Fodbold live resultater
Tilfreds Gammelby: Vi er bedre i pasningsspillet i dag

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 21. juni 2020

Brøndby havde mange chancer, men måtte helt hen til det 89. minut før Mikael Uhre fik udlignet til 1.1 mod FCK. Derfor var det heller ikke en helt utilfreds Jens Martin Gammelby, vi fangede efter opgøret, selvom han gerne ville have haft to point mere.

- Jeg føler lidt, vi gerne ville have haft et par point mere. Men omvendt har de også et par farlige chancer. De har en på stolpen, vi har en på trekantssammenføjningen, og så et mål hver. Måske er det i sidste ende et okay fair resultat, men vi føler på et tidspunkt, at vi har et overtag, hvor vi måske skal gøre lidt mere ved det, siger Gammelby.

Han mener, at søndagens kamp blev mere vellykket end de sidste to kampe mod AGF og FC Midtjylland. Blandt andet fordi FCK's spilsystem passer bedre til Brøndbys måde at spille på.

- Vi kommer ud med nogenlunde samme intensitet som mod Midtjylland, men det passer os måske lidt bedre at spille mod et 4-4-2-hold som FCK. Så er der nogle forudsætninger på den sidste tredjedel, vi gør lidt skarpere i dag. Vi er bedre i pasningsspillet på den sidste tredjedel, og forsvarer på samme måde som i de andre kampe.

- Vi skaber nogle overtalssituationer på siderne, hvor vi kan få den ud bredt. Vi har nogle situationer, hvor vi får den spillet langt ind i midten, fordi vi finder pladsen derinde. Det gør det nogle gange lidt lettere for os i vores 3-5-2-system, forklarer Gammelby.

Brøndby møder endnu et 4-3-3-mandskab i næste weekend, hvor de skal en tur til Farum.
Deltag i diskussionen
  • Godkendt kamp helt sikkert. Men vi savner desperat offensiv firepower. Måske når Uhre og Mraz er væk kan vi få en klasseangriber ind...
    2 enige

  • mp80
  • mp80   21. juni 2020   

  • Håber også der skiftes ud i angrebet, sælg gerne Hedlund, Uhre, Erceg og lad være med at købe Mraz.

  • Ja og havde Gammelby startet ude kunne vi have vundet kampen...Han skal ALTID udtale sig, selv om han er den ringeste spiller i truppen

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER