Fodbold live resultater
Transfer Vindue

Skrevet af , 1. februar 2021

Hej jeg har oprettet denne tråd,  så man kan komme med kommentar, eller historie man ser, omkring evt spillere vi får, sælger, lejer. Den første jeg har sendt er to Maxø har frikøbs klausul på 23 millioner kroner hvis en klub byder ind, den anden er Brøndby er ikke interesseret i Kadril og aldrig været det eftersigende, der været skrevet en artikel hvor mange har kommenteret på denne historie om ham, desværre ser det ud til at FCM igen opruster sig med kvalitets spillere, men vi kun får ungdom ind, jeg havde håbet man fik en klasseangriber ind og man kunne fra ledelsen side kigge på stillingen og de penge os fans har skabt, få råd til at hente noget kvalitet ind til at hjælpe holdet og Uhre med, jeg mener ikke vi har nok bredde og slet ikke på toppen, hvor kun Uhre for mig er en rigtig angriber, de andre der kommer efter er meget unge og uerfarne og er der ikke endnu:

 

12:53

Mads Glenn Wehlast

Bashkim Kadrii på vej til Superligaen

Den tidligere FCK- og OB-spiller kan godt være på vej hjem i Superligaen. Men det bliver hverken til Brøndby eller Lyngby. 

Brøndby har slet ikke været interesseret i den 29-årige offensivspiller. Til gengæld har Lyngby vist interesse, men kan af naturlige årsager ikke matche lønkravet fra Kadrii. 

Med lejeaftalen for Martin Samuelsen i Hull, har AaB fået lukket et hul. Men Kadrii kan stadig være en mulighed i det nordjyske, fordi man gerne vil styrke offensiven yderligere.

 

 
Deltag i diskussionen
 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    1. februar 2021   

 • Det store andespil er i gang!

  Her på sidstedagen vil CV nok kun sælge spillere, hvor der er en klar back-up og dem har vi ikke mange af. Alternativt skal der komme vanvidsbud, men det sker ikke pga. Corona.

  Eneste spænding for mig er derfor faktisk efter vinduet:

  1) tilbyder CV en kontrakt til transferfrie Mike Jensen?

  2) hiver CV en kanin op af hatten i form af en spændende spiller, som på sidstedagen bliver løst fra sin kontrakt? Mange klubber skal jo spare lønkroner pga. Corona-pandemien, så det kan sagtens ske. Også halvt inde i Februar...
  1 enig
   
  • Hammerich
  • Hammerich
   Betalende bruger
     1. februar 2021   

  • @del Piero Da Mike jo er kontrakt fri er han ikke underlagt vinduet, så CV kan bare vente.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    1. februar 2021   

 • Jeg tror ærlig talt ikke der sker noget. Og ifølge BT, er CV andet steds optager:
  på et spørgsmål fra en læser, skriver de:
  ''Her er, hvad B.T.s fodboldredaktør, Michel Wikkelsø Davidsen, giver af svar på dit spørgsmål:
  Jeg ved, at Carsten V. Jensen skal optage Købmændenes Klub med Discovery i dag. Det stinker ikke ligefrem af deadline-travlhed. Og CV har tidligere i vinduet sagt, at der ikke sker mere i Brøndby nu. Men lad os håbe, at de hiver en kanin op af hatten til sidst.''
  1 god kommentar

 • Hvor mange penge er indsamlet fra fans? -og hvor mange af dem er øremærket en kvalitets angriber?
   
  • Hammerich
  • Hammerich
   Betalende bruger
     1. februar 2021   

  • @TibblingLove Ingen....

  Se 2 flere kommentarer

 • Andreas Skovgaard har fået ophævet sin kontrakt i Heerenveen.
  https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/dansk-stopper-ophaever-i-heerenveen/<br />
  Han er CB, produkt af FCN.
  CV og Maxsø kender ham.
  Kunne han være en mulighed? Måske ikke i dag, men efter vinduet er lukket? (Á la Maxsø transferen)
  Hvis forhandlingerne er i gang, kunne det så tænkes, at Kabongo lejes ud?
  Og evt. venter man med at leje Kabongo ud, til efter Skovgaard er officiel, men at han udlejes til Norge/Sverige, hvor vinduet fortsat er åbent?

  Dog tror jeg ikke selv på Kabongo lejes ud til udlandet, da han har et lille barn...
   

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Er der egentlig live deadline på facebook i aften, som sædvanlig?
  Håber det!

 • mp80
 • mp80   1. februar 2021   

 • Akt i alt et skuffende vindue. Man får ikke penge ind på kontoen, henter en gammel spiller ind, som en nødløsning. Det eneste positive er et par talenter til fremtiden, men det ændre ikke på flere spillere står til at gå gratis til sommer og klubben har brug for at sælge spillere og ikke bare forære dem væk.

  Andre mindre klubber i SL har fået store salg og ser ud til at styrke holdene alligevel.

  Sover CV?
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80 nej, jeg tror ikke han sover. Mht kontrakterne, kan de forlænges efter transfervinduet. (Vigen, HH og Jung).
   Jeg ved ikke helt hvem du forventer der bliver hentede ind men jeg er ret sikker på CV holder sig på den sti vi er på nu.
   At hente talenter billigt eller transferfrie ældre spillere.

  Se 5 flere kommentarer

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    1. februar 2021   

 • U20 spilleren Emil Staugaard er skiftet til Fremad Amager.
  https://www.fremadamagerelite.dk/single-post/ung-jernmand-tilf%C3%B8jes-til-bagk%C3%A6den-emil-staugaard-skifter-til-fremad
   
  • @Kenneth Hepper på Toku ryger den anden vej, med start til sommer.

 • Hvis ikke jeg var næsten uden hår på hovedet, ville jeg sige at jeg nogen gange er ved at blive langhåret af at læse hvad der bliver skrevet herinde, og jeg forstår slet ikke argumenterne som man fremfører. Så vidt jeg er orienteret, er der vist ingen fra hverken trænerteamet eller ledelse der har sagt, at man går efter mesterskabet i år. Det ville da være pragtfuldt ( og måske ikke umuligt) at vi blander os i den absolutte topstrid når de afgørende kampe kommer. Jeg anerkender også, at skader og andre uheld kan ramme BIF hårdere end måske andre 2-3 klubber herhjemme. Når det er sagt, så mener jeg faktisk, at vi har nogle super dygtige spillere på div. positioner, hvad der mangler i mange henseender, er noget erfaring og kontinuitet. Hvis man forestiller sig, at vi kan få lignende kvalitet ind uden at skulle betale mange penge, så er det det efter min mening en smule naivt. hvis man går ud og betaler for dyre spillere ville de måske tage pladsen for andre af vores drenge, der netop mangler at få hår på brystet. Indrømmet, det er ikke det mest sexede vindue, men måske fornuftigt nok, om man er fan af CV eller ej. Jeg ville elske at se guldmedaljerne hænge om BIF spillernes hals, men bliver det i år ??? jeg tror, at vi alle er mest tjent med, at der ikke handles kun med hjertet, men også med andre kropsdele. Følg planen BIF, jeg tror på os og får vi et mesterskab i denne sæson, giver jeg sgu en bajer til de første 50 jeg møder ved første åbne hjemmekamp, også selvom jeg ikke mere selv indtager alkohol . Om 2-3 sæsoner er vi forhåbentlig mere gearet til at handle på markedet, have faith det kommer alt sammen.
  5 enige · 4 god kommentar

---

 • Og til alle sammen, især dig BIF til jeg dør jeg elsker når man er dedikeret og elsker BIF, vi kan ikke alle være enige om alt, men fortsæt med at være en ægte fan, det er sgu fedt.. Vi ses på stadion..
  2 enige · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner