Fodbold live resultater
Spærring ved stadion

Skrevet af 5chmidt, 26. november 2021

Inden Lyon kampen havde Brøndby IF informeret om afspærring nord for stadion ved udebaneafsnittet med adgang enten fra nord forbi Hytten - eller fra syd forbi Brøndbyhallen.

Efter kampen var det bare ikke gældende og en bunke blinkende hollændervogne holdt og spærrede Gl. Kirkevej cirka midt mellem Hytten og Brøndby Møllevej til stor frustration for alle tilstedeværende på grund af udsigten til at skulle mase sig forbi fanzonen med 5000 andre.

Hvad er gået galt? Dårlig kommunikation mellem BIF og Politi? Ændring af planen fra Politiets side? Og i givet fald hvorfor?

 
Deltag i diskussionen
 • loejf
 • loejf   26. november 2021   

 • Det var jo det samme kaos som der var til fck kampen. De spærrer af alt for tidligt, alle Lyon tilhængerne var stadig på stadion og i fuld gang med at fejre.
  Jeg skulle ud via hytten og gl kirkevej, men blev afvist. Men kunne så gå syd om stadion og ud til borgm.k.r.boulevard og op til park alle og gå til højre og så alligevel komme den vej.
  Så der fik de som du skriver lige unødvendigt genereret 5000-10000 der skulle den vej væk.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jenny
 • Jenny   26. november 2021   

 • Det var noget det mest inkompetente jeg nogensinde har oplevet. Man kan simpelthen ikke bare lukke den vej ud af stadion, som er en hovedårene for at fansene til at komme ind og ud.

  Kan kun anbefale alle at klage til klubben og Vestegnens Politi over den behandling vi oplevede i går. Jeg var hjemme 12.30 efter at have gået halv times omvej for så at stå og vente på Lyon fansene ved kommunen - helt skørt.
  1 enig

 • Helt enig …vi sad i en bil uden at bevæge os en cm i over en time …katastrofal afvikling af politiet eller hvem der nu har ansvaret

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner