Fodbold live resultater
To Brøndby-spillere på skadeslisten

Skrevet af Steen Sørensen, 17. august 2020

I sidste uge kunne vi skrive, at Jens Martin Gammelby er blevet opereret for et par knyster, men Brøndby-backen er allerede igang med genoptræningen. Der går dog noget mere tid, før Gammelby er klar til at deltage i selve fodboldtræningen.

- Jens Martin har fået foretaget et mindre indgreb. Han er i gang med sin genoptræning, og forventes at træde ind i fodboldtræningen i løbet af den kommende måneds tid, siger cheffysioterapeut Peter Schmidt til brondby.com.

Udover Jens Martin Gammelby må også angriberen Mikael Uhre se til, når de blå/gule spillere løber på træningsbanen. Brøndby-angriberen forventes dog at være tilbage om et par uger efter sin fibersprængning mod AGF i sidste sæsons sidste spillerunde.

- Det var heldigvis en mild fiber, Uhre blev ramt af, så han har brugt sommerpausen på at behandle og efterfølgende genoptræne musklen. Nu skal vi i denne uge have ham op på et niveau, hvor han kan sprinte og presse musklen, og vi håber, at han træner fuldt med inden for et par uger, siger Peter Schmidt.

Bortset fra de to er det en fuld Brøndby-trup, der har taget fat på forberedelserne op til den kommende sæson.
Deltag i diskussionen
 • Håber virkelig Uhre bliver klar til FCN. Det gik jo ret godt sidst han var på banen mod dem.
  3 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    17. august 2020   

 • Træner Ante Erceg med? Han er undladt af truppen på brondby.com
   
  • @Saesonkort Det er der mange der er. Det kan ligeså godt være pga han var i Esbjerg og at sitet bare ikke er opdateret siden.
   Brondby.com Info er håbløst forældet, til det pinlige!

  Se 3 flere kommentarer
   

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER