stærke, men vi har en enestående mulighed for titlen. Dengang havde vi fortjent mesterskabet, mens man vel næppe kan sige, at vi fortjener titlen mere end andre titelbejlere i denne sæson. Fantastisk hvis det lykkes. 2. pladsen kan også fuldende en god sæson, mens 3. pladsen med en væsentlig vanskeligere vej til europæisk gruppespil, derimod ville være en forfærdelig afslutning på sæsonen. Alt er i spil, hvilket er nervepirrende for os fans, der har oplevet så mange nedture, men samtidig er det jo helt vildt fantastisk, at vi står med så gode muligheder med to kampe tilbage.
  2 enige · 2 god kommentar

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021