Sorgenfri: Brøndby forhandler med Fiorentina om Diks

Skrevet af mortenmadsen_, 1. juni 2021

Det lignede i få dage lidt af et scoop af Carsten V. Jensen, lige indtil B.T. meddelte, at FCK løber med Kevin Diks.

Men håbet lever endnu om at tilknytte hollænderen på vestegnen.

Således meddeler den indsigtsfulde Søren Sorgenfri tirsdag, at Brøndby er i forhandlinger med Fiorentina om backen:

»Status ifølge mine kilder er, at Brøndby forhandler med Fiorentina om en aftale. Derefter skal de blå-gule mestre komme til enighed med spilleren selv,« skriver Søren Sorgenfri i NordicBets Transfer Talk.

Samme transferdrama gør sig i øvrigt gældende, hvad angår Frederik Rønnow, hvor man ifølge Sorgenfri ikke skal blive »overrasket, hvis han returnerer til Superligaen til en af de to store hovedstadsområdeklubber«.

Det samme gælder Daniel Wass

Kom så, CV! 
Deltag i diskussionen
 • WTF - kan vi være interesseret i både Wass og Diks, tænker vel kun den ene til HB, midtbanen som Wass også kunne spille er vel ret godt besat med mindre der er noget på vej ud ?

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    1. juni 2021   

 • Wow. Jeg bliver lidt varm om hjertet, når jeg læser om spillere jeg sender, som måske er på vej til klubben.
  Men lige bagefter løber det mig koldt ned ad ryggen, fordi det også lyder som om vi kaster om os med penge...

  Det er lidt som med mesterskabet. Jeg ville SÅ gerne have at vi vandt, men jeg turde ikke håbe på noget, af frygt for kæmpe bollespark...

  Men skal jeg vælge een, bliver det nok Diks. Vi kan godt bruge en stærk HB. Wass kan måske blive for dyr og Rønnow er jeg bange for går i stykker...
  Men kan vi få alle 3, på favorable kontrakter, så kilder det alle de rigtige steder.
  1 enig
   
  • @Jensen Rønnow er et no go for mig, han har stort set ikke spillet og være meget skadet, så tænker risikoen med ham er for stor.
   1 enig
   
  • @Jensen Jeg er enig i dine betragtninger. Wass + Rønnow + Diks... Det er store signings og tunge lønposer.

   Men omvendt kan det også være rettidig omhu forud for den kommende sæson og pre-season. CV ved nok godt hvem der smutter. Og hvem der kan blive solgt. Det kan frigive nogle midler i budgettet selv uden Europa-indtjeningen.

   Jeg er dog ikke bekymret. Jeg stoler 100% på at CV er kold som is og har styr på sagerne.

   HVIS Wass, Rønnow og Diks kommer - eller bare en af dem - så er det fordi vi har plads i budgettet til det. Jeg tør ikke tænke andet.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   1. juni 2021   

 • Wass vil både styrke forsvaret og midtbanen uanset hvor han blive placeret, hvis han da ellers kommer. Kunne man så kombinere det med Diks vil det være perfekt. Man har sagt farvel til en del dyre lønninger i form af Vigen, Schwäbe, Jung og Erceg, derudover er også HH og Tørnes væk, så det frigiver naturligvis en del i budgettet.

  Det er vigtigt holdet styrkes med nogle ledertyper og her passer Wass perfekt ind med erfaring fra øverste hylde. Rønnow er en klasse målmand, men er lidt i tvivl om ham pga. skader, han har været meget væk siden han forlod Brøndby, det samme var tilfældet inden han kom til Brøndby.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     2. juni 2021   

  • @mp80 Jesper Hansen, skulle være klar til at skifte. Jeg synes han er en klasse keeper
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Wass vil nok passe godt til midtbane med sin rutine og så har Vigen også kontrakt udløb og diks vil styrke vores højre side og specielt når der også er europæisk på menuen, så tror jeg de 4.5 mio hurtig er tjent ind igen.
  2 enige · 1 god kommentar


 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    1. juni 2021   

 • Umiddelbart 2 rigtigt dygtige spillere, der godt kan løfte vores niveau.
  Jeg håber dog CV kigger begge godt igennem og kigger på deres mentale del, deres motivation, sult, og evnen til at indgå i relationer. Der er kort tid til, at komme ind på holdet inden vi skal spille vigtige kampe igen.
  Vi er lige pt et godt team, og den styrke skal vi vinde med.
  Så for hver enkelt spiller en plan for hvor længe de skal være her og hvilke roller og opgaver de får vil være vigtigt. Wass kun 1 år, med en løn der ligger inden for lønrammen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Kaj
 • Kaj   1. juni 2021   

 • Jeg er heller ikke længere fan af Rønnow pga hans mange skader. De 2 andre er klassespillere, som begge har 1 år tilbage af deres kontrakter. De vil jo være klare forstærkninger naturligvis. Kan vi få dem på leje, så vi ikke skal betale transfer, så kan vi forhåbentlig tilknytte dem, men spørgsmålet er, om lønrammen er høj nok til Wass. Omvendt skal /kan vi vel hæve budgettet en anelse uden at gå imod strategien. Har bare svært ved at se, hvorfor Valencia skulle gå med til at leje en fast starter ud. Måske kan han selv købe sig fri af kontrakten.

  Erceg får stadig løn af Brøndby - han er kun udlejet frem til kontraktudløb om et år, så vi betaler sikkert stadig hovedparten af hans høje løn desværre.
  3 enige
   
  • Sarikaya
  • Sarikaya
   Betalende bruger
     2. juni 2021   

  • @Kaj
   Valencia er/var pengepresset en hel del - sidste sommer var de blandt andet så langt nede på pengepungen at deres lønninger ikke blev clearet i banken så vidt jeg husker, hvor man forsøgte sig med betal senere-aftaler. Hvis økonomien stadig er lige så skidt, eller bare derhen af, kan det give god mening at lette lidt på budgettet ved at lade en spiller smutte hvis alternativet er at beholde ham og han ikke er lige så motiveret som tidligere.

   Mht. Erceg kan man jo, selvom det nok er en kende morbidt, håbe på at hans løn består af en del præstationsbonusser - han præsterer ikke skide godt jo, og er skadet til omkring årskiftet.
   
  • Sarikaya
  • Sarikaya
   Betalende bruger
     2. juni 2021   

  • @Kaj
   Da jeg ikke kan redigere mit tidligere svar, vil jeg også lige give dig delvis ret omkring Rønnow.
   Hvis man sammenligner ham med Wass der kun har misset 7 kampe grundet skader siden 12/13 sæsonen, så er Rønnows 21 kampe siden 18/19 sæsonen ganske slemt.
   Jeg er dog en kende fortrøstningsfuld, da han ikke var skadet én gang i tiden hos os - det kan man jo håbe på kan gentages.
   Min helt store anke omkring ham vil være hans knæ (Emil Larsen anyone?), men jeg forventer at CV vil være så forudseende såfremt kontrakten er klar til underskrivning, at de lige tager et smut på Gildhøj og får gennemgået knæ og skulder ekstra grundigt.

  Se 2 flere kommentarer

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    2. juni 2021   

 • Kære alle, forstår ikke at man bliver ved med at diskutere ny førstemålmand i BIF
  Hvis vi tænker tilbage på, da man skrev men ægidius, da var vi oppe og kæmpe mod både Lyngby og fck, valget faldt på BIF fordi der blev givet ord på, at ham og hermansen skulle i fri konkurrence, kæmpe om pladsen som 1'ste keeper i BIF, ellers kunne ægidius bare have valgt fck og penge eller samme løn som BIF og 1'ste keeper i Lyngby og 1'ste division.
  tror både hermensen og ægidius ville blive godt sure og føle at løfter blev brudt hvis BIF gik ud og købte en klasse målmand og hensatte de to til kampen som 2'den keeper.
  Derimod mener det ville give god mening og ansætte Jesper Hansen som målmands træner/3'dje keeper, hvis JH gerne vil tilbage til hovedstaden som der udtrykkes i pressen
  efter han er blevet degraderet til 2'den keeper i FCM.

  Men er i øvrigt tryg ved at det er CV der sidder ved bordenden i tranfer vinduet, for selv da guldet var hjemme stadfæstelse han at nu skulle de bare ikke ud og brænde pengene at, da det jo var et engangsbeløb , dyre løn kroner er en fast udgift over flere år, så man fortsatte med at holde sig til den fastlagte strategi og arbejde ud fra denne.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Uche Det er selvfølgelig helt fair at diskutere ny førstemålmand i Brøndby. Forhåbentlig er der ikke givet ord - hverken mundtligt eller skriftligt - om at kun Hermansen og Ægidius skulle kæmpe om at være førstemålmand i BIF fra sommeren 2021.

   Jeg er meget enig i, at Jesper Hansen - hvis muligt - bør hives ind som en erfaren keeper på 1-2 år. Så kan han starte som førstemålmand og udfases om et års tid. Det vil være det ideelle, set fra min stol.

   Ægidius har kun stået hver anden kamp på U19. Ziegler har gjort det mindst ligeså godt. Hermansen har siddet på bænken i Superligaen. Jeg tror ingen af de tre er klar til Europa+Superliga som førstemålmand i Brøndby med et forsvar foran som et kæmpe spørgsmålstegn.

   Jesper Hansen som rutineret overgangsfigur. Og så Hermansen efterfølgende.

   Rønnow + Gabara + ?? er jeg ikke synderligt interesserede i. I så fald vil det blive på bekostning af vores unge målmænd. Og det vil være lidt øv.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Champ
  • Champ   2. juni 2021   

  • @Uche - så længe Tørnæs ikke er forlænget er den stadigvæk åben.

   Så snart og hvis han forlænges, er sagen en anden.

   Personligt mener jeg også pga nyt forsvar tildels og Europa, at vi har brug for en erfaren målmand. Jeg mener ikke de to nævnte du skriver er stærke nok endnu og har for lidt erfaring.


 • Kuffe
 • Kuffe   2. juni 2021   

 • Det ville jo være et sindssygt transfer vindue Hvis vi lander alle 3

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER