Fodbold live resultater
Støtte til Ukraine på mandag

Skrevet af Den røde tråd, 25. februar 2022

Jeg har, som så mange andre, fulgt med i udviklingen i Ukraine, hvor Rusland er igang med at invadere og koste menneskeliv. 

Jeg tænkte, at vi som fans kan være med til at sende et signal til Ukraine om vores støtte og samtidig et signal til Rusland om vores foragt. Det var der flere klubber, som gjorde i både europa league og conference. Lad os vise, at vi også støtter det ukrainske folk og dets kamp mod Rusland. 

Kan vi få tifo gruppen på banen og organisere noget? Det er selvfølgelig kort varsel, men jeg tænkte at det evt. kunne være at sydsiden brugte det ukrainske flag i stedet for vores egne flag gennem hele kampen. Samtidig med at så mange fans som muligt havde deres egne flag med.

 
Deltag i diskussionen
 • Første tanke er:
  Politik ud af fodbold.

  Anden tanke er:
  Læs tanke nummer et. Lad os nu få de to timer som et frirum. 168 timer i en uge, lad os nu have de to timer i fred.
  2 enige
   
  • @MLBrøndbyIF Politik og invasion som giver en humanitær krise, er simpelthen ikke det samme...
   4 enige · 5 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     28. februar 2022   

  • @MLBrøndbyIF

   Tredje tanke er: Ylle, Dylle, Dolle...
   
  • @MLBrøndbyIF
   Spot on
   Vi glemte dog overgrebene i Tibet, Palæstina, VestSahara osv osv...(fortsæt gerne)
   Fårene har slet ikke indset at den store propagandamaskine kører igen.
   Når alle medier og politikere er enige er der altid noget i gære.
   Og nej, krig kan og skal aldrig accepteres. Søg på alternative medier og prøv at se det store billede.Undersøg hvem skurkene er.
   3-1 i aften, tak

  Se 3 flere kommentarer

 • Rigtigt god ide.
  Burde kunne lade sig gøre, da Ukraines farver er gul og blå
  8 enige · 7 god kommentar

 • 1) Rusland er lort.
  2) Vi skal ikke komme med en politisk kommentar, følg DBU's linje i det her.
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     25. februar 2022   

  • @thorrium Altså følge DBU's linje? DBU som lige har solgt deres aktier i Qatar?

   Hvis folk på stadion har lyst at vise deres støtte til det Ukrainske folk, skal de selvfølgelig ha' lov at gøre det!! Det har intet med politik eller andet at gøre, kun ren og skær næstekærlighed..!
   9 enige · 6 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @thorrium vil helst ikke gøre som DBU synes de er som altid feje og gør alt i kommerciel henseende. Det skal ikke være dem der viser os vejen, de har nemlig ikle andet end fejlet gang på gang.

   Fifa er en skændsel for
   Fodbolden og et imperie der lader sig styre af rigmænd og deres egen griskhed
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @thorrium
   Krig er aldrig i orden.
   Hvem er mest lort: Rusland eller Nato (AKA Våbenlobbyen)

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg droppede at læse hele dit indlæg og dine svar MLBrøndbyIF. Der var meget vrøvl.

  Tanken var egentlig bare at vise solidaritet. Jeg er godt klar over, at det nok ikke får Rusland til at vende om, men det er for mig det vi kan gøre som fans på stadion. Det gør heller ikke nogen forskel med kampagner mod racisme og homoseksualitet for de ofre, der har været udsat for hadforbrydelser eller lign., men det skaber til gengæld opmærksomhed på problemet og viser et standpunkt i fodbold og samfundet.

  Det er fandme naivt at tro du kan få politik ud af fodbold eller fodbold ud af politik for den sags skyld. I disse tider, så synes jeg, at vi som fans har pligt til at sætte os ind i politikken i fodbold. Når der foregår sportswashing, tvivlsomme sponsorater, tvivlsomme ejere, selv i beslutningsorganer sidder der folk fra diktaturstater.

  Derudover så har denne invasion vist, at politik og sport smelter sammen. Italien udskyder deres kampe med 5 minutter, UEFA har flyttet CHL finalen, FIFA har suspenderet kampe i Rusland, Schalke har fjernet Gazprom fra deres trøjer, United har droppet deres sponsorat med Aeroflot osv. Dette har heller ikke fået Rusland til at vende om, men det er de små ting der gør forskellen og desto mere foragt hele verden/europa viser desto mere pres bliver der lagt på Rusland og Putin.

  God weekend. Vi ses på mandag med ukrainske flag i hånden.
  10 enige · 9 god kommentar
   
  • @Den røde tråd
   Det er jeg enig i min ven.

   Min holdning er at under de to timer kampen varer at vi holder dem hellige. Intet andet.

   Jeg kan sagtens forstå du ser på overskriften og tænker det du tænker. Igen er motivet for at vise solidaritet altid ren og snehvid for dem som viser det, men for andre bliver det set som at tage side og som at eskalerer. Jeg mener ikke vi skal bruge vores platform (under kampen) til det. Det holder alle i og omkring klubben som gidsler, og vores trøjer kommer til at have et politisk budskab frem for at vise vores kærlighed til klubben.

   Igen. Du må gerne snakke politik og fodbold altid.
   Jeg ser bare gerne at vi ikke snakker politik under vores kampe. That's it.

   God weekend :D

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Semperfi
 • Semperfi
  Betalende bruger
    26. februar 2022   

 • God idé. Fuld opbakning herfra
  1 enig · 1 god kommentar

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    26. februar 2022   

 • Nej. Kristne blir forfulgt i Mellemøsten. Muslimer i Kina. Homoseksuelle i Østlandene. Og enkelte Brøndby Fans på Østerbro. Mænd forfølges af visse kvinder og Kvinder af visse mænd. Nej. Kampen Mandag kl:19 på Brøndby Stadion er en fodbold kamp og ikke mere en det. God kamp.
   
  • @Sunderland Svært enig.
   1 enig · 2 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    27. februar 2022   

 • Uforståeligt og apatisk at i ikke synes der er plads til 5 minutters tilkendegivelse, støtte og sympati ved indløb, til et land under belejring af en syg diktator!!

  Hvis man tror politik og sport ikke hører sammen, har man ikke hørt efter i historie timen i hvert fald, svært at fatte folk kan være så uvidende og ligeglade...

  Peace out..
  8 enige · 8 god kommentar
   
  • @19Magic64 enig

   Det mest komiske er nok de samme folk som ikke mener det synger yellow Blue army.

   Synes bestemt sangen også har noget over sig der er andet end fodbold :)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    27. februar 2022   

 • God idé med støtte til Ukraine før/under kampen på mandag. Ukraines flag har oven i købet de helt rigtige farver :-)

  @MLBrøndbyIF: Her er to kommentarer til dig herfra.

  1) Dit centrale argument er håbløst. Hvis man vil anlægge den premis at man ikke må kritisere noget eller nogen uden samtidig at skulle kritisere alt andet der er galt i verden, så kan ingen jo nogensinde få lov til at kritisere noget (hvilket åbenlyst er det du søger at opnå). Vi må, ifølge dig, ikke på Brøndby Stadion kritisere Putins Rusland for at angribe nabolandet Ukraine, uden samtidig at skulle holde bannere op til støtte for en ukendt canadisk kvinde, som angiveligt er blevet trampet på af en hest i Ottawa!? Kan du selv høre, hvor langt ude det argument er? Du sidestiller krig mod et helt land med én person der er kommet til skade i Canada. Dermed gør du dig skyldig i en anden klassisk svinestreg indenfor argumentation: at ville sidestille ting med vidt forskellige proportioner. Hvis du skulle være i tvivl, så er både en lussing og et brutal vold med døden til følge jo i princippet begge vold, men det betyder ikke at man kan sidestille en lussing med drab. Hverken moralsk eller juridisk.

  2) Jeg spørger mig selv om du mon er en slags bot eller russisk troll? Du angriber aggressivt alle andre i en tråd om støtte til Ukraine og ønsker at der ingen støtte vises til Ukraine. Da folk svarer dig tager samtalen pludselig en bizar drejning og der køres en smøre af automat-argumenter fra Trump-segmentet i USA af i en lind strøm. Dine sætningskontruktioner virker også visse steder påfaldende kunstige og ikke som noget man ville sige på almindeligt dansk. Det er også første gange jeg har set Jeg elsker dig stadig anvendt i en debat mellem to personer, som ikke kender hinanden...

  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @del Piero
   Igen et personligt angreb for at have en forkert holdning. Denne gang bliver jeg kaldt for håbløs og en russisk sympatisør, med automat svar og underlige sætningskonstruktioner som ikke virker danske.

   Helt ærligt, så ved jeg ikke hvordan jeg skal svare på din besked. Du har jo gjort et fint stykke arbejde med at umenneskeliggøre mig og mine holdninger. Trampe min person og værdier ned, så du kan være sikker på andre ikke tager mig seriøs, eller være sikker på at du i fremtiden har vist til andre hvilken side du er på.
   Ved at kalde mig en Russisk troll med udanske sætningskonstruktioner så er det jo ret tydeligt at du ikke mener jeg har en lige stemme/ holdning som dig, at jeg og mine holdninger er under dine. At jeg er et håbløst menneske fordi jeg ikke mener det samme som dig, fordi jeg ikke er så god til at udtrykke mig som dig.

   I virkeligheden så er jeg (dine ord) en Russisk robot, som sidder på Google Translate og skriver mine svar, i forsvar for Kammerat Putin og hans sag imod Ukraine. (Sarkasme)

   Jeg kan umuligt være tilhænger af Trumps politik (ikke retorik), og være et menneske. Jeg kan umuligt synes at frihedsberøvelse og magt syge ledere er forkert alle steder, fordi det er jo tydeligt for alle at Krigen i Ukraine er mere vigtig lige nu end andres menneskeliv.
   Så hvis man som en robot som jeg selv, var imod at give Rusland mere magt ved at være mere og mere afhængig af deres olie og gas til at starte med, så er det jo fordi jeg er hjernevasket og håbløs. Hvis man tror på at Bidens strategi for at stoppe Rusland er forkert og slatten, efter at have læst hans egen tidligere Defense Secretary Robert Gates udtalelser, så er det fordi jeg ikke er et menneske.

   Så når jeg siger jeg ikke synes vores Klub og Trøje skal symbolisere nogen som helst politik, (selvom jeg tror der kommer en tifo/udmelding uanset hvad jeg mener :D ) men stå for vores Kærlighed til klubben, så mener du at jeg ikke skal tages seriøs og min holdning er værdiløs fordi jeg naturligvis ikke er så veltalende og lært som du selv er.

   Hendes navn er Roberta Paulsen (En Fight Club reference), og hendes ret til frihed er på alle måder lige med folket i Ukraines ret til frihed. Alle mennesker er lige og alle menneskeliv taget alle steder vægter det samme i min bog. Jeg prøvede at påpege hvorfor jeg synes det er forkert at vælge en sag over den anden, men for det, er jeg blevet kaldt alle mulige navne af dig og andre. En smule op ad bakke set fra mim side af, men jeg synes stadig at min mening er lige så meget værd som din og andres, så i kan kalde mig hvad i har lyst til. Jeg har tidligere svaret at jeg både er på autisme spekteret, fed og dårlig til at spille guitar. Så igen ville det være god ammunition for jer at angribe mig med. Personligt synes jeg ikke andre mennesker skal svines til fordi de har en anden holdning end min, men igen så respektere jeg at du og andre ikke mener det samme.

   Forza Brøndby og jeg elsker også dig @del Piero :D
   (Jeg elsker dig ikke i virkeligheden @del Piero, det er ment som en måde at afvæbne din had imod mig, og på samme tid prøve at fortælle dig på en kæk måde, at jeg intet har imod dig som person).

  Se 7 flere kommentarer

---

 • Selvfølgelig skal Ukraine være en stor del af optakten. Håber der kommer tifo. Det handler ikke om Rusland mod Ukraine. Det handler om forsvar af demokratiet. Det er det der er forskellen ift alle de andre konflikter. Ellers er vi simpelt uden værdi i livet.
  4 enige · 4 god kommentar

 • Fed ide og fuld støtte herfra

  Det er så let at vende den anden kind til, det er det man ikke skal gøre.

  Vi skal netop ikke gøre som DBU og FIFA som alt for længe har vendt kinden til og lade penge tale. Ja FIFA har efter pres fra alle sider gjort lidt men ikke nok.

  Fodbold er mere end fodbold det er frihed og glæde, det er ikke noget ukrainere oplever lige nu.

  Skulle vi som står på stadion og er uden de store bekymringer mens andre kæmper for vores frihed og ytringsfrihed i Europa ikke kunne vise sympati og medmenneskelighed?

  Det er netop derfor jeg er Stolt BIF fan fordi vi altid går forrest med mange gode tiltag.

  Vi er mere end bare fodbold, vi er hjerte og sammenhold det man viser i Ukraine nu.

  Hvad går der af jer der mod det at I viser jeres medmennesker lidt kærlighed ikke en fis.

  Mange taler om vi ikke skal have rigmænd eller red Bull til overtage os netop rige folk hvor penge og magt og klubber er som legetøj det mange russere har gjort i netop sport. Så selvfølge skal vi som står for alt det modsatte vise vores støtte og kærlighed til alt det Ukraine kæmper for.

  Vil kun blive igen stolt over klubben og fans viser sympati som jeg er blevet så
  Mange gange før af denne klub
  3 enige · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner