Fodbold live resultater
Tid til blodbad ?

Skrevet af Vainio74, 7. august 2022

Tja....så er vi her igen, vi må snart erkende kvaliteten hos spillere/træner og ledelse bare ikke er tilstede, jeg har været kritisk uden at være NF hater på nogen måde men jeg tror vi skal se os om efter en ny træner måske også en ny sportsdirektør, på banen ligner vores hold nogen som er rykket ned allerede, ingen vilje ingen hjerte og ingen Brøndby DNA på banen overhovedet.

Niels du gav os et mesterskab, tak for det men tiden er inde til noget nyt, du kan ikke presse mere ud af den trup uanset om den er god nok eller ej, holdet ligner nogen som bare ikke tror på dig mere.

Kære spillere, i har en gul trøje på der forpligter mere end i åbenbart aner, I SKAL DØ MED STØVLERNE PÅ I HVER KAMP!!!

Kære CV nu skal du holde din kæft med alt det pis du har fodre os med om hvor dyre erstatninger er og det ikke er så simplet, de andre klubber i suppen kan sagtens finde nyt blod til deres hold, hvorfor kan du så ikke ? hvis du ikke magter opgaven så pis af, det er ingen skam i at skride før man bliver sparket ud.
Deltag i diskussionen
 • Hvis man ser på præstationerne i 2022 er der ingen tvivl om at pilen peger lige ned i 1. division.

  Jeg er ikke sikker på at det er en løsning at udskifte NF. Truppen er bare helt håbløst sammensat, især i offensiven.
  3 enige

 • NF fortjener en bedre trup at arbejde med.
  Der er et par alarm klokker der ringer ved mig. Det går mest på, er at der ikke er et klart spillesystem. For, hvilke spillere er det vi går efter nu? Hvilke roller skal de beside. I NF's diamant skal vi hvert fald bruge en 10'er, men skal vi også det, hvis vi i næste sæson spiller uden en 10'er?

  Det der kendetegner alle succesfulde hold, er en klar og defineret spillestil. En rød trød.
  Jeg kan ikke se en rød tråd. Synes vi famler. Det er det der bekymre mig mest..
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild !
   Det er bare meget svært at lave en fast spillestil når man mangler jo kompetente folk til 1/3 af pladserne.

   Og det er ganske rigtigt meget bekymrende.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Interessante kommentarer fra både jer, Porstmand Per og Ville bliv vild!
  I vil ikke give NF skylden alligevel påpeger I fejl der jo er hans ansvar.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @MOAllen Synes ikke alt behøver så sort hvidt. Ja, jeg synes NF fejler lidt i dagens kamp, men det betyder ikke, at jeg synes han skal fyres.

   Med hensyn til spillestil. Så kan det også sagtens være at NF vil spille på en anden måde, men ikke har spillerne til det.

   Der mange ting man ikke ved- og derfor kan det være svært at debattere..

   Jeg vil dog sige, at hvis NF ikke har et foretrukkent system han vil spille fremadrettet. Så mener jeg ikke at han skal forsætte som træner. Da jeg mener, at man som klub, har brug for et tydeligere koncept.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • CV og ledelsen har længe svigtet trænerteamet med manglende offensiv kvalitet.
  Den kritik er som den skal være, for det er CVs og ledelsens ansvar ikke andres.

  Men når man i dag ser en træner, der næsten gemmer sig da vi er bagud, og for mig virker opgivende, så er det spørgsmålet og NF kan vende det.

  Taber vi og ryger ud torsdag, så tror jeg tiden slutter for NF, da man på et eller andet plan må gøre noget, og det er desværre træneren der altid får sparket først.

  At vi er mange der mener han slet ikke har fået fair vilkår, det er vi ikke uenige om, men spillet i denne sæson, har virkelig ikke været godt nok og der kan vi godt også rette kritik mod NF og Retov på dødbolde.

  Det spil vi så første halvleg mod AGF var det spil vi skal spille alle kampe, men vi ser ikke sportslig fremgang og alle har part i det ansvar, men det største må uden tvivl tilfalde til CV og ledelsen for ikke handle godt nok ind.
  1 enig
   
  • @CV fan side
   Trænerteamet har set svækket ud siden Jesper stoppede i januar.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

---

 • mp80
 • mp80   7. august 2022   

 • Hent en god træner ude fra som kan tiltrække spillere af høj kvalitet, CV og NF har begge fejlet stort og virker ikke til at have nogen løsning.

  Kigger man på CV er truppen på ingen måde sat godt sammen, det han primært skal have ros for er forlængelser af kontrakter til MC, resten er dumpet.

  NF vandt mesterskabet men gjorde det ikke alene, JS havde en stor aktie i det på træner fronten, sammen med en række spillere som ikke er i truppen længere, det man har hentet ind har NF på ingen måde fået til at lykkes tvært imod.

  Ser gerne man får en større udskiftning på træner fronten og en ny sportschef.
  2 enige

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Skift CV før NF, men mon ikke NF nu får et FCM tilbud med penge og udvikling som basis, så ryger han nok
  CVs ledelse drejer sig vist mest om sløvsind og afvikling , var det ikkeogså det der var galt i hans fck glamour dage
  3 enige

 • De næste to kampe i superligaen er vigtige mod OB og AaB. Her for vi nogle vigtige svar. I dag var vi pivringe og som Hermansen sagde, så skal spillerne se sig selv i spejlet. Det mener jeg også trænerteamet skal. Der mangler noget kontinuitet i vores spil og en plan for hvordan vi spiller. Det kan heller ikke passe, at vi i to år nu, ikke kan finde ud af at dække op på hjørnespark, det er under alt kritik. Jeg har stadig stor tiltro til strategien spillerne, trænerteamet og CV. Vi har vist mod AGF, Pogon og Basel at vi har niveauet, men stabiliteten har ikke været der. Så kan der diskuteres om der kan hentes en spiller eller to, men indstillingen skal være der når man spiller i Brøndby og den skal være der hver gang. Vi må også bare erkende, at med den økonomi der er lige nu, så er vi et stykke fra FCM og FCK, men vi har stadig en trup der burde kunne spille med i toppen lige under de to.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Solz
 • Solz   7. august 2022   

 • Jeg synes det var et mirakel, da Niller skaffede os mesterskabet. Synes også det var et mirakel at vi sidste år nåede en fjerdeplads, selvom vi havde et rædderligt vindue efter mesterskabssæsonen, så Niller har ret lang snor i min verden. Ligesom sidste sæson, der venter og venter vi med at handle, og det er som om man bare håber, at alt bare lige pludselig bliver bedre, sådan helt af sig selv. Jeg er dog heller ikke sikker på det i længden altid er en fordel, at Niller er så pragmatisk, men så længe truppen er så skævt sammensat, så er jeg ikke sikker på nogen anden kan gøre det mærkbart bedre.

  Det er lidt tidligt at konkludere noget som helst, men det er dog efterhånden en tydelig tendens at CV er ekstraordinær sløv med at levere den kvalitet vi åbenlyst mangler i truppen. Det er alarmerende og yderst kritisabelt. Måske Niller er for loyal, da jeg kunne komme i tanke om en del trænere, der ikke havde godtaget denne form for nøl, som der især har været i transfervinduet ved sæsonstart - igen!
  6 enige · 4 god kommentar
   
  • @Solz For loyal.......! NF SKAL da bare være 100% loyal over for vores klub / ledelse uanset om CV eller en anden er ved roret, illoyalitet kan og skal ikke under nogen omstændigheder accepteres.
   2 enige · 2 god kommentar

---

 • Det jeg ser er at man freder Niels Fredriksen, men der er et ordsprog der hedder Spillerne vinder kampe og træneren taber dem jeg har dog svært ved at se NF skulle kunne vende det da jeg mener han har mistet omklædningsrummet (jeg håber med hele mit blå/gule hjerte jeg tager fejl) måske er truppen god nok men trup og træner er ikke et match, den hænger så på CV som jeg mener har fået alt for lang snor, han sælger godt men resten stinker
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     7. august 2022   

  • @Vainio74 han skal have en kvalificeret ass træner
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   7. august 2022   

 • NF og CV sammensætter truppen i fællesskab antager jeg, så de har begge et ansvar. NF udtaler igen igen igen idag at vi ikke rammer niveau - sig mig engang hvornår har vi sidst ramt niveau, det er virkelig meget længe siden i min optik. For mig virker det alt for blødsødent, altså sig mig engang hvorfor er vores forsvarsspil så utroligt ringe, vi sætter os ikke igennem, offensivt mangler der en plan og har gjort det længe, ingen gennembrud eller spil i mellemrum - mange spillere der render rundt og spiller alibi fodbold, og gemmer sig (Slimane, Greve, Divko) jeg savner sgu noget vildskab, altså hvad laver de til træning, dødbolde defensivt som offensivt er en katastrofe, Retov du må videre. Med gejst, vildskab og vilje kan man komme langt spørg bare Horsens og Viborg - det her er under al kritik.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Hans
 • Hans   7. august 2022   

 • Brøndby står med bukserne nede om anklerne og i bar røv…3-9 i målscore og der lukkes mål ind på samlebånd et ikke eksisterende forsvar der giver nemme og dumme mål væk…en sportschef som syntes han er et unikum & fantastisk og laver den ene fantastiske handel efter den anden….som snakker i øst når der bliver spurt i vest …og som lever i sin helt egen verden mens klubben er bundet op på middelmådige spillere han har hentet…som ALDRIG slår igennem fordi de ganske enkelt ikke har niveauet til det…hvis nogen tror på mirakler så er det deres sag…men faktuelt og realistisk så er Brøndby en synkende skude sportsligt og truppen udvandet for profiler…dem der skulle være arvetagere for uhre Lindstrøm frendrup og andre kvalitets spillere vi har afsat er ikke gode nok…Cv vil nok snakke videre og vente de næste 3 uger og foretager sig først noget 31 august kl 23:50 …torsdag ryger vi ud til Fc Basel ingen tvivl om det…ingen kvalitet på Brøndbys hold…de scorer nemt 2 eller 3 mål så i år heller ingen koffecient point spiralen er meget nedadgående for Brøndby det handler kun om at sælge spillere og svække truppen og kontuniteten på holdet og erstatningerne hentes i Slovakiet og midterhold i Norge ….lavere rangerende ligaer…hvad har Jan Bech tænkt sig på sigt?? Med sin investering ? Som tingene kører nu er det svært at se holdet konkurrere med midtafrika og teletubbis…sørgeligt men sandt.

 • Jeg synes, at det er alt for tidligt at snakke om fyring. I dag var en skidt kamp all around, men slå nu lige koldt vand i blodet.

  Jeg hører ingen af jer, der skriger på fyringer af CV eller NF komme med et eneste kvalificeret bud på, hvem der skulle afløse.. Så jeg har svært ved at tage det seriøst. Men som andre bruger er inde på, så bliver kampen på torsdag og de næste par superliga kampe definerende for resten af sæsonen. Jeg håber, at vi kan stå distancen, det evnede vi desværre ikke mod fck.

  En spiller som Kvistgaarden skal se at komme igang snart, hvis ikke der skal gå Nicolaj Agger/David Williams i den.. Lige nu præsterer han simpelthen ikke, som han gjorde i sidste sæson..

  Den her skamplet skal vi hurtigst muligt vaske af os.. Men der må godt snart til at komme nogle forstærkninger.. Det trænger holdet til.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Jeg er ikke for fyring af hverken CV eller NF. Men dem der er, behøver trods alt ikke kunne udnævne en ny træner og sportsdirektør.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Nu har vi efterhånden fået tilraget os en del skampletter og holdet virker ikke til at bevæge sig fremad, der skal ske noget, og det er svært at fyre en hel trup, så må man kigge videre i organisationen hvor man kan handle

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Hvorfor ønsker man et blodbad??
   
  • @19Magic64 mon ikke det er på tide der ryger et hoved eller 2, vi har brug for frisk blod til holdet, men hvis du mener vi skal fortsætte med at være til grin så skal klubben da bare forblive passiv

 • Igen betaler vi prisen for ikke at være klar til sæsonstarten. Nu kan vi igen spille catch up i 2/3 af sæsonen. Jeg forstår ikke hvorfor CV er så længe om at få truppen på plads, alle burde vide at truppen ikke er god nok, det så vi i hele forårssæsonen, som var en af de dårligste i Brønsbys historie..
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   7. august 2022   

  • @larsen1987 ja det er vel det største mysterie hvorfor CV igen igen er endt på bagkant, med 7 nederlag i streg og en generel horribel sidste sæson spillemæssigt, stod det vel klart for de fleste at der var behov for noget der kunne løfte kvaliteten, men nej CV sværger til træning, kontinuitet og den samme gruppe af spillere, Jesus Christ.

 • Barca
 • Barca   7. august 2022   

 • Vores defensive org sejlede… jeg savner Jesper Sørensen…
  2 enige

 • bob
 • bob   7. august 2022   

 • Hvem er det folk mener vi kan købe og som gerne vil til Brøndby? Og hvem skal erstatte cv og NF, som i er sikre på kan gøre det bedre.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Ro på. Vi har lige vundet over Basel, men bliver overmatchet af et FCK-hold, der rammer dagen.
  Ja, det er ikke den bedste start på en sæson. Men at tabe til et FCK-hold, med så meget mere kvalitet (spiller for spiller), når de rammen en god dag, er ikke jordens undergang.
  En trænerfyring nu, vil bare skabe endnu mere kaos. At fyre CV midt i et åbent vindue vil bestemt ikke skaffe os bedre spillere.

  Selvfølglig skal vi ikke vende det blinde øje til. Men køl lige ned…
  Jeg synes endelig man begynder at se sammenhæng i vores spil. Men idag bliver vi bare overmatchet.
  8 enige · 7 god kommentar
   
  • @Jensen Ro på er vist ved at være en slidt kliché, hele organisationen sejler med CV ved roret, der er intet harmoni på holdet hele vejen rundt og som sagt NF er altså ikke uskyldig mere efter min mening.
   1 enig

  Se 14 flere kommentarer

 • Den evige debat om CV og NF. Deres kvalifikationer & evner t til at bestride deres job.

  CV: Der efterlyses en bedre kvalitet i spillertruppen og CV beskyldes for få at købe for billigt/dårligt ind. CV får årligt et spillerbudget af bestyrelsen og inden for dette kan CV handle. Hvis vi samlet ser på regnskaberne i 2016,17,18,19 og 2020, var det samlede driftregnskab en minus på 135.000.000 kr. I mesterskabsæsonen 2021 var der et overskud på 65.000.000 kr, men stadig samlet et tab på 65.000.000 kr. Så hvis man ikke skal grave hullet dybere må man som ansvarlig ledelse være tilbageholdende med driftudgifterne / spillerbudgettet, indtil man i mere end et regnskab år viser man kan drive en overskudsgivende forretning, ellers kan man ikke lokke ny(e) investorer til klubben.

  NF: Skal derfor med det nuværende spillerbudget, sørge for vi kommer i top 3 - som spillerbudgettet på 65. mio - det 3 største i superligaen - burde række til.

  CV: Jeg tror ikke på vi kan finde en bedre til posten som sportsdirektør end CV, hvis CV fik et andet budget kunne han sagtens leverer. NF blev ikke ansat af CV så debatten om spilsystem og manglende rødtråd er først og fremmest NF udfordring.

  NF: Jeg tror godt vi - efter 2½ -3 år - kan finde en bedre / Ny til posten som cheftræner.
  NF har ikke fundet sit foretrukne spillesystem koncept endnu - han skifter meget og måske evner spillerne ikke mentalt at håndterer det længere, det er let i medgang, men i modgangen er det noget helt andet. De næste 2 kampe bliver meget afgørende for sæsonen 2022.

  Jeg tror ikke NF bliver forlænget - CV vil udpege sin egen mand - forhåbentlig en mere konceptuel træner, med et færdigt og mere klart spilsystem - et koncept som det vil være nemmere at scoute og købe spillere ind i.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Rasmus Stephansen godt indlæg. Jeg synes dog med rette man kan stille spørgsmålstegn ved flere af de transfers der er foretaget samt dem man har forsømt. Fx har vi jo vist at vi er villige til at lægge betydelige summer for offensive forstærkninger med vores bud på Vallys.
   Men god pointe om, at det er svært at tiltrække investorer hvis vi ikke har styr på finanserne
   1 enig

 • Truppen har absurde og helt klare mangler ja!

  Niels Frederiksen har stadig ansvaret for at få motiveret de spillere han har til rådighed bedst muligt og få noget ud af truppen (det er altså ikke en Horsens trup, men den 3. dyreste i SL)! Det er ham der fejler her - Big time! Og har gjort det hele 2022.

  Det eneste der kan redde ham fra en øjeblikkelig fyring er i mine øjne kvalifikation til ECL gruppespillet. Så med andre ord har han august ud eller til vi ryger ud af Europa som jeg ser det...
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER