Støttebilletter er stadig tilgængelige på Billetto

Skrevet af LØK, 2 dage siden

Da spørsmålet om støttebilletter har været oppe at vende flere gange over tiden, vil jeg gerne dele følgende med Jer.

I sidste uge faldt jeg over en gammel mail fra Brøndby IF vedr. støttebilletter.

https://billetto.dk/e/stottebilletter-billetter-511699?utm_source=Billetto+Promotion&utm_medium=Social&utm_campaign=Buyer+Share&utm_content=DK+Order_confirm+Share+Copylink

Jeg testede om linket stadig var aktivt, og det var det tilsyneladende og jeg købte en billet.
Da jeg ikke har kunnet finde noget om emnet på brondby.com,  skrev jeg også til Brøndby for at sikre mig at salget rent faktisk var åbent og for at høre hvorfor de ikke gør lidt mere ud af at informere om det.

Jeg har fået et fint svar fra Johan Reiler, hvor han bekræfter at salget er åbent. Han forklarer at man ikke markedsfører det, dels for ikke at ligge konkurrence med Brøndby Supports initiativ, dels fordi det er meget vigtigt for klubben at støtten sker via fansnes eget initiativ. Man vil ikke virke anmassende.

Men nu har jeg da så i hvert fald gjort opmærksom på at muligheden stadig er åben - og jeg har også lige været forbi igen i dag og "testet" at linket stadig virker :-)

Jeg synes at det er en fin måde at støtte på, fordi beløbet stort set går ubeskåret til klubben, uden at den har nogen omkostninger forbundet med det her og nu.
Desuden kunne man jo håbe at det kan trække lidt flere tilskuere på stadion på længere sigt.
Deltag i diskussionen
 • Vil ikke være for anmasende? Hvad så da? Skal vi komme krybende og tigge om at få lov til at støtte? Nej tak. Mas bare på det bedste I har lært. Så længe I holder Jer fra at sende spam mails ;)
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • LØK
  • LØK   2 dage siden   

  • @GuldtilBIF Jeg vil lige sige at det er mit ordvalg! Johan skrev det på en anden måde. Men er jo helt enig med dig. De kunne sagtens informere lidt mere om det :-)
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2 dage siden   

  • @GuldtilBIF det er jo dårlig undskyldning som altid, fordi man er så dårlig til gøre det fans hunger efter støtte klubben, de mange tiltag der været er ikke BIF der starter dem selv op, men det er fans.

   En gang imellem savner man klubben tager lidt initiativ og er før fans med tiltag.

   Noget af det jeg synes 3point er super gode til, er at hjælpe om støtte op om gode tiltag der giver klubben støtte, med løbende opdatering der holder gang i salget, mere end klubben selv formår, det mener jeg er en falliterklæring at Brøndby er dårligere til dette end 3point FX.

   Den ildsjæl fans, 3point ligger i det, burde klubben engang imellem være bedre til følge op på, det handler om at se mulighederne i det der ligger lige for fødderne af en, vi vil jo alle sammen Brøndby IF det bedste

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
    2 dage siden   

 • Det er så fedt der er godt nok mange støttebilleter til udsatte børn og andre der ikke har råd til at komme på stadion !!!

  Sidst jeg hørte noget var der solgt 39.000 og det er over en måned siden. Det kan vi være stolte af.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Philip 50.000? Er du sikker på det? Det lyder godt nok af meget. Synes ikke rigtig det er lykkedes at skabe hype omkring støttebilleterne, ift. Aldrig Alene kampagnerne. Har selv købt lidt løbende, men det var slet ikke mit indtryk, at der var gang i salget i det omfang.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2 dage siden   

  • @Philip dine tal er ikke korrekte eller i nærheden af dine såkaldte kilder....

  Se 5 flere kommentarer

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
    2 dage siden   

 • Men husk nu at køb til kampen mod FCM der er stadig 435 tilbage !! Det er lidt skuffende at salget ikke går hurtigere.
  2 enige · 1 god kommentar

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    2 dage siden   

 • Fra Maj eller før det startede med salget af billetter til slut November var der dengang solgt 8700 billetter altså over 6 måneder der er ikke som der står herinde solgt +50.000 billetter det er en and. Der skulle så være solgt +42000 billetter uden samme reklame på kun 3 måneder med andre støtte projekter der været.

  Bluserne som er den vildeste støtte nogensinde kom vi på +32000 solgt, navne +10800 altså hvor folk samtidig får et minde for livet, men også hvor de støtter klubben.

  Så nej tror ikke på der er solgt + 50.000 billetter nok nærmere under ½ solgt af de tal der nævnes alt, ville nok også have stået i medierne tidligere så, sydsiden været ude og prøve skubbe til folk for at få gang i billetsalget igen og det kom der også, men der er langt til tallene, men kunne være fint hvis der er nogen der har link eller tallene samlet så vi kan få det opklaret om de 50000 har noget hold på sig?????:

  Bliv medlem
  Sydsiden Brøndby
  Kampdag (og lønningsdag)!

  Om få timer løber drengene fra Vestegnen ind på Brøndby Stadion, og vi ville alle ønske, at vi kunne være der og hjælpe dem frem til en sejr! Det er jo dog desværre stadigvæk ikke muligt.

  Men du kan være med til at støtte op om vores fælles klub ved at købe en eller flere støttebilletter!

  Der er pt. solgt i alt 8.711 støttebilletter (fra de seneste kampe) - Mon ikke vi kan nå en del højere op til dagens kamp.

  https://billetto.dk/e/stottebilletter-billetter-481981<br />

  Støttebilletter
  billetto.dk
  30. november 2020 kl. 16.26 · Offentligt
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
     2 dage siden   

  • @BIF til jeg dør du må tro hvad du vil. Jeg skrev kun hvad jeg er blevet fortalt af folk der ved noget om det. Hvad du gætter dig til må stå for din egen regning.

  Se 5 flere kommentarer


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    2 dage siden   

 • Denne er fra 7 Maj, husk 30 November var tallene fra de seneste kampe solgt 8700 kun og det var efter nyheds effekten og efter holdet tømt bødekassen for støtte op om det. Det er + 6 måneder der er gået, så skulle man have solgt på 3 måneder 5 gange det tal + uden nyheds effekten og bødekassen var tømt fra spillerne, samt mindre reklamer på medierne ja selv BIFs egen hjemmeside. Men Philip håber du kan fremvise dine tal passer jeg tror ikke på dem, ville glæde mig da det går til familier på vestegnen der er hårdt trængte og BIF så kunne være super med så mange total solgte, står det helt sikkert et sted, kan du ikke finde tallene eller artikel og sende afsted på din kildes 50.000 for jeg tror ikke på det når man efter flere kampe og nyhedseffekt kom på 8700 efter holdet tømt deres bøde kasse og andre projekter der været, men jeg ville elske det hvis du har ret, jeg tror ikke på dine kilder, men send gerne et link på tallene her er noget mere jeg fandt, tror ikke engang den er over 25000 samlet, men ved det ikke synes bare tallene der slynges ud fra hans kilde virker urealistisk men såfremt det er sandt ville det være fantastisk der er bare flere ting der indikere ikke i nærheden af disse tal

  https://www.bif-fan.dk/2020/05/07/spillerne-kober-faellesskabsbilletter-for-bodekassen/
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
     2 dage siden   

  • @BIF til jeg dør det er ikke mine tal men det er min bekendtes tal (min kilde). Jeg skriver ikke hvem mine kilder er - andet ville være lavt. Tro på det hvis du vil ellers kan du brygge dine egne sandheder som du plejer.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer