Fodbold live resultater
Til alle jammerkommoderne

Skrevet af Billboard, 19. juli 2023

Der er en del der brokker sig over de beløb BIF synes at sælge spillere til.

Der er en årsag til man ikke går ud og annoncerer gigantiske salg. Der er faktisk flere logiske årsager.

Hvis BIF laver et "for stort" overskud i et enkelt år, så får man bare lov til at betale pengene ind i skat.

Derfor er det en bedre idé at få en del nu, og en del i fremtidige indtægter via bonus og videresalg.

Det gør man betaler mindre skat, da man ikke bare lige kan finde udgifter i budgettet at trække fra i skat.

Tilmed gør det fremtidige indtægter større og man kan dermed planlægge flere udgifter end hvis alle indtægter lå i år 1, hvor salget sker.

Dernæst lyder det fint i pressen at "BIF har ingen penge", for så behøver man ikke betale tosse priser for den afløser der skal ind istedet for den man solgte.

Vi kan jo se at Lindstrøm bliver største BIF salg nogensinde og derefter kommer nye indtægter på Frendrup, Slimane, Hermansen.

Man opbygger en pipeline af fremtidige indtægter imens man bevarer købspriser nede i et fornuftigt niveau.

Men det kan man ikke bare melde ud i klubben, for så skrues priserne bare op for BIFs indkøb.

Så slap nu af på de salgspriser. Det betyder ikke en skid i real life, tværtimod.
Deltag i diskussionen
 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    19. juli 2023   

 • Hvis dem der brokker sig er nogle Jammerkommoder hvad kalder man så dem der føler behov for at pege fingre og kalde dem navne og være belærende. Btw så synes jeg vi har lavet nogle fine salg og jeg synes pilen peger opad og lover godtfor fremtiden hvis vi snart begynder at lave nogle fornuftige resultater i ligaen og kommer i gruppespil.
  Hav en dejlig dag.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @sirtrip måske er der bare en der prøver at hæve niveauet bare en smule herinde
   2 enige
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     19. juli 2023   

  • @sirtrip Fordi det er trættende at blive ved at læse de samme argumenter, fra folk der har en urealistisk tilgang til emnet!

   Og som grundlæggende intet kender til det faktiske og endelige beløb..
   -især med tanke på, vi de seneste sæsoner har lavet rigtige flotte salg, i forhold til hvad vi har manglet tidligere..
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Er der folk der brokker sig over priserne? De fleste har da været tilfredse (så vidt jeg har set her og på twitterland) med Anis og Mads' priser.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    19. juli 2023   

 • Jeg tænker ikke at du er revisor - eller har den fjerneste idé om hvad tidligere års underskud har af effekt på skatten.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort Hvor længe har du tænkt dig at leve på gamle underskud?

   Du må nok indse at et hvert underskud kun kan trækkes fra een gang.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Sikke en gang sludder for en sladder, det er ikke bedre at få pengene via div. bonus og videresalg, indtægt er indtægt. Man har før solgt spillere, hvor man kunne have tjent mange penge på et videresalg, tag fx Agger, var han skiftet til Barcelona, havde man tjent mange penge, men det skete ikke og derfor blev indtægten på det salg begrænset.

  Hvilke medier skriver Brøndby ikke har nogle penge? Med de nye ejere er det kun historier om, at Brøndby vil øge investeringerne i spillere, stab, oplevelser mv.

  Msn kan også få mange penge ind på et salg og så investere samme beløb i nye spillere med høje lønninger, så slipper man også for et stort overskud og mindre skat, hvis det er noget du bekymre dig om. Man kan også investere i faciliteterne osv., uanset hvad, er det en positiv ting, at sælge dyrest muligt.

  Om man kan få mere for den enkelte spiller, kan altid diskuteres. Kigger man samlet set på salgs priserne og hvad man har køb spillere for, er det for lidt man for ud at det. Man har ramt for meget ved siden af skiven, det kan de fleste være enige om tænker jeg?
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @olemartin.dk Du vil altså købe noget man ikke har behov for, investere i nyt FORDI man sælger en spiller, istedet for at planlægge at betale den rette mængde skat i de enkelte år.

   Jaså…

   Jeg er glad for klubben gør som den gør, da denne plan du skitserer (at køre på må og få) er en ret dårlig plan.

   Man deler indtægter ud til når de skal bruges, ikke når man måske kan finde noget at bruge dem på.

   Skatteplanlægning er en normal ting i en virksomhed.

   Hvis du sælger til Liverpool, så er der en risiko for spilleren aldrig når videre.

   Det tror jeg ikke vi skal frygte med Leicester.

   Får de et bud, så er spilleren væk
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Fair nok man kan være træt af tonen, argumenter eller mangel på samme, men det her er nu en gang et debatforum, hvor det bliver diskuteret.

  Har selv været uenig med mange, fået skudt ting i skoene og skiene, og har sikkert også selv gjort det samme. Jeg har også måtte tage pauser herfra, men til syvende og sidst må vi da aldrig holde op med at diskutere emnerne. Hvor skulle vi ellers få luft….
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     19. juli 2023   

  • @Mojoburger Dem der læser fra dem der skal have luft, kan også få brug for at få luft ;o)
   
  • sirtrip
  • sirtrip
   Betalende bruger
     20. juli 2023   

  • @Mojoburger Der er da ingen der bestrider at vi skal blive ved at debaterer.... Men jeg skulle da mene at når man opretter sig som bruger siger man samtidig ja til at holde debatten i en ordentlig tone mv.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Folk skal have lov til at have en mening, også hvis man er kritisk overfor CV.

  Man kan vende den om og sige hvorfor skal dem der mener modsat have lov til at have ret og kalde de andre navne, kun pga de ikke har samme holdning.

  kritikere af os fans der ikke mener alt CV er så fantastisk, er tit samme personer som kan uden problemer og frit tale negativt om spillere, eller brokke sig over JS, det er dobbelt moralsk så det batter

  Der er det ok, men når kritikken er rettet mod CV, så kommer der er er forsvar af ham og fans af BIF men ikke CV får hug, det er ikke fair. For samme bruger kan godt snakke skidt om en spiller eller rette kritik mod JS. Men er det CV så skal man straks stemples som altid negative

  Personligt kan jeg ikke rose for nogen salg, jeg ikke mener er så fantastiske som nogen andre, men godkendt men heller ikke mere og mener msn faktisk også begrunder hvorfor at andre bruger ikke er enig i ens kritik er jo fair nok, sådan er et debat Forum.

  Personligt mener jeg ikke vi sportligt har rykket os godt nok sidste par år.

  Når CV har solgt nogen af marginal spillerne, som lige nu tager pladsen fra vores talenter, eller højere kvalitet ind i truppen ydeligere, så er jeg klar til at give ham den ros han fortjener ikke før.
  2 enige
   
  • @Brøndby if for evigt - det er da mindst lige så dobbeltmoralsk at hævde, at vi ikke må kritisere Henrik Madsen.

  Se 7 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    20. juli 2023   

 • Skattemæssigt underskud er fremførtbart på ubestemt tid og behandles efter bek om selskabsskatteloven paragraf 12 - der går mange år - hvis nogensinde - før Brøndby kommer til at betale skat.

  Jeg tænker ikke cigarkasseregnskabstankegang helt holder for et børsnoteret selskab.

  Men jeg er enig i at det er bedre at se “fattig” ud og så være rig end omvendt
  2 enige · 4 god kommentar

 • Fedt indlæg.
  1 enig
   
  • @Brøndby85 Kun hvis man ikke forstår det
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Det kan jeg simpelthen ikke få til at give mening. Vi kommer ud med store underskud år efter år, der kan modregnes i fremtidige overskud (hvis de nogensinde skulle ske). Skattebetalinger er det absolut mindste problem i Brøndby. Likviditeten derimod ville have rigtig godt af penge i kassen nu og her, så der ikke skal trækkes på lån fra aktionærerne.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Solz
 • Solz   20. juli 2023   

 • Stærkt at kalde andre jammerkommoder, hvilket helt sikkert nok skal give et højere debatniveau.

  Jeg vil ikke gå ind i en diskussion om dine påstande, men du behøver næppe at bekymre dig om for store overskud foreløbig - desværre. Det du skriver er en underlig hjemmekonstrueret forklaring og din retorik forbedrer i hvert fald ikke niveauet herinde.

  For en god ordens skyld, så har jeg ikke selv kritiseret prisen på vores spillersalg, så jeg gentager lige mig selv, sorry - det er markedet der bestemmer prisen. Vi kan ikke tvinge andre klubber til at byde på vores spillere, fordi vi ikke synes vi får nok, ligesom vi ikke kan tvinge vores spillere til at forlænge, så mange salg er uundgåelige og der må vi tage hvad markedet byder.

  Kritikken er i øjeblikket langt ud af proportioner, synes jeg, der ellers selv ofte er ganske kritisk, og indlæg som dette bidrager på ingen måde positivt.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Solz - husk aldrig at kritisere Henrik Madsen - han er hellig

  Se 6 flere kommentarer

 • Brøndby IF's ejere er stinkende rige, om man kan lide det eller ej. Man vurderer formuen ligger på den gode side af 50 milliarder dkr, og det endda lavt sat. Men det jeg kan lide med vores ejere er: man ønsker udvikling af klubben og i mindre grad opmærksomhed. Vores ejere ved: Det koster Penge at Tjene Penge og ikke mindst at udvikle en klub.......

 • Jeg er enig i at vi/jeg for ofte er kritisk, men når man kigger på hvordan klubben har været drevet - salg/køb - kommunikation - eller mangel på samme, så syntes jeg altså også der har været noget at kritisere. Og hvis vi ikke “her” internt, fans imellem skal kunne debattere positivt og negativt, hvor kan vi så? Og ja, ofte har vi ikke fakta, så det bliver i nogen grad gætterier.

  Jeg køber slet ikke din præmisser i indlægget: om det skattemæssige, eller det er en fordel at have noget tilgode. Om det kan være en fordel at køre den Jydske model, med at underspille alle salgspriser ved jeg ikke? Hvad så med FC klubberne, de lægger da ikke noget for dæk, og umiddelbart gør de det stadigvæk bedre på transfers end os, så det syntes jeg udvander din pointe.
  Men med en fantastisk 6er, så er jeg mere positiv end længe, og vores slagspriser er gået den rigtige vej :-)

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner