Fodbold live resultater
Transfer/ træner debat

Skrevet af Fan_passion , 25. november 2022

Hej alle mine medfans 

CV har sagt at en ny træner skal træde til inden d. 9 januar, så han har lidt tid til at bygge holdet op omkring sig, inden suppen starter igen. Hvem tror i det bliver - samt nye assistent træner? 
 

Hvilken kvalitet af spiller mangler vi, og hvem kunne i forstille jer af spiller Brøndby evt hentede? 
 

Hvem trænger til at blive solgt, så evt nye eller unge kan vise sig på holdet? 
 

kom med jeres inputs
Deltag i diskussionen
 • Er de 800 andre indlæg, med præcis samme indhold ikke nok?

  Der er indtil flere glimrende bud på en træner, og flere mere eller mindre seriøse analyser over hvilken type spillere vi mangler på de enkelte positioner.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Bastiano psssst du havde alligevel interesse nok til at kaste en negativ dej …du kunne bare ha sagt pyt og lade dem der vil deltage gøre det
   2 enige

  Se 7 flere kommentarer

 • Hvad angår træner, så er mit håb primært at vi får en træner som kræver og kan få vores spillere op på et højere niveau. Jeg kunne godt tænke mig, at se en træner, hvor vi fans ved at han er vant til spil og træning på et kontinuerligt højere niveau end superligaen. Så det må meget gerne være en træner med erfaring og realistisk succes i en eller flere af de store ligaer.

  Spillerne er lidt sværere, da alt jo afhænger af den nye træner og hvordan vi fremadrettet spiller. Vi burde i hvert fald lede efter FART som primær egenskab.

  Jeg håber, at vi kan få en bedre balance i defensiven. Jeg vil gerne se Heggheim afprøves ellers skal det være en hurtig CB istedet for Maxsø. Blas burde vi prøve at sælge og finde en ny med fart i stængerne. Sebulonsens succes tror jeg afhænger af Heggheim og det forhold de kan bygge op. Rado har sine kvaliteter, men skal videre og her tror jeg også vi får brug for lidt mere fart end vi har i Bell og Rado. Forhåbentlig bliver Slimane solgt og så ser jeg gerne at Schwartau overtager den rolle og en af de andre unge får en chance. Umiddelbart kan vores angreb blive godt, men skal der handles der, så vil Hedlund ryge og så mangler vi igen farten.

  Så personligt ser jeg gerne, at vi fokuserer på at få mere fart i holdet.
  2 enige · 2 god kommentar

 • mimor1
 • mimor1   25. november 2022   

 • David Wagner lyder som et fantastisk bud. Derudover skal vi have en ordentlig assistentræner. Man må sige at Birk har været en katastrofal træner, og ligeledes har storgård. Vi har vel aldrig været i dårligere form. Det ændrer sig uomtvistelig med Wagner og hans måde at spille på.
  Lidt AZ agtig med en plan B
  1 enig

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    26. november 2022   

 • Jeg synes det er sent den 9 januar - jeg ville sige at træneren skal være på plads inden jul.
  Det kan ikke være en overraskelse at vi skulle have en ny træner så 1,5 mdr må være nok til at finde en ny træner
  1 enig
   
  • @Sinbad Hænger nok sammen med VM og efterfølgende ferie

  Se 2 flere kommentarer

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner