Stoltheden er kolossal - kæft jeg er presset i dag

Skrevet af thorrium, 11. august 2022

Klokken er 6:35 og jeg ved jeg kommer til at skrive et eller andet idag, da jeg er vågnet med hjerte banken, koldsved og mareridt, samt ligger jeg ved siden af en kæreste der ser ud til at ville kvæle mig næste gang jeg falder i søvn...

Jeg elsker Brøndby, det har jeg gjort siden min far tog med med på stadion og fortalte mig at vi holder med dem i gule trøjer (selv om han var for lang tid om det, og jeg derfor også har en forkærlighed for AB), jeg er fra vestegnen født og opvokset.  Jeg bor på vestegnen og jeg håber sådan set at den næste generation også skal vokse op eller på andne måde have et tilhørsforhold til egnen.
Min forkærlighed er sådan at jeg ved kampe som idag, som ved mesterrskabet eller da vi kæmpede for et uafgjort resultalt den 20 Maj, 13, simpelthen ikke fungere ordenligt.  Jeg ved det, mine nærmeste ved det....  mit arbejde ved det, selv om de ikke er helt tilfreds med mig.
Ja jeg elsker Brøndby.

Så kan vi for helvedet ikke lige give mig en succes oplevelse i dag?    For jeg har altså brug for det.
Jeg gider ikke tænke mere på transfers (jeg har skrevet nok kommentarer på alle de debater vi har startet) og mit hjerte kan ikke tage det mere.  Jeg gider ikke tænke over hvordan det går i suppen.  Det kan ændre sig en million gange.  Jeg har allerede glemt sidste kamp i weekenden, med hjælp fra Johnnie og Jack.
Nej jeg vil bare gerne have vi får success i aften, bare en lille sejer er nok, ja jeg tager også et uafgjort resultat, men mit stress nieavu vil være though the roof indtil slutfløjtet lyder.
Giv os den i aften og så meget kan være reddet.

Jeg har brug for det, klubben har brug for det...  vi som fans har brug for det!
Deltag i diskussionen
 • nicolai83
 • nicolai83
  Betalende bruger
    11. august 2022   

 • JEg er så meget med dig her... magter ikke mere... Rod overalt, derby ydmygelse, ingen transfers, intet fast udtryk på banen.... Kom nu med noget positivt....
  3 enige · 2 god kommentar

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    11. august 2022   

 • Op på hesten igen :)

 • Kuffe
 • Kuffe   11. august 2022   

 • Her kan man snakke om at være gennemsyret af kærlighed til sin klub.

  Jeg har det mærkeligt, tror ikke skuffelsen helt har lagt sig endnu, for jeg har ikke glædet mig til kampen i aften, jeg har ingen tro på at vi kommer videre.

  jeg sidder herhjemme og venter på kampen i aften, prøver at kontribuerer i div. tråde der er blevet oprettet over de sidste par dage, men humøret er der ikke i øjeblikket, jeg har brug for en succes oplevelse, men tror ikke på at den kommer.

  Når kampen går i gang vil jeg stadig være der, jeg vil stadig have alt mit gear parat, men indtil da sidder jeg bare og sumper.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Kuffe Det er nemt at skrive ord, men jeg har været omkring i en del år efterhånden. Både her og på SSO. Jeg barberede hovedet skaldet første gang på hovsa da jeg var... ikke særlig gammel. Jeg fik pænt af vide at hvis politiet kom, så havde jeg præcist 2 sekunder til at skride for de ville ikke risikere noget ved at have solgt øl til en mindreårig.

   Jeg bløder gult og blåt, hvilket min læge flere gange har været panisk over når jeg har fået taget blodprøver.
   Jeg har sådan brug for et resultat i aften, sæsonen kan langt hen af vejer været en succes hvis blot klubben går videre (samt i playoff ). Og jeg har altså brug for lidt succes.
   1 god kommentar

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    11. august 2022   

 • Godt skriv på en tilstand, jeg kender alt for godt.

  Så håber du på det... ligesom mange andre.
  For gennem årene med hjemture fra stadion og tabte kampe, har tæret på kræfterne søndag aften, mandag morgen, tirsdag, lidt bedre onsdag.. og så opladning til næste SL kamp, glæden genfinder sig...
  I søndags samlede jeg Ikea skab mens kampen rullede over skærmen.. jeg vidste det ville blive hårdt.. skabet blev skilt ad et par gange og samlet igen...

  Jeg frygter desværre, at vi taber klart i aften og igen på søndag mod OB... og så er fanden løs... Så går der ikke længe før så smuldrer det og NF takker af, eller bliver fyret...

  Så aftenens kamp kan vende frygten... det er set før med Brøndby ... Kom så brøndby
  ...til jeg dør
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @MicFys Jeg havde ikke engang tænkt videre end efter aftnens kamp, men det er korrekt. Hvis der hakker negative resultater ind i aften, i weekenden og måske en eller to uger mere. Så vil der kunne ske ting. Og med det sagt så har jeg lige fået ekstra ondt i maven.


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER