Tidligere spillere tilbage til Brøndby?

Skrevet af RobinJulsgaard, 16 dage siden

Der er larmende tavshed på transferfronten, når det handler om spillere både til og fra Brøndby.

Derfor tager vi lige en lille leg: Hvem vil du gerne have tilbage til Brøndby, som er realistisk i forhold til nuværende klub, niveau og alder?

Der har jo været så meget snak om især Daniel Wass og på det seneste med Jens Stryger Larsen. Sidstnævnte ligner meget en kommende Trabzonspor, og Wass har jeg svært ved at se vende tilbage, så længe at Atletico (formentlig) ikke lader ham gå gratis.

Så jeg har lavet en kort liste over spillere, som jeg gerne så tilbage. 

- Lasse Vigen, 27 år, Zulte Waregem: Var en personlig favorit i mesterskabssæsonen og har slet ikke fået noget ud af opholdet i Belgien.

- Dominik Kaiser, 33 år, Hannover 96: Lederegenskaber er en mangelvarer, og jeg tror, at Kaiser ville kunne gøre store ting som leder i klubben.

- Lebogang Phiri, 27 år, C. Rizespor: Skiftede for et år siden til Tyrkiet med blandet succes. Under 1000 minutter i sin første sæson.

- Ferhan Hasani, 31 år, Skhendija: En kæmpe personlig favorit. Målfarlig og med blik for medspillerne. Kan være ekstremt målfarlig som offensiv midt i det nuværende system.

Og sidst tre boblere, som kan bringe pisset i kog for mange BIF-fans:

- Nikolai Laursen, 24 år, Heracles: Han har aldrig formået at slå igennem i udlandet. Kan tillid og spilletid som offensiv midt eller angriber forløse det på hjemmebanen? Måske.

- Riza Durmisi, 28 år, Lazio: Well, longshot taget den sidste flirt i betragtning. Men han kan noget på banen, og med den rette tillid kan han godt blive en profil igen. Skal dog kun ske, hvis Blas sendes videre.

- Simon Makienok, 31 år, uden klub: Stor angriber, der kan være en stærk opspilsstation - hvis han kan holde skaderne væk.

 

Hvem vil du gerne have til Brøndby, som tidligere har været i klubben?

(Lad Riza-bashingen begynde ;-) )
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    16 dage siden   

 • Det er ikke alle, som er gamle nok til Old Boys holdet - og jeg er i tvivl om de er gode nok.
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   16 dage siden   

 • Riza Kunne sagtens blive en succes, men tvivler på han vil tilbage efter den behandling han fik. Wass ser jeg meget gerne tilbage, da han vil komme med masser af erfaringer og vil kunne løfte de andre spillere, samt det niveau han har er klasser over det nuværende på de pladser han dækker.

  Jørgensen er også tidligere Brøndby spiller, men med de udtalelser omkring FCK er det meget tvivlsomt om han kunne tage skridtet og skifte til Brøndby. Han har døjet med skader, men vil stadig være et skridt op i forhold til fx Hedlund, Pavlovic og Divkovic.
   
  • @mp80 Riza Durmisi som røg på bænken i Sparta Rotterdam, og ikke har spillet regelmæssig fodbold siden 2018?
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 enig mht behandling af Riza. Igen JBA der er en kæmpe tumpe

  Se 9 flere kommentarer

 • De nævnte spiller du nævner i din kommentar, vil være spild af penge, på nær en wass, men Ath Madrid slipper ham næppe bare lige sådan! Og med det udgangspunkt, som CV har gjort med at rygge 4 talenter op i truppen, burde han også med det sammen skrive en ny kontrakt med niller, og finde en enkelt brand varm angriber der kan lave mål til niller. Men Confence leauge er ude af spillet, hvis vi ikke får en angriber.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg ser ikke en eneste af de spillere som værende udslagsgivende, Vigen selv om jeg virkelig synes han er og var god, slog sig aldrig til som førsteholds spiller, plus han kunne have skrevet under på en ny kontrakt og blive solgt frem for at forlade os gratis.
  Kaiser er for gammel, og vi har for mange spillere der skal have spilletid frem for ham.
  Phiri valgte at forlade klubben frem for at blive og blive solgt, han skal ikke tilbage.

  Nikolai, har ikke styr på hans nuværende niveau og spilletid, kan heller ikke se hvorfor det skulle irritere folk at du nævner ham...
  Riza, han kommer ikke tilbage, og han har ikke spillet kontinuerligt. Sker ikke.
  Simon... Jeg har ikke styr på hans nuværende niveau, man hvis han er villig til at spille for lav løn, ja hvorfor ikke. Han kunne overtage Pavs position.
  2 enige · 2 god kommentar


 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    16 dage siden   

 • Rent sportsligt ser jeg kun Wass, Stryger, Phiri og Durmisi havde relevans for Brøndby!
  Stryger ligner en der er ved at have styr på fremtiden, Wass ville være et scoop for os, men synes også det ser lidt svært ud!

  Når det kommer til Durmisi har jeg intet problem med hvad der skete sidst vi flirtede med ham, men er mere bekymret om han stadig kan finde samme niveau, med tanke på hans meget begrænset spilletid seneste sæsoner.

  Phiri var en personlig yndlingsspiller, har også perfekt alder til at ville kunne styre vores midtbane, men det skulle i så fald være på bekostning af nuværende og netop oprykkede MC spillere, plus jeg tror Phiri vil kræve en for stor løn, så ser det ikke ske..

  Vigen: For svingende og skadeshistorik
  Hasani: Alder imod sig
  Kaiser: Alder meget imod sig..
  Lauersen: Som type kunne vi godt bruge ham, men virker meget svingende plus skadeshistorik
  Makienok: Alder og skadeshistorik imod sig..

 • Riza Durmisi vil give super god mening for mig:
  - Mensah er skadet og vi står derfor uden naturlig backup på VB. Det er meget skrøbeligt at gå ind i tætpakket program med conference league, pokal, superliga og tidlig vinter pause pga. VM.
  - Durmisis seneste sæsoner og skader gør at det måske ikke er helt tosset at starte med en backup rolle, få spillet en del, men ikke hver gang, så han kan få bygget formen op.
  - Han har ét år tilbage af kontrakten med Lazio. De seneste lejeophold har ikke øget hans værdi. Den økonomiske pakke var tidligere astronomisk for Brøndby - kunne man forestille sig at man nu kunne få en meget fordelagtig lejeaftale for resten af kontraktperioden?
  - Blas kunne godt blive et salgsaktiv næste sommer - Hvis man har haft Riza på leje det seneste år og det har set godt ud - har man så ikke den perfekte afløser til Blas?
  - Jeg kunne godt se os sælge ud af rutinen denne sommer: Maxsø, Rosted, Rado, Hedlund, Pavlovic mfl. Det er måske ikke helt dumt at sikre noget BIF DNA og erfaring som de unge kan læne sig op af.

  Som I kan se, så syntes jeg faktisk at tingene passer denne sommer for et Riza comeback! :)
  1 enig

 • mimor1
 • mimor1   15 dage siden   

 • Har alle herinde glemt hvad Durmisi gjorde, da den franske skolelærer blev halshugget????
  Han var ude og hylde det, pga hans muslimske tro
  Sådan en person håber jeg aldrig Brøndby sympatisere med. Men mange herinde er åbenbart ligeglade.
  Der røg.sgu en flig af mit Brøndbyhjerte, når vi skal til at ønske den tilgang til mennesker
  1 enig


 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    15 dage siden   

 • Jeg drømmer våde drømme om Wass tilbage, ellers har jeg svært ved at se hvem jeg lige kunne ønske mig---------- Lige ud over Per Emil Højbjerg og AC :)
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     15 dage siden   

  • @sirtrip
   Hvis det bare er ønsker så ville Lindstrøm og Nørgaard nok også være på min liste ;)
   Men ellers ville jeg gerne se Hjulsager tilbage til 10'er positionen
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Barca
 • Barca   15 dage siden   

 • Udover Wass, ku Pihri godt gøre en forskel på vores midtbane….

 • Selvfølgelig Wass, men jeg kunne også godt se Vigen få en rolle. Han havde evnen til at komme på banen og ændre kampbillet i mesterskabssæsonen.
  Men det skal være til en anden løn end den han fik sidst. For det er han ikke værd.


 • AZKING
 • AZKING   14 dage siden   

 • Enig i de 4 første og specielt Hasani har jeg en forkærlighed for.
  Mht. Durmisi kan jeg slet ikke se det med de holdninger han har. Er ligeglad om folk skriver man ikke skal blande politik og fodbold, men i det her tilfælde kan man ikke bare have skyklapper på. Ham ser jeg ikke tilbage med de klamme holdninger.
  1 enig

 • De spillere som hentes skal være markante forstærkninger med undtagelse af en reserve for Blas på vb.
  Riza vil være en fin backup på papiret, men tror han bringer meget støj med sig, og desuden har han en gudekontrakt i Lazio som han ikke løber fra.
  Wass er en drøm, men forbliver med 99% en drøm da AM næppe lader ham gå nærmest gratis efter kun 1/2 år.
  Resten ser jeg bare ikke forstærke os og vil kun spærre vejen for talenterne

 • Laursen ville være en stor chance at tage, men tænk hvis man kunne forløse ham. Han var et talent på niveau med Dolberg.
  Det kommer til at vælte op med midtbanetalenter fra U-holdene lige om lidt, så man skal virkelig holde tungen lige i munden hvis man ikke vil tabe nogle af dem på gulvet.

 • Pukki!
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER