Skuffet Ole Palmå: Vi bør kunne lukke mere end 500 ind

Skrevet af Jesper Hammeken, 8. juni 2020

I den forestående Superliga runde, hvor mesterskabsspillet sparkes igang, vil der igen være mulighed for, at holdene kan få tilskuere på stadion. Regeringen har dog sat et maks på 500 mennesker for hvert stadion. Det skuffer den administrerende direktør i Brøndby, som mener at Brøndby Stadion kan tage imod flere og stadig håndtere kampen på ansvarlig vis.

- Med et stadion som vores med plads til 28.000 er vi i dag uforstående overfor, at man kun må lukke 500 fans ind. Det er reelt set en fastholdelse af et forbud fra regeringen, fortæller Ole Palmå til BT.

Det skuffer ligeledes Ole Palmå, at det er i fodboldbranchen, staten skal teste og evaluere. Mette Frederiksen har nemlig åbnet for, at man i nogle kampe kan lukke flere end 500 ind for at teste det af.

- Nu er der så snak om at enkelte kampe skal bruges som tests i de kommende uger, og her forstår jeg godt, hvis fodboldfans spørger sig selv, hvorfor at vi som den eneste branche skal testes og evalueres før vi kan åbne yderligere op. Det så man ikke med biografer, shoppingcentre og så videre.

Utilfredsheden fortsætter, for Ole Palmå føler ikke, at regeringen lytter til eller tager højde for de stramme protokoller, som Divisionsforeningen har udarbejdet på vegne af Superliga-holdene. 

- Vi klubber har sammen med Divisionsforeningen udarbejdet strikse protokoller lavet på lægefaglige eksperters rådgivning, og derfor står vi i dag tilbage med en følelse af, at man ikke har lyttet til de konkrete planer Divisionsforeningen har fremsendt på vegne af os klubber, og at der ikke er tillid til, at vi og de danske fodboldfans kan varetage opgaven.

Brøndby skal søndag møde AGF på hjemmebane.
Deltag i diskussionen
  • Gizmo
  • Gizmo   8. juni 2020   

  • Det er så sindsygt det her. Det må være et tegn på at folk ikke fatter en brik af hvordan det er at gå til fodbold. Hvis sydsiden bare sidder ned så kan vi alle da sagtens komme ind. Luk fanzonen før kamp lad folk komme ind på forskellige tidspunkter. Gør det og så gør du stadig MEGET mere ind hvad andre gør!

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER