Fodbold live resultater
Tilskuere på stadion

Skrevet af Kongen, 15. october 2020

hvor er det klogt det Ole Palmå siger i EB, hvad vil straffen mon være bare at lukke folk ind.? Vil vi tabe ? Så må vi jo tá det tab med oprejst pande. Vil vi få en bøde? Hvis det er bøde, kan den da ikke være større end det vi mister i indtægt. 

Når jeg ser hvor mange mennesker der er i bauhaus en lørdag formiddag uden at de er registret så er det sgu mere sikkert at gå til fodbold.
Deltag i diskussionen
 • Dialog med regeringen DBU/DGI/ må banke hårdt på døren, er vejen frem , tror ikke det vil være en god ide at åbne op for adgang uden accept. men du har 100% ret mht. bauhaus på en lørdag :), det giver ingen mening!!!!
  1 enig

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. october 2020   

 • Jeg tror ikke så meget det er bøden ved at lukke folk ind, uden tilladelse der er problemet.
  Det er nok mere det signal det ville sende.
  For lige nu har Superligaen selv lavet stramme retningslinjer for, hvordan en kamp kan afvikles forsvarligt, efter alle regeringens retningslinjer, samt ekstra tiltag.
  På nær nogle få kampe i starten (pokalen), har alle klubber og fans ageret eksemplarisk. Det er dét der skal bruges til at åbne op. At vi har vist, at klubberne og fansne godt kan håndtere dette.
  Hvis vi begynder et blive trodsige og bare lukke folk ind, ødelægger vi al den goodwill vi har opbygget. Så kan det godt være at bøden ikke er så stor for den ene forseelse. Men hvad så hvis det lukker HELT ned for fodbold... Så kommer der hverken entreindtægter eller tv-penge.

  Men jeg er helt på linje med Palmå. Vi skal netop bruge vores gode eksempel til at presse på. For der er ikke nogle logiske grundlag for, at vi ikke kan afvikle kampe med tilskuere, så længe de fastlagte retningslinjer bliver fulgt.
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER