Sønderjyske. Vigtig kamp.

Skrevet af Sunderland, 18. september 2021

Sønderjyske ude bliver en yderst vanskelig modstander, når det så er sagt, så gælder kun SEJR.

Her er jeg positiv: Målmanden: Hermansen er i mine øjne en klar forstærkning på målmands posten.

Midtbanen: Ser solidt ud med især: Frendrup og Radosevic, men synes også Cappis begynder at røre på sig.

Angrebet: Uhre-Hedlund er gode og med Divkovic som supplement foruden Fallenius, så ser vi gode ud her.

Minus: Forsvaret: Det nytter ikke vi bli'r ved at skifte mellem 3 midtstoppere og 2 backs/2 midtstoppere. Personligt så jeg gerne Rosted-Maksø-Greggheim. 

Mit bud på resultatet: Sønderjyske vs Brøndby IF 0-2. Marginalerne må snart komme på vores side:-)
Deltag i diskussionen
 • Hvorfor ser du ikke Tshiembe på banen? synes han er startet virkelig stærkt, og vil kun blive bedre..
  4 enige
   
  • @19Magic64 jeg trot han er i familie med Greggheim siden han vil have ham i start 11 uden at have set ham spille for os. crazy world crazy ppl
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     19. september 2021   

  • @19Magic64 Tchiembe har placeringsproblemer, fair nok hvis jeg er den eneste der kan se det. Men i min optik gør det Maksøs arbejdsbetingelser sværere. Greggheim har i den Norske liga vist han er taktisk dygtig og kan forudse spillets gang, på nydansk en intelligent fodbold spiller. Så jo Rosted og Greggheim vil gøre både Maksø og Hermansen bedre i min optik.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    18. september 2021   

 • Vi mangler kreativitet og fart på den offensive midtbane, fremadrettet førstegangsafleveringer - og 2 wingbacks der bliver ved med at tilbyde offensive løb.
  1 enig
   
  • @Saesonkort Helt enig, og sådan en har vi ikke i truppen. Det skulle lige være for Divkovic, der egentlig burde have kvaliteterne, Jobbe var jo oprindelig også AW med et godt skud ude fra. Men om han har de defensive tilbageløb og teknikken, vendingerne og en hurtig opfattelsesevne ved jeg ikke. Jeg har kun set de 20 min han fik i torsdags og kender selvfølgelig intet til ham.
   Greve skuffer mig enormt. Jeg syntes der har været mere tale om, at han ikke kunne klare presset i OB og derfor måtte tage et skridt ned(Randers), end der har været tale om det positive sider i hans boldspil.
   Han virker, på mig lidt påvirket over rammerne i Brøndby.
   Jeg har en snigende grum fornemmelse i maven, at han godt kunne blive en JMG case. (Det håber jeg selvfølgelig ikke).
   Så jeg håber snart han får tur i den, gerne på søndag, så han kan begynde at fokusere sit topniveau og ikke sit bundniveau som jeg syntes han gør nu.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     19. september 2021   

  • @Saesonkort alt falder tilbage på forsvaret og især Maxsø da han er anføre.
   Det har ikke været godt, for de skal spilles sammen.
   Bla derfor NF vælger 2 DM, for at hjælpe dem. Mange kampe havde NF både Jobbe og Slimane på banen samtidig sidste år. Tror ikke han har haft Slimane og Greve samtidig på banen i år.
   Backs må også stå dybere for at hjælpe forsvar, og for ingen hjælp af dem fremad.
   1 enig

 • mp80
 • mp80   18. september 2021   

 • MH er ikke en fortsærkning endnu, han har potentialet, men det kræver mere spilletid og hårdt arbejde til træning. Han er langt efter det niveau Schwäbe havde i forhold til at sætte bolden i spil, Schwäbe store styrke med fødderne var med til at skaffe point.

  MH er meget ung og skal nok komme efter det, om han når samme niveau som Schwäbe med fødderne ved jeg ikke, men der er helt sikkert mulighed for at blive bedre. Spillet fra målmanden går simpelthen for langsomt ofte en kort aflevering og de gange, der sparkes langt ender den ud over sidelinjen eller hos en modstander desværre.

  Et andet punkt er Jung, ham mangler man i den grad i forsvaret. Tror mange har undervurderet hans betydning og mange har snakket om det var Maxsø, som gjorde ham god, jeg mener det er omvendt. Maxsø har ikke været speciel sikker i denne sæson heller ikke før rygterne om et skifte.
   
  • @mp80 Hermansen er vel næsten blevet MoM i halvdelen af de kampe, vi har spillet indtil videre, så din kritik af ham, begynder at klinge lidt hult..
   3 enige
   
  • @mp80 MH er minimum på niveau med MS og formentlig bedre. Han skal lære hvornår han skal sparke langt, og hvornår han kan tillade sig at spille ud bagfra. Derudover er jeg enig i at forsvaret mangler Jung, og det gør MH også. Som målmand er det en kæmpe luksus at have en medspiller som du nærmest altid kan spille, også når han er under pres, og stadig forvente han klarer opgaven, og ham har vi ikke i dag.

 • Vi skal i hverfald have midtbane konstellationen på plads asap. Jeg mener at huske, vi også havde sammen problemer med at skabe kampen med både Frendrup og Rado inde fra start i sidste sæson. Rado gled i den overgang ud i efterår og blev erstattet af Vigen. Frendrup spillede iøvrigt som en maestro.
  Det må være udgangspunktet. Den offensive midt skal også på plads, om det er Anis, Cappis, Greve eller hedlund som også har været prøvet, er jeg snart ligeglad med.
  Bare vi spiller i samme konstellation over tid til de lære hinanden at kende.
  Lige nu som jeg ser det, famler vi bare rundt.
  Personligt så jeg gerne, Rado, Cappis og Anis som faste, så må resten byde ind og slå dem af.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     19. september 2021   

  • @Sorteslyngel Enig i den midt. Den sidste CB skal også på plads nu. Tror Maxsø har brug for mere tryghed en mange tror.
   Forstår ikke man ikke starter med Cappis hver gang. For han er lige god begge veje en balance spiller.
   Så kan man skifte ham ud, når man vil ændre udtryk i løbet af kampen i stedet for at skifte formation.
   Mere offensivt ind med Greve, mere defensivt ind med Frenne.
   1 enig · 2 god kommentar


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021