Fodbold live resultater
Transferhjælpen

Skrevet af retrograde, 2 dage siden

Vi er i gang med den sidste uge af det danske transfervindue. Det har været lidt sløvt med rygter og nyheder, men synes det så småt begynder at røre på sig.

Så mest for min egen hjælp, men også lidt CV hvis han skulle kigge forbi og have brug for et overblik over alt det der ikke sker ;)

 

Kike Salas, CB, 20 år

Rygtet til Brøndby, men på leje uden købsoption – den synes at være død nu, efter spilleren øjensynligt har besluttet sig for at blive i Sevilla.

www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/medie-broendby-kigger-paa-sevilla-spiller

 

Jens Stryger Larsen, 31 år

Længerevarende flirt, som mest af alt synes at afhænge af om Trapzonspor ønsker at behold ham eller ej – hvilket de ikke selv synes klar over.

www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/kovending-omkring-jens-stryger-larsen

 

Rasmus Lauritsen, CB, 26 år

I et interview med bold.dk udelukker han ikke et skifte til top-klubber i Superligaen, mhp, at vi eventuelt mister både Maxsø og Rosted, er sammenkoblingen oplagt, men der er vel ikke rigtig andet end spekulationer?

www.bold.dk/fodbold/klubber/dinamo-zagreb/nyheder/rasmus-lauritsen-aabner-doeren-for-vinterskifte/

 

Frederik Winther, CB, 22 år

Tror det er Ekstra Bladet der bag en betalingsmur har smedet artiklen om at vi skulle kigge på den tidligere Lyngby spiller, nu i Augsburg (Bundesligaen). De skriver leje – jeg tænker der skal være noget købsoption før det er relevant.

 

Riza Durmisi, 29 år

Den her er uden link til historie og lidt på egen regning, Men Rizas kontrakt med Lazio udløber til sommer. Hvis han løses fra kontrakten inden vinduet lukker, vil han reelt kunne skrive med klubber efter lukketid.
Personligt meget usikker på at Riza kan bidrage med noget, hans relation til klubben etc., men mener at han hører hjemme på listen.

 

Efter 31. januar vil vinduet stadig være åbent i bl.a. Sverige, Norge og en række andre lande, som vil kunne hente spillere.

Ja – endnu en transfertråd, men håber at holde den lidt faktuel. Send gerne link til artikler eller opslag med rygter, så opdaterer jeg oversigten.
Jeg har med vilje ikke sat eksempelvis Bisseck på listen, da – så vidt jeg ved – at rygtet primært kommer af spekulationer og et par ”eksperter” der mener at han burde være et mål for Brøndby.
Deltag i diskussionen
 • Udtalte Jan ikke tidligere, at der “skulle handles på en højere hylde”…og bl.a…bl.a…bl.a.?!
   
  • retrograde
  • retrograde
   Betalende bruger
     2 dage siden   

  • @Lå-lå-lååå
   Når vi taler højere hylde, så er det for mig ikke i forhold til Wass, Vallys og Ohi, men mere det vi handlede i vinduerne inden.
   Jens Stryger er etableret dansk landsholdsspiller, Salas et ungt talent fra bænken i Sevilla og Lauritsen har spillet næsten 100 kampe for Dinamo Zagreb, som bl.a. har vundet 17 af de seneste 18 mesterskaber i Kroatien, og af samme grund spiller internationalt hvert år.
   5 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Frederik Winther ville ville være genial. 22 årig venstrebenet dansker på 1.90. Men det skal selvfølgelig ikke være ren lejeaftale, han kan umuligt være i kampform. Det største problem er nok, at han spiller i en anden GFH-klub. Det vil virkelig være guf for kritikerne!
  2 enige · 2 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    2 dage siden   

 • Jeg tvivler faktisk lidt at der kommer flere ind, (har læst at cv siger 1 til 2) men hvis vil en venstrebenet forsvarsspiller være et fornuftigt bud.

  Frederik W kunne være et fint bud.
  1 enig

 • 1964
 • 1964   2 dage siden   

 • Jeg vil meget hellere have en ny 6’er, synes vi har rigeligt med cb hvis vi kun skal spille med 2


 • LJS
 • LJS   2 dage siden   

 • Vel skrevet.
  Tilslutter mig Frederik Winther.
  Men mangler vi ikke lidt erfaring i forvaret(Wass skal op på midtbanen) og lederskab.
  Er K.T klar til det.

 • Fine bud, Winther og Lauritsen. Tænker også det er spillere som Heggheim stadig kan konkurrere med, hvilket synes fornuftigt.. Jeg læste eller hørte også et rygte om James Gomez fra Horsens (beklager manglende kildehenvisning) men James Gomez synes jeg ville være en helt kanon signing med kæmpe videresalgpotentiale.. Ham og Tshiembe = voldsomt forsvar !!! + Vi svækker konkurrenten fra Horsens betragteligt!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Berg1964
   Jeg kan ikke finde noget på James Gomez, men har også hørt spekulationerne flere gange. I sommerens transfervindue skulle Horsens have accepteret et bud på 12 mio. kr. fra Molde, men Gomez afviste selv at skifte.

 • Jay-Roy Grot kunne være et scoop til angrebet, men han har nok desværre spillet sin sidste kamp i suppen.
   
  • retrograde
  • retrograde
   Betalende bruger
     19 timer siden   

  • @Kristianbs
   Det ser unægtelig ud til at Grot fortsætter karrieren i Japan.
   En mulig transfer til Brøndby synes dog altid kun at have været spekulationer fra os fans og sikkert et par tv-eksperter...

   Med den seneste udmelding i Vindueshviskeren er det dog spændende hvem en eventuelt ny angriber kan blive - og lidt vildt at vi overhovedet ikke har nogle konkrete rygter på nuværende tidspunkt...
   1 enig


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER