Fodbold live resultater
Træner i Brøndby IF

Skrevet af Jensen, 28. juli 2020

Nu er sæsonen i 3F Superligaen 19/20 overstået. Hvordan synes vi Niels Frederiksen har klaret det? Skal han skiftes ud nu, skal vi forlænge med ham allerede nu, for kontinuitet eller bare lade ham træne videre ind til hans kontrakt udløber?

 

Hvis ikke NF skal fortsætte med at træne vores drenge i Brøndby IF, hvem kunne så tænkes at være hans afløser?
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    28. juli 2020   

 • Til @BIF til jeg dør, jeg har hermed åbnet debatten om en mulig ny træner i BIF.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Om jeg ser Jacob Ankersen om træner? Nej! Om jeg ser ham som VB ved jeg ikke. Han har gjort det rigtig godt i AGF. Men med ham og hans brors tilhørsforhold, ser jeg det ikke som en mulighed. Tror aldrig han vil trække en blå/gul trøje over hovedet.

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    28. juli 2020   

 • Håber virkelig ikke at Bo Henriksen er inde i overvejelserne til Brøndby. Han skriger bare bonderøv/skrigetrold for mig og jeg synes slet ikke han vil passe ind i Brøndby image. Der udover vil Brøndby endnu engang skulle igang med at kigge på ny spillestil og opstilling. Bo har altid spillet 4-4-2. Respekt for hvad han har lavet i Horsens, men synes ikke han har klassen til Brøndby. NF skal have efteråret til at vise yderlig fremgang og der skal så være en afgørelse senest 1. januar 2021 på hans fremtid. pt kan jeg ikke pege på en anden dansk træner jeg gerne vil have til Brøndby, men der er jo hellere ingen der siger det skal være en dansker. Da Zorninger blev fyret var mit håb at Uwe Rösler kunne være et emne. Han er efter Malmø røget til Fortuna Düsseldorf, som netop er rykket ud af Bundesliga'en. Har kontrakt udløb næste sommer også, hvis ikke han er fyret før den tid. Et andet bud kunne være Jens Gustafsson fra IFK Norrköping (der pt ligger nummer 1 i Allsvenskan). Kun 41 år spiller primært 3-4-3 og har tidligere været U21 landstræner i Sverige
  5 enige · 4 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    28. juli 2020   

 • Jeg kan overhovedet ikke forstå det er en diskussion - NF har gjort det super godt. Han har fået fem spillere udefra - Johan, Maksø, Børkeeiet, Tørnes og Rosted resten er spillere fra MC, der er under uddannelse mod fremtiden. Han har lykkedes sammen med sit team at få udviklet stort set alle spillere videre i deres udvikling særligt MC-spillere men også spillere som Maksø, Jung, Hermansson, Schwäbe, Uhre. Det er lykkedes at skabe en stærk basis udefra forsvaret, der kan bygges videre på i den kommende sæson. Selvfølgelig har der været dårlige kampe / indsatser i årets løb, men sådan det jo bare. Jeg havde forlænget kontrakten med NF, så han var her ihvertfald to-tre år mere.
  7 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @Sinbad - Dette debatindlæg er skam heller ikke oprette, fordi jeg synes NF har gjort det dårligt. Jeg synes bare det er sundt at kigge på situationen. Eksempelvis har Frendrup gjort det fantastisk, men det er da altid spændende at kigge på, om man kan finde en der er endnu bedre. Uden eller at sammenligne Frendrup med Frederiksen. Men nu har @Kenneth ovenfon kommet med interessante bud på andre gode trænere. Så kan man kigge nærmere på dem, hvis man som mig, elsker at lege scout eller sportdirketør. :-)
   1 enig
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @Jensen Jeg tager det hellere ikke negativt - jeg vil bare understrege, at jeg synes, at NF har gjort det rigtig godt.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     1. august 2020   

  • @BIF til jeg dør det er er med trænere som David Nielsen, Bo Henriksen mf. Er så at de har haft minimum 2-3 år til at få deres spillere og deres egen spillestil helt ind i klubben. Dette er ikke sket ved NF endnu, og det vil aldrig ske før vi fans har lidt tålmodighed (før du nævner AZ, så ja, det er 1 ud af 10 gange det sker når du får en træner) - ang. Manglende offensiv. Så er det noget som de, NF og CV, har sagt vil blive bygget på EFTER den defensive del er sat på plads, hvilket den rigtigt er i mesterskabspillet,,, hvor vi også har set flere offensive tegn og faktiske også flere aspekter i pressspillet. Fans skal simpelthen vende sig til at der ikke kommer medaljer hjem, når en træner blot har været aktiv i et lille år. Ellers kommer klubben det aldrig videre.
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør jeg tror grunden til folk ikke svarer på det der er at det er svært at overskue når der er så meget på en gang, som bliver gentaget igen og igen, også i tråde hvor det ikke er relevant. 1) Det er da rigtigt at Frendrup og Bruus ikke blev brugt i nogle få kampe. Men de har spillet meget mere end de har siddet på bænken, specielt Frendrup. Jeg synes det er overdrevet at kritisere NF på et generelt plan for de få kampe. 2) nej, NF har ikke opfundet nogen. Kan/skal han det? Han har brugt dem, delvist af nød, men han har fået alle de unge til at fungere på SL-niveau, uden at nogen faldt igennem. 3) du bliver ved med at skrive at Jobbe skal tage 10-15 kg på og derfor har han ikke præsteret i angrebet. For det første er jeg ikke enig i at han ikke har præsteret. Han spillede nogle flotte kampe i efteråret, og igen her i foråret, selvfølgelig med enkelte dårlige kampe imellem. Sådan har det sandt for dyden også været for de andre angribere, plus han skulle omskoles. For det andet er han som type ikke et muskelbundt, men en ekstremt accelerationsstærk og meget hurtig spiller, med en god teknisk profil. Han er ikke en Duncan/Makienok angriber. 4) det med Vigen har jeg allerede svaret på andre steder. Jeg synes det er en lidt groft at insinuere at NF skulle vælge ham fremfor andre pga en eller anden formodet forkærlighed. Jeg køber det ikke, og der er intet der skulle indikere det. Vigen er i øvrigt også startet på bænken en del kampe i mesterskabsspillet. 5) ja der har været enkelte spillere der er gået døde efter ca 60 min. Jeg mener, som jeg gar skrevet tidligere, at det skyldes det tæt pakkede kampprogram, skader på wingbackerne samt en lang sæson pga corona.
   2 enige
   
  • @BIF til jeg dør Jobbe er ikke blevet brugt som boksspiller, men som en dybdeløber i et 2-mandsangreb, lidt a la Hedlunds rolle.
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør ja, Jobbe har udfald, men folk skal også stoppe med at forvente at det ikke sker hos de yngre talenter. Alle må snart have forstået, at det er prisen når vi spiller med unge spillere, at de ikke er så stabilt leverende som ældre spillere.
   
  • Betalende bruger
     1. august 2020   

  • @BIF til jeg dør først og fremmest så jo. Det handler netop om det, du bliver ved med at bringe Bo H på banen, men grunden til han har lidt succes med ACH, er fordi han har fået tid... - så må du også se det store billede, istedet for dine 5 kritiske øjeblikke, du nævner her der og alle vegne.. Ja Frendrup og Bruus var bedst i træningskampene, tør ikke sige hvor Frendrup ikke startede inde, Men Bruus, var grundet småskader og at han ikke kunne holde til mere end 50-60 minutter + manglende kamptræning for Brøndby. Også derfor han sad ude senere, mod AaB. - MHT. Jobbe, har han, som Christian skriver aldrig skulle agere boldspiller, men dybdeløber, præcis samme rolle som Hedlund.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     1. august 2020   

  • @BIF til jeg dør der skulle selvfølgelig stå boksspiller og ikke boldsspiller.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    28. juli 2020   

 • Jeg stemmer for kontinuitet og Niels Frederiksen i sæson 20/21. Han har mildest talt haft elendige kår at arbejde med. Ebbe Sand valgte at brænde 10 mio. af på en højrebenet defensiv midtbanespiller, selvom venstrebenet forsvarsspillere var en mangelvare. Herefter blev hele stammen stort set solgt fra. Næste år forudser jeg heller ikke som en dans på roser, men 22/23 skal der pokaler i skabet!
  3 enige · 4 god kommentar

---

 • God idé Jensen at oprette sådan en tråd her. Jeg er meget på linie med de fleste af jer andre. NF har sine fejl, men jeg synes stadigvæk at der er flere fordele ved ham, end der er ulemper. Der er næppe meget tvivl om at hans evner til at få MC-spillerne integreret på 1.holdet, og få dem til at præstere på SL-niveau, overstiger langt alle de trænere, vi har haft siden Laudrup. Zorniger kunne også, men det var ældre spillere på 21-22 år (Hjulsager, Nør, Phiri) og spillere der i forvejen var mere etablerede. På det spillemæssige har det til tider været svært at acceptere de kæmpe udsving der har været. 0-3 hjemme mod AGF må aldrig ske igen. Aldrig. Men jeg synes det er tydeligt at der bliver taget fat på problemerne i relevant rækkefølge. Vi havde et helt håbløst forsvar, både i struktur og på spillermateriale efter Zorniger. Dette blev efterhånden fixet i en grad, så vi nu har lukket 5 mål ind i et mesterskabsspil, hvor vi suverænt er bedst på det punkt. Så har vi haft udfordringer med at skabe chancer. Dette er også klart forbedret over foråret, specielt de sidste 5 kampe. Vi mangler stadig at se det mod meget dybtstående modstandere, og så alligevel, Aab var sådan et hold i den sidste kamp mod dem, og det lykkedes at få skabt chancer nok til sidst til mindst uafgjort. Vi skal spille mere offensivt, i hvert fald i nogle kampe, og jeg tror efterhånden på at NF også kan mestre dette aspekt. Jeg synes pilen peger fremad for os. Og meget kan tilskrives NF, men selvfølgelig også MC over årene samt CV. Det var klasse at han lige fiskede Maxsø til os. Samlet set synes jeg ikke vi skal skifte træner. Vi må se til næste sommer hvordan tingene ser ud, om NF skal forlænges, men han skal ikke fyres. Og så lige et par sidste synspunkter i trænertråden her. Jeg synes under ingen omstændigheder Bo Henriksen skal være træner i Brøndby. Der er både noget personlighedsmæssigt, hvor vi ikke skal have en ukontrolleret skrigeballon stående på Brøndby Stadion, men han har heller ikke meritter til Brøndby i min bog. Horsens er hans største klub indtil videre. Det er for uambitiøst. Zorniger skal heller ikke tilbage. Manden var suveræn for os i 2år, det kunne ikke gøres bedre, men han er passé nu. Jeg fik nok af planløst losseri nede bagfra, naiv spillestil i Europa medførende gentagne afklapsninger og holdkort søndag efter søndag uden nogen form for kobling med masterclass. Det var bare ikke Brøndby nok for mig.
  10 enige · 4 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   28. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman kunne ikke have skrevet det bedre spot on
   1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman - rigtig fine perspektiver. Mange tak for input. Jeg er helt på linje. Han var måske ikke det mest sexede træneremne da han blev ansat og det lød heller ikke til, at han var første valg. Men han har gjort det over forventning. Jeg plejer at sige: ‘’if you can’t be with the one you love, love the one you’r with’’. Det gælder meget fint med NF, synes jeg.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Jensen meget rammende formulering, du kommer med der, synes jeg. Det passer rigtig godt ind i konteksten.
   
  • @BIF til jeg dør jeg havde også stor respekt for Zorniger som menneske, men som sagt, han er passé i Brøndby. Det er fremtiden, denne tråd handler om. Jeg skriver bare mine argumenter for hvorfor han ikke skal tilbage, som nogle har argumenteret for.
   2 enige
   
  • @BIF til jeg dør du kommer med tonsvis af kritikpunkter af meget specifikke dispositioner fra NF. Det kommer vi aldrig til at blive færdige med at diskutere, og jeg synes også det bliver for meget gætteri (ville det have ændret kampen hvis, etc etc) og bagklogskab. Som jeg indledte med at skrive, NF er ikke perfekt, men overordnet er jeg tilfreds med ham, ikke kun i arbejdet med de unge spillere, men også i den fremgang jeg synes er der.
   2 enige
   
  • @BIF til jeg dør det bliver stadig kæmpe nej tak fra mig til Bo Henriksen. Det er bare ikke en træner med Brøndbymateriale. Jeg synes han er decideret pinlig når han skaber sig ude på linjen.
   4 enige · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør jeg forstår simpelthen ikke det med at folk gerne have en eller anden krudttønde på sidelinien. Der er ingen af vores store trænere historisk, der har været sådan. Laudrup, Skovdahl, Køhlert, endda Zorniger var ret cool. Så hvorfor vil folk gerne bytte NF ud med en eller anden hidsigprop - jeg forstår det ikke.
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg kan godt forstå flere af dine kritikpunkter af NF, men det som jeg og @Christian Brøndbymand prøver at siger, er at man ikke kan gøre det hele på én gang. Jeg har lige hørt seneste afsnit af podcasten ‘’Den Gamle Hytte’’. De interviewer netop Niels Frederiksen og evaluerer på sæsonen. NF fortæller, at da han blev ansat blev haN bedt om at stabilisere forsvaret. Og det må man sige han har gjort. Der var dog ikke helt med hans gode vilje, for han vil hellere spille mere fremadrettet. Han vil hellere vinde 3-2 end hive en 1-0 hjem. Men fordi vi ikke havde gode nok spillere i det offensive, vidste han at vi ikke ville komme til at score nær så meget, uden Kamil og Kaiser. Det er én af grundene til måden der bliver spillet på. Men netop de 2 sidste kampe, har han satset lidt mere og smidt 3 unge knægte ind på midtbanen, som alle vil frem over banen. Det viser for mig, at ham stadig gerne vil være mere offensiv, men bare mangler spillerne til det. Hvis du har mulighed for det, vil jeg anbefale dig at høre afsnittet. Det har givet mig mere respekt for NF og en større tro på ham og projektet.
   4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Jensen jeg har også lige hørt den. Faktisk en rigtig fed podcast. NF svarer på mange af de spørgsmål/kommentarer der florerer herinde og andre steder.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman - Enig. Er først lige faldet over podcasten. Den virker god. Interviewet med NF er i hvert fald godt. Hvis han gør hvad han siger han ønsker at gøre, har vi en lys fremtid i møde. Men nu må vi se, hvor meget han kan føre ud i livet. Jeg har dog fået en del respekt for ham, som jeg ikke havde før.
   1 enig
   
  • @Jensen den med CV er også ganske god. Ja, jeg har også lige først opdaget den.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Og vi SKAL være kritiske. Det synes jeg er vores pligt som ihærdige fans. Men vi skal også huske på at være realistiske og optimistiske. :)
   1 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør, Zorniger please!
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør, jeg Beder dig blot om at stave hans navn korrekt, når nu du er så vild med ham...
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør, “Zorniger” for fanden da! Se nu for helvede at styr din skrivekløe og forhold dig til det vi skriver.

 • Tanken
 • Tanken   29. juli 2020   

 • For mig ligger det helt store spørgsmål i hvor meget der skal til før vi skal forlænge NF. Jeg er bestemt for kontinueritet, men om vi skifter i år og beholder en træner eller skifter næste år betyder bare hvor lang tid vi har haft en træner når vi skal gå efter mesterskabet i 22 eller 23 som CV har snakket om. Hvis NF skal ud og vise så absurd gode ting næste sæson for at blive giver det måske bedre mening at skifte allerede nu. Dertil må man også tage med at det ikke er CV som ansatte NF. Det gør ham lettere at fyre, hvilket man ser i alle sportsgrene. Naturligvis skal der være en bedre kandidat klar, men hvis man finder kandidaten som man kan se os have de næste 5 år, og man har svært ved at se NF være træner efter næste sæson, så skal man skifte. Dertil kommer det at jeg synes NF for lidt for meget ros i dette kommentarspor. Jeg synes han har været nogenlunde, og der har bestemt været gode ting under ham, men han største beslutning som jeg ser det er at skifte formation, og det var Retov som pressede den ind. Dertil kommer det at vi i flere kampe har været taktisk overmatchet, og hvor NF ikke formår at justere taktikken sådan vi kommer mere ind i kampen. Vi har brugt mange unge spillere, men vi har haft en mere erfarent hold end som så. Mange kampe har vi kun startet med 1-2 unge og alligevel viser vi udsving hvor man skulle tro vi kørte storslalom. Og hvor man må acceptere det i nogen grad vil det også falde tilbage på træneren, specielt når det faktisk ikke er så meget de unge spillere som svinger. Det er klart NF har været god for de unge og det taler ekstremt meget op, men han er heller ikke den eneste træner som har formået det. Jeg er bestemt ikke fortaler for den ene eller andet, men jeg mener der er ting som man skal have med for at vurdere hvad som er den bedste idé, også ting man kun ved hvis man er CV. Derudover mener jeg beslutningen, hvis der er en, skal tages indenfor de næste 5-6 dage, da det er ekstremt relevant man henter spillere ind som kan bruges på den formation vi vil bruge næste sæson, og ikke henter til en formation vi alligevel ikke ønsker at bruge. Derfor er det også vigtigt at hvis NF bliver, hvilket jeg i øvrigt forventer han gør, skal have besluttet sig for en formation allerede her med det samme, og særligt om vi skal over i en hvor man har kanter med
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @Tanken Angående formation så er Mensah og Bruus rykket ned som forsvarsspiller på trup oversigten på Brøndby.com. Er det tegn på at vi går efter en 4-3-3 næste sæson ? Eller er det bare fordi wingbacks er forsvarsspillere ?
   
  • Tanken
  • Tanken   29. juli 2020   

  • @Kenneth wingback er forsvarspillere så der behøver bestemt ikke være mere i det. Desuden er brondby.com notorisk langsomme til at opdatere, og de snakker på ingen måde med NF eller CV om sådanne ting, så derfor kan man ikke bruge det til noget som helst
   1 god kommentar
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @Tanken Ja Wingbacks er forsvarsspillere men formationsmæssigt står de jo som midtbane spiller. Men du har nok ret i der ikke skal ligges noget i det.
   
  • @Tanken jeg kan godt følge dig et stykke hen ad vejen. Jeg synes også NF har ventet lidt for lang tid med at justere i nogle af kampene. Specielt når vi har haft 5 udskiftere i en del kampe nu. Det er også rigtigt at vi er blevet sat taktisk til vægs en gang imellem. Senest ude mod Aab. Jeg vil dog sige at det er et ret normalt problem for de fleste trænere. Vi havde samme udfordring under Zorniger, hvor de andre hold over tis fandt ud af at stille med 3-mandsforsvar og lukke det centrale rum helt ned. Så kunne vi ikke gøre så meget. Vi må desværre erkende at vi spiller i en liga hvor det for de fleste hold er vigtigere at indstille sig på modstanderen defensivt end at skabe kampen selv.
   
  • @Tanken jeg har skrevet tis, men mener tid.
   1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @Tanken - Det er netop på grund af flere af dine pointer, at jeg synes denne snak er relevant. For jeg tror vi alle kan blive enige om, at kontinuitet er vigtig. Men hvis vi skifter træner næste år, har vi alligevel ikke mere kontinuitet end de to år NF har været i klubben. Men hvis der skal skiftes, giver jeg dig ret i, at der skal ske meget snart, så kontinuiteten kan starte hurtigst muligt og spillere kan købes ind i rette tid. Jeg vil dog mene, at hvis NF holder sig til den spillestil som klubben har udstukket, så kræver det ''bare'' at vi finder en ny træner til næste sommer, som kan fortsætte den spillestil. Jeg synes FCM er et ret godt eksempel på, at et spillestil godt kan fortsættes efter trænerskift, selvom der fin tunes lidt på udtrykket. Men for at vende tilbage til de du selv starter med, hvad skal NF så måles på til næste sæson, for at afgøre om han gør det godt nok. Selv går han efter et bedre point-snit end denne sæson. Det synes jeg er et godt sportsligt mål. Men for om han skal fortsætte som træner, skal der sættes andre mål. Dem er jeg sikker på, at CV allerede har på plads.
   1 enig

 • Det er en meningsløs debat at udløse her og lige nu, men hvis vi ikke kan få Zorniger tilbage, så vil jeg omskrive et Troels Bech citat: Batman skal være ny træner i Brøndbyernes Idrætsforening af 1964 ... og det nu!

 • Betalende bruger
    31. juli 2020   

 • Hvis du ser "CV og NF ser tilbage på sæsonen" på Brøndby Indefra må du lukke den her diskussionen helt ned. Vi skal ikke have ny træner. Sandsynligvis heller ikke om et år.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Dansplast enig NF, Retov og Sørensen har leveret det man kunne forvente, taget chancer når der var brug for det og været dygtige nok til at lykkedes. Jeg har bestemt ikke været tilfreds med udtrykket til tider, men NF har den rette offensive indstilling. Med midtbanemål fra Corlu og måske Jobbe plus en ny angriber, kan næste sæson blive ganske underholdende.
   2 enige

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner