Fodbold live resultater

SLUT: Brøndby-reserverne møder FCK

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 27. september 2021

Klokken 13.00 er der kickoff i reserveholdskampen mellem FC København og Brøndby IF.

Vi opdaterer live fra kampen i denne artikel. Startopstilling kommer snarest (når vi kan lure den på banen).

FCK reserver - BIF reserver: 1-2 (Singh, Gammelby)

1. minut: Kampen er i gang! Brøndby spiller hvad der ligner en 4-3-3: Mikkelsen, Gammelby, Heggheim, Børkeeiet, Lumb, Greve, Pyndt, Cappis, Fallenius, Divkovic og Singh.

4. minut: Rodet start, ingen af holdene får sat noget op.

6. minut: Singh kommer afsted efter en god vending, men bliver effektivt bremset af Gabrielsen.

10. minut: Blas Riveros er med på bænken i dag!

12. minut: FCK kommer til en afslutning, men Mikkelsen redder sikkert.

13. minut: JMG helkikser sit indlæg. Ellers en god mulighed efter super bold fra Greve.

15. minut: Nuuuuj, Fallenius tager et godt løb og får bolden, men hakker den på overliggeren!

18. minut: Pyndt er godt spillende. Godt flow i det han foretager sig. Slip og løb.

21. minut: Divkovic kommer til afslutning, men totalt ufarlig.

23. minut: MÅÅÅÅÅÅLLLL!!!! Sublim dribletur af Singh i venstresiden og til sidst hakker han den højt i målet bag Kalle Johnsson!

26. minut: KÆMPE chance til Fallenius! Hvordan brænder han den? Sublimt forarbejde af Singh, der sætter det hele op.

31. minut: Stor Brøndby-chance efter en fejl af FCK i opspillet, men Singhs afslutning bliver blokeret. Lumb forsøger udefra på returen, kompetent nok, men en meters penge over mål.

33. minut: Luther Singh med en grim tackling på Greve. Han får gult kort og Greve er heldigvis klar igen.

36. minut: Gammelby snyder bengtsson og slår et godt indlæg, men det ender med målspark. Brøndby spiller virkelig godt!

40. minut: Super forsvarsspil af Heggheim. En FCKer er lige ved at slippe fri, men god glidende tackling og ender med målspark.

44. minut: God chance til Singh efter et godt brud af Cappis, men Singh glider i feltet.

45. minut: 1-1. Højlund udligner. Relativt ufortjent, må man sige.

PAUSE. Den burde ikke stå 1-1, men derimod har Brøndby haft muligheder til mere og kan med rette være skuffede i pausen.

46. minut: Vi er i gang med anden halvleg. Frendrup er kommet ind i stedet for Greve.

50. minut: Hjemmeholdet er kommet bedst ud efter pausen, men uden at skabe det helt store.

52. minut: Brøndby er bedre med igen, presset sidder i sekvenser rigtig fint.

56. minut: Brøndby får ikke clearet et hjørnespark og det ender med en afslutning fra Ankersen, men han er tættere på at ramme en af de bagvedliggende altaner end målet.

59. minut: MÅÅÅÅÅÅLLL!!! Gammelby scorer direkte på frispark!

60. minut: BLAS ER TILBAGE!!!!

61. minut: Frendrup bliver snydt for hvad der lignede et straffespark herfra.

67. minut: En åben slagudveksling lige nu. Ikke så meget poleret spil eller chancer.

69. minut: Filip Andersen er kommet ind i stedet for Heggheim. Han går fejl af en bold, men Frendrup rydder op.

74. minut: Kvistgaarden er kommet ind i stedet for Divkovic.

76. minut: Hjemmeholdet brokker sig flittigt over dommeren.

77. minut: Skidt aflevering af Børkeeiet giver en god FCK-mulighed, men der sparkes lige på Mikkelsen.

81. minut: Brøndby afviser et hjørnespark af FCK.

82. minut: GIGA chance til Singh! Fremragende Brøndby-kontra. Fallenius spiller Kvistgaarden fri og han kommer foran sin oppasser. Uselvisk spiller han Singh fri centralt, men han sparker forbi!

84. minut: Denne gang stor chance til Kvistgaarden, men han sparker over mål!

89. minut: Riveros og Frendrup sætter en kontra op til Singh, men han glider igen.

90. minut: SLUT! Brøndby vinder meget fortjent 2-1. Vi følger op med referat og reaktioner. Tak fordi I fulgte med!