Fodbold live resultater
Transfervindue, Vinter 22

Skrevet af Saesonkort, 13. december 2021

 

Dette transfervindue handler om at skære dødvægt fra, styrke truppen og gøre plads til fremtiden. Med kun 15 kampe tilbage af sæsonen, vil Niels Frederiksen forsøge at jagte et mesterskab med en lille stamme af spillere, som så skal bære Brøndby ind i fremtiden. En fremtid hvor klubben igen kan se sig selv som konkurrencedygtige i Europa og hvor de største talenter har lyst til at udvikle deres talent.

Spørgsmålet er så; hvilke af vores nuværende spillere kan løfte sit eget og Brøndbys niveau til next level og dermed være en del af fremtiden - og en del af truppen, når vinterens transfervindue smækker i?

Jeg ser, at der skal forsøges en forlængelse med Maxsø og Frendrup - og Uhre skal blive til sommer og måske kontrakten ud.

Kan Maxsø ikke forlænges, skal der hentes en venstrebenet stopper og i øvrigt en højreback til startopstillingen. Jeg forventer, at Marinus Larsen bliver en del af SL-træningen i det nye år.

Disse spillere mener jeg ikke kan løftes tilstrækkeligt og dermed, Ud: Lumb, Rosted, Tshiembe, Skipper, Børkeeiet, Gammelby, Bruus, Pavlovic og Hedlund.

I øvrigt har Bruus, Hedlund og Rosted udløb i sommeren 23, så tidspunktet er oplagt til at skyde dem af til en svensk eller norsk klub - eller et mere eksotisk sted.

Disse spillere kan måske løftes og dermed, Udlej: Fallenius og Pyndt

Hvad tænker I?
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   13. december 2021   

 • Mit største ønske for vinduet er at vi får en ny højre wing back (back) (kunne det være Christian Friedrich fra U19, som er en offensiv back ?), syntes det er åbenlyst at det er her vi har et kæmpe problem - Bruus og Mensah er bare ikke på et BIF niveau. Riv plastret af og skyd Maxsø og Uhre afsted. På angrebspladsen skal vi muligvis have noget ind, men syntes Diwko ser virkelig spændende ud, og så syntes jeg Kvistgaarden og Salec skal rykkes frem i hirakiet. Omkring Maxsø - tja måske Rosted ville blive bedre af at spille i midten, men ellers skal der nok noget ind her, med mindre Wikström/Skipper har niveauet. Jeg håber vi skiller os af med Bruus, Gammelby, Pavlovic, Hedlund og udlejer Pyndt, Fallenius.
  2 enige

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    13. december 2021   

 • Truppen er for stor i øjeblikket til at der kun skal spilles 15 kampe i foråret - ingen tvivl.
  Jeg så gerne en trup størrelse på 24-25 stk. med Lumb væk er truppen på 29.

  Følgende spillere har udløb i 2022:
  Thomas Mikkelsen, Divkovic og Uhre. De to første kan vi få styr på i løbet af foråret. Jeg ville sælge Uhre, da jeg ikke hans salgsværdi ikke kan blive meget højere end nu.

  Følgende spillere har udløb i sommer 2023:
  Udviklingsspillere: Pyndt, Singh, Kvistgaarden, Skipper, Bjur - Udlej (nogle) / bliv
  Stjerner: Frendrup og Maksø - FORLÆNG hvis muligt gerne snarest
  Højre back: Gammelby, Mensah og Bruus - Jeg ville gerne sende Gammelby og Bruus videre i dette vindue.
  Rosted og Hedlund synes jeg ikke flytter sig og er lige underkant af gode nok. så gerne videre hvis prisen bare er ok.

  Jeg vil være tilfreds med transfer i 2023, hvis Wass kommer - der mangler en der kan tage dødbolde og være leder på midten.

  TB bør som minimum udlejes.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sinbad Thomas så jeg gerne folængede yderligere med et år eller 2
   Divko tænker jeg efterhånden ikke er så svær, opadgående formkurve og har vist sig godt frem, men lad os vente et par kampe i den nye sæson og se ham an
   Uhre så jeg gerne solgt. mener at det kan ende med at blive en hæmmesko frem for udvikling at han bliver, bestemt fordi du har så lang en vinterpause til at træne nogle nye mønstre ind.

   Hvis Niels F skifter til 4 3 3 som jeg tror han gør,
   Så der ikke lang vej for Pyndt, Singh og Kvistgaarden.
   hvis uhre er væk er der Singh og Kvistgaarden til at dække de yderste angriber pladser og pavlo til midten.

   Skipper og bjur tror jeg ikke rigtig på, og tænker en udlejning .

   MEGET uenig med hedlund. Han mangler slutprodukt men han er en fighter og en der skaber vilje i holdet. lad ham som minimum blive resten af sæsonen.

   Jeg ville personligt have det ok hvis vi havde heggheim rosted og Kevin T som CBs resten af denne sæson, og gav de 3 muligheder for at finde hinanden.

   Frendrup skal bare forlænges, maxsøe har jeg opgivet han vil på eventyr

   jeg ville virkelig også gerne have wass hjem bestemt til en 4 3 3, hvor vores midbane ville bestå af Frendrup Rado og wass

  Se 1 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   13. december 2021   

 • Vi har spillet 6 kampe mod de to clubs og vundet de 4. Så hvorfor skulle vi ikke kunne gå hele vejen?

  Der skal meget få justeringer til, så kan det se rigtig sjovt ud til sommer.

  Dødvægten i truppen skal væk som flere skriver. Jeg tænker Børkeeiet, Pavlovic og Skipper. Jeg tror personligt fortsat på Tshiembe og Bruus. Men nok ikke som startere.

  En spiller der måske ikke er urealistisk er Stryger. Han har udløb til sommer, er 30 år og skal snart være far. Har været i udlandet i 7 år og er dermed berettiget til forskerordningen.

  Beholder vi Maxsø og får Wass og Stryger hjem. Så tror jeg på minimum top 2.

  Jeg kan umuligt være den eneste, der drømmer om at score to mål mod FCM i overtiden i den afgørende kamp om mesterskabet. Bare for at hævne 2018 og lukke munden på Bo H for evigt!
  3 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     13. december 2021   

  • @KJOE - Jeg elsker dine drømme. Hvis ikke vi fans må drømme, hvem skal så.
   Men hvis vi skal beholde Maxsø, skal hans læn nok væsentligt op. Og både Stryger og Wass skal nok også have en betragtelig hyre.
   Så det ville flygte dårligt med strategien at satse på 3 SÅ løntunge spillere.
   Det ville også klinge lidt hult, at spare, spare, spare og så kaste alle pengene efter 3 så gamle spillere.

   Men det ville stadig være en voldsom trup at stille med. Og kune helt sikkert trække fulde huse.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   13. december 2021   

 • Forlæng med Frendrup, sælg Rado, hvis der kommer et godt bud på ham. Rado har spillet godt, men Hvis Frendrup skal udvikle sig endnu mere på favorit positionen, står Rado i vejen. Den dag Frendrup skal sælges tror jeg man får mere for ham som defensiv midt frem for central.

  Hedlund komme med indlæg, men ingen mål, det er problematisk for en angriber, derfor bør man enten skifte system, hvor han rykkes ud på wing / kant, eller sælge ham. Uhre har selv udtalt det nærmest er usansynligt han forlænger, så her er det et spørgsmål om de bud, der kommer ind kan gøre det op for de mange mål, desværre er man ikke længere i pokalen eller Europa, så tror mest på et salg dette vindue.

  Afløseren kan man hente gratis, da Mathias Jørgensen fra New York Red Bulls ikke har fået aftalen forlænget, han er selv åben for SL. Så en ung lovende angriber med fart, der lige skal slibes til, må lige være noget for Brøndby.

  Han kan så passende blive makker til Divkovic, som på det sidste bare er blevet bedre og bedre, håber man får den aftale lavet permanent, før han bliver for dyr.

  JMG bør sælges alt for lidt spilletid, synes han har gjort det bedre end Bruus, men NF foretrækker Bruus, så det er på tide han får spilletid et andet sted. Bruus er ikke god nok til højre bak, så her bør man styrke holdet med kvalitet, da der mangler stabilitet på den position. En god kamp ud af måske fem er ikke godt nok.

  Børkeeiet er defensiv midt , men bliver brugt på alle mulige andre pladser desværre, man har virkelig sat et stort talents udvikling i stå, håber han lejes ud, hvor han kan få fast spilletid på favoritpladsen, er sikker på han slår igennem på et tidspunkt, tror desværre CV sælger ham med et stort tab i dette vindue.

  I og med man ikke længere spiller med i andet end SL, er der en række talenter, som bør få spilletid i 1. div., det håber jeg CV indser og får held til at finde de rette klubber.

  Sælger man Maxsø kommer Rosted ind centralt, hvor han er bedst, det giver mere spille tid til KT i Venstre side, så må vi håbe det giver ham et mere stabilt niveau og tryghed.

  Håber der kommer bud efter Slimane, han er ung og landsholdspiller, har nu også spillet gruppespil, så han må gerne snart komme videre, da hans niveau er for svingende. Det er lige fra helt i top til flop.

  Da man ikke længere er med i andre turneringer, kan man godt vente med at hente de store forstærkninger, men man bør styrke HB og gerne hente Jørgensen på fri transfer til angrebet.

  4 enige

---

 • Disse spillere mener jeg ikke kan løftes og dermed, Ud: Lumb, Rosted, Tshiembe, Skipper, Børkeeiet, Gammelby, Bruus, Pavlovic og Hedlund Er du seriøs? Du vil simpelthen af med 9 spillere fra truppen, hvoraf de 4 er mere eller mindre stamspillere. Måske lige i overkanten?
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     13. december 2021   

  • @Kejseren, Brøndby er ikke et socialkontor for spillere, der ikke er gode nok.

  Se 4 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    13. december 2021   

 • Fair nok i ikke er den store fan af Hedlund, men at sige han ikke har niveau til Brøndby er noget sludder!

  -han har været vores assist konge 3 sæsoner i træk!
  -i forhold til hans arbejdsindsats og fightervilje, er han en af dem der står stærkest på holdet!
  -af en spiller på hans position, er hans tilbage løb beundringsværdigt!

  Jeg er med på hans målsnit denne sæson, er under niveau, men han lavede altså 8 mål sidste sæson, så kan ikke udelukkes han kan nå det igen..

  Forstår ikke helt den opfattelse at man hele tiden leder efter det svageste led, og vil skifte ud i en enighed der fungerer?! Går lidt manager spil i den, når mange klogere sig som mandags træner...

  En 4-3-3 med Hedlund-Uhre-Divkovic er drømmen for mig, og ville være et vildt angreb at ha'...
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     13. december 2021   

  • @19Magic64, Husk lige på, at Hedlund selv har proklameret at han ikke er god nok til noget bedre end Brøndby, og så er han heller ikke god nok til fremtidens Brøndby.

   Når vi snakker assistkonge, så tænker jeg Ole Bjur god - eller Lindstrøm god.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Enig i meget af det der står her i oplægget og i selve tråden.

  Specielt er jeg enig med Joblar i at vi skal få solgt Uhre og Maxsø i dette vindue. Simpelthen fordi omkostningerne ved at skifte nøglespillere ud i truppen er mindre i vintervinduet end om sommeren. Vi så det med afgangene af Kaiser, Mukhtar og Paycheck, hvor de efterfølgende forårskampe egentlig gik meget godt. Om sommeren er der ikke ordentlig tid til at spille de nye ind, medmindre de ankommer lige i starten, og det er sjældent vi har mulighed for det. Om vinteren er der en lang opstart uden vigtige kampe, f.eks. europæiske kval-kampe som der er om sommeren.

  Ryger Maxsø, så er jeg enig med Sæsonkort i at vi skal hente en venstrebenet midtstopper. Det er et problem at vi spiller med Rosted på den venstrestopper. Han er ikke god nok på bolden til det.

  Er også enig i at spillere som Pyndt, Singh og Fallenius skal udlejes, hvis man ikke vurderer at de er klar til at bidrage minimum som indskiftere. Vi har spillet over 2/3 af kampene i sæsonen nu, så mulighederne for spilletid for dem snævres ind. Kan man få arrangeret nogle flere reserveholdskampe, kan der dog godt være ræson i at beholde en eller to af dem.

  Nu må tiden også være kommet for Gammelby, han må og skal sælges nu, og Pavlovic går formentlig samme vej. Børkeeiet og Skipper skal lejes ud eller sælges, hvis man ikke tror på dem. De kan simpelthen ikke sidde mere og blomstre på bænken/tribunen.

  Hedlund synes jeg skal blive. Jeg så gerne han bliver her 3-4 sæsoner endnu. Han bidrager med en masse, men har set metaltræt ud de sidste kampe.

  På højre wingback kan de give mening at f.eks. sælge Mensah, hvis vi får noget andet ind. En anden bruger foreslog Stryger. Det kunne satme være et scoop på den position.

  Bruus ser jeg stadig kan udvikle sig, men udover det - og nu vil nogen måske få deres klejner/æbleskiver galt i halsen - men man kunne jo rykke ham tilbage i angrebet, hvis Uhre forsvinder. Han minder i statur, hurtighed og teknik faktisk meget om Uhre.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Hvis vi beholder Maxsø og Uhre, så har vi en mulighed for at gå efter guldet, hvis ikke så bør vi tænke på at bygge op til næste sæson, og samtidigt sikre os bronze denne sæson.
  Ovenstående tror jeg bliver udslagsgivende for vores ageren i det kommende transfervindue.

  Hvis ikke vi får signet Divckovic inden længe, så risikerer vi at større og mere pengestærke klubber får øje på ham. Så selvom vi har en klausul på ham, så er det ikke nødvendigvis det samme som at han foretrækker os. Så jeg foretrækker, at vi får en god lang kontrakt på ham hurtigst muligt.

  Sidst men ikke mindst, så tror jeg vi får forlænget med Frendrup.

  1 enig

---

 • AV Det var tidligt at melde Tshiembe ude!
  Giv ham lige en halvsæson mere så skal han ok bevise sig.

  Hedlund?? rly?
  Jah han er ikke sluttet godt af men han har satme været vigtig i så mange kampe!

  Jeg mener man skal prøve at sælge uhre og så skifte formation,

  Beholde maxsø, ellers er jeg stadig tryg ved Rosted og Tshiembe

  4 - 3 - 3

  Ny højre back - Heggheim - Maxsø - Blas
  Frendrup Rado Cappi

  DIvko - Hedlund - Greve

  Greve og Divko ville bedre kunne trække ind i banen på denne måde, og komme til chancer, hedlund får en mere fri rolle, hvor han både kan søge dybt og opsøge spillet og han kan stille dybt eller bytte med en af de andre 2 i perioder.

  Jeg tror også det er denne vej Niels gerne vil gå og med tanke på over 3 måneders vinterpause ! jamen så det jo nu det skal gøres, og det syntes jeg også man igennem indkøb har prøvet at gøre klar til
  3 enige · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    13. december 2021   

 • Dejligt med et oplæg til diskussion om det forestående transfervindue.
  Jeg er ikke 100% enig i oplægget og synes måske der ønskes for mange ud.

  Jeg har bestemt ikke tænkte hele holdet og alle spillerne igennem.
  Blandt andet har jeg ikke et overblik over hvilke af de unge spillere der burde lejes ud, eller om man bør ophæve med nogle af vores U20 spillere.

  Så jeg vil i steder komme med nogle få nedslag, hvor jeg tænker der kan/skal gøres noget.

  Først tænker jeg, at Maxsø sælges. Han var tæt på at skifte i sommer, så han kunne godt stadigvæk have udetrang.
  Skulle han forsvinde, ser jeg enten Rosted rykke ind i midten eller et skifte til 4-4-2.

  Skulle vi skifte til 4-4-2, har vi kun brug for én 6’er og så kommer Frendrup igen i klemme.
  Så selvom Rado lige er blevet forlænget, kunne jeg godt se, at man skød ham af, hvis der kom er for ufrugtbar bud. Så kan Børkeeiet eventuelt blive som back-up.
  Jeg har stadig fidus til TB, men han var dyr, så han skal også snart til at erobre noget spilletid, hvis vi skal forsvare at beholde ham.

  Som alle andre Brøndby fans drømmer jeg også om Wass. Skulle han komme, har vi Mensah og/eller Bruus i overskud. De har begge gjort det fornuftigt, men jeg drømmer om mere. Dog må man mene, at der er mest potientiale i Bruus, grundet hans alder.

  I angrebet ville jeg skyde Uhre af.
  Det skrev jeg også i sommers, for jeg troede ikke på, at han kunne holde sit målsnit. Men det må man sige han har gjort. Og endda lagt på.
  Jeg så gerne en permanent aftale til Divkovic. Og som han spillede igår, kan han godt afløse Uhre.

  Greve og Tshiembe skal fortsat have chancen. De har været her alt for kort, til at man kan sige fra eller til.

  Pavlovic er jeg i tvivl om. Han har måske ikke budt ind med spektakulære mål. Men jeg tror ikke han er så løntunge og derfor kan han fortsat være super-sub.

  Gammelby derimod tror jeg trækker en fornuftig løn, men får alt, alt for lidt spilletid. Så hvis man kan finde en god destination, havde han nok godt af at komme afsted, selvom han også var et dyrt indkøb.

  Er der noget med, at Robert Skov ikke spiller så meget for tiden? Så kan han erstatte Uhre. :)

 • Ymaha
 • Ymaha   14. december 2021   

 • Skift til 343

  Sælg Uhre, Maxsø, Frenne
  Nu vis der skal laves nogle gryn. Frendrup skal videre, det er tid til at folde vingerne ud og til en større liga, så han kan udvikle sig videre og bliver for lidt spilletid til ham, når Wass kommer hjem

  Udlej Pyn, Fall.
  Begge kæmpe potentiale der behøver kampe.

  Forlæng Rosted
  Rosted vigtig vis Maxsø sælges.

  Køb Divko, Wass.
  Wass er nok først til sommer men jeg drømmer.

 • nawwal
 • nawwal   14. december 2021   

 • Godt nok overrasket over, hvor mange der vil sige farvel til Hedlund.... Jeg håber faktisk ikke på den helt store udskiftning i januar. Skal vi gøre os nogen forhåbninger om at vinde endnu et mindre sensationsmesterskab, skal vi gøre det på kontinuiteten. Derfor:

  Ud: Lumb, Gammelby eller Bruus, Pavlovic
  Ind: Ny HWB
  Udlån: Børkeeiet, Skipper

  Klart - sælges Maxsø eller Uhre skal der købes erstatninger må nogenlunde samme niveau.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    14. december 2021   

 • Må indrømme at jeg også synes det stikker lidt af i nogle af kommentarene. Vi kan ikke skifte halvdelen eller mere af holdet ud, det er ganske enkelt ikke realistisk.
  Spillere som Rosted, Tshiembe, Bruus, Hedlund etc. kan vi da godt tale om hvorvidt de har spillet efteråret som forventet/håbet på, men at sælge dem som en refleks reaktion, synes jeg er overdrevet og decideret skadende for vores hold.

  Jeg tror vi kan læse en del ud af hvem der har været truppen i efterårets sidste kampe. På den baggrund tror jeg der arbejdes på at Pavlovic, Gammelby og Skipper sælges/afhændes. Lumb er udløber.

  Maxsø og Uhre må vi bare anerkende gerne vil ud og prøve sig af. Hvis de vil blive skal vi selvfølgelig prøve at få det til at fungere (økonomisk), men som det ser ud lige nu må vi regne med at de sælges.

  Samlet set er det 6 naturlige afgange, som bringer vores trup ned på en passende størrelse. Så herfra vil jeg tro at ind og ud flugter nogenlunde.

  Børkeeiet har kontrakt til 2024 og er 22 år, den norkse (og svenske) sæson følger kalenderåret - jeg vil rigtig gerne se ham få fuld spille tid for en klub i den bedste række et af de to steder i hele 2022. Så håber på udlejning.

  Fallenius har kontrakt til 2024 og er 20 år, lyder som om at der arbejdes på udlejning og som med Børkeeiet, tror jeg det vil være en god idé.

  Det vil give os følgende trup forud for eventuelle nye spillere:
  Målmænd: 3stk.
  Forsvar: Heggheim, Rosted, Tshiembe, Wikström, Mensah, Bruus, Riveros.
  Midtbane: Frendrup, Rado, Greve, Cappis, Slimane, Bjur, Pyndt.
  Angreb: Hedlund, Divkovic, Kvistgaarden, Singh, Salech

  Eneste tydelige mangler jeg ser er bagerst hvis vi vil spille med en 5-kæde. Meget afhænger af hvor tæt Wikström er på at spille og om vi spiller med 3 eller 2 centralt.
  Derudover en angriber hvis der ikke er nok kvalitet i Kvistgaarden, Singh, Salech trioen. Men det bør så til gengæld betyde at en af dem bør udlejes eller sælges.
  3 enige · 3 god kommentar

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    14. december 2021   

 • En af de mere smertende ting vi bliver nød til at forholde os til er den manglende spilletid til Bjur, Pyndt, Kvistgaarden, Singh og Salech. Det er 5 spillere i vores A-trup, som inden sæsonen er færdigspillet er blevet henholdvis 22, 21, 20, 21 og 20 år.

  En ting er deres egen udvikling, men på et tidspunkt begynder de evige talenter at tage pladserne for nye talenter - og her bliver vi nød til at skille os af med nogle af dem enten nu eller til sommer...

 • Aj83
 • Aj83   14. december 2021   

 • Altså hvis vi må drømme ...tror dog ikke at der kommer til at ske så meget.

  Jeg så også gerne at man skiftede til en 433 eller 442.

  Udløb: Lumb

  Sælg: Pavlovic, Uhre & Maxø, herudover kunne jeg godt unde Gammelby, Frendrup og Slimane at komme videre. Men også lidt mange at mindste på en gang.

  Udlej: wikstrøm, skibber, børkeeit (hvis Frendrup bliver), pyndt (hvis Slimane bliver) og fallenius måske ægidius

  Ind: erfaren vestrefod CB, ny rwb, 2 cm (hvis Slimane og Frendrup ryger, min 1 erfaren)

  Ny trup:
  Målmænd: Hermansen, sub: Mikkelsen og ægidius
  Rwb: Ny starter, sub: Bruus
  CM: Heggheim, Ny vestrefod sub: Thiembe og Rosted.
  lwb: Blas sub: Mensah
  CDM: Rado sub børkeeit
  CM: Frendrup, Slimane (eller 2 nye) sub: Cappis, Bjur
  CAM: Hedlund, Greve
  ST: Singh & Divcovic sub: Salech og kvistgaaarden

  Det er drømmen det jeg tror sker, Uhre og maxsø ryger, Frendrup forlænget ingen ind

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    15. december 2021   

 • Hedlund har flest assist af alle i Superligaen, så ham skal vi holde på. Rosted-Maksø-Heggheim er det bedste forsvar i Superligaen i mine øjne, så skørt at skille sig af med Rosted.
  Uhre og Maxsø skal forlænges.
  Heggheim, Hermansen, Frendrup og Slimane skal forlænges( Slimane skal dog hæve bund-niveauet) men er de 4 spillere, i mine øjne, hvor vi kan tjene penge +7millioner euro.
  Dem her skal vi af med:
  Tchiembe, Pavlovic, Lumb, Børkeeit, Gammelby.
  Bruus er fremragende som højre wingback ham skal vi holde på.

  Indkøb: Forsvar: Rasmus Lauritsen fra Dinamo Zagreb, han er pt reserve dernede, noget ukendt spillere blandt mange, koster nok 10-15 millioner dkr, men Midterforsvar på niveau med Rosted-Maksø-Heggheim.
  Midtbane: Wass han kan også spille back i en 4-4-2, han er stadig en klassespiller og med udløb sommer 2022. Angriber: Divkovic. Mabil fra fcm har udløb sommer 2022, ham så jeg gerne hos os, højt niveau som Niels Frederiksen kan få meget ud af. Henter vi de 3 og kommer af med de 5. Ja, så vi med helt fremme igen ;-)
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sunderland Fint med store drømme. Men hvordan værdisætter du Rasmus Lauritsen til 10-15 millioner danske? Transfermarkt vurdere ham til 6.5 millioner euro.
   Zagreb købte ham for 10 millioner, og han har siden bevist sig i europa league, mod kvalitetshold. For mig at se fuldstændig urealistisk. Han spillede altså fast på et hold der slog Tottenham ud af Europa league.

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Hvis man må drømme frit er der selvfølgelig rigtig meget, man som Brøndbyfan godt kunne tænke sig, der skete i januar-vinduet. Men lidt realisme og hukommelse udover de seneste 3-4 kampe, synes jeg er på sin plads.

  Jeg er chokeret over, hvor mange der pludseligt mener Hedlund ikke er god nok mere. Man skal åbenbart ikke have mere end to dårlige kampe og så er det ud. Men nok om det.

  Kigger man på truppen som den er nu, synes jeg personligt der er 2-3 steder vi bør kigge efter spillere.

  Højre back - har længe været en plads med mangler. En ny mand ind her, der kan presse Bruus og Mensah er tiltrængt. Synes Gammelby skal videre. Han kommer ikke til at slå igennem i Brøndby. Tre spillere til en plads er muligvis for meget, men så igen Mensah er lige så meget venstre back.
  Her har jeg to bud
  Gustav Grubbe - 18 år gammel og spiller på Leipzigs u-hold. Ved ikke om det er realistisk, men en spiller med stort potentiale. Han er nok ikke en forstærkning fra dag et.
  Tobias Mølgaard - 25 år spiller i Vejle. Han er bundsolid, vinder ikke nogen præmier for elegance eller flotte finter, men det virker fandme.

  Når Maxsø ryger, skal der findes en midterforsvar. For mig ikke nødvendigvis en til starteren. Jeg har ret stor tiltro til Rosted som den midterste stopper.
  Jeg synes man skal kigge på en type som James Gomez i Horsens eller den mere sikre Gartenmann i Sønderjyske.

  Angriber - Uhre og Pavlovic er nok fortid til vinter. Hedlund har været rigtig god for Brøndby i længere tid og Divkovic ser ud til at kunne blive en stor gevinst. Jeg synes dog stadig, der skal endnu en spiller ind. Gerne en med noget ekstraordinært fysisk, som man kan polere. Jeg ved ikke hvem det skulle være, men har 3 spændende bud, der nok ikke er for dyre.

  Deedson fra Hobro 20 år gammel og stort fysisk potentiale. Er ikke rigtig slået igennem men spændende type.

  Den lidt mere sikre kunne være Tobias Bech i Viborg. En spiller med stor gå på mod, god fart og et fint venstre ben. En type der potentielt kan blive rigtig god i Brøndby.

  En kæmpe lottokupon - Thomas Amang spiller lige nu i den næstebedste række i USA, men sikke en fysik. Ekstremt hurtig og stærk, men nok ikke en spiller med nok potentiale.
   
  • @Radissen Problemet med Hedlund var han viste i EC der ikke kan bygges på.

   Han er god i presspil i Superligaen, men potentiale er udtømt.

   Deedson er jeg selv skarp tilhænger af. Kæmpe fysisk potentiale og han kan spille wing i en 4-3-3.

   Han er med 100% væk fra Hobro senest sommer

 • Jeg tænker tæt på listen med ud er ok, dog holder jeg Tsiembe og Bruus. Bruus vil jeg have op at spille højre wing i en 4-3-3, i konkurrence med Hedlund, hvis han bliver.

  Radosevic ryger ud, Wass kommer hjem. Jeg tror Valencia er til at tale med.

  Så ryger Uhre, ind med Grønning, hurtig og fysisk stærk, plus topscorer i Viborg som 24 årig, langt bedre stats end Uhre havde som 24 årig.

  Så køber jeg Deedson i Hobro til venstre wing. Hurtig og fysik stærk 20 årig. Han er typen der kan flænse ligaen i sin første sæson. Divkovic er også en fin venstre wing.

  Med Wass som chef, så kan Maxsø sælges og en ny stopper hentes, eller Rosted i midten sammen med Tsiembe/Wikstrøm.

  Med 25 mill ind for Maxsø og Uhre og 17 mill ud for Wass, Grønning og Deedson, så er der 8 mill til køb af en kombi mellem stopper og defensiv midt.

  Måske kan Radosevic give et par mille af en 2. Bundesliga klub ovenpå.

  Han er god i superligaen, men i EC har han ramt loftet.

  Hvis man virkelig vil åbne kassen, så hent Botheim i Bodø. 21 år og høvler kasser ind. Måske for dyr. Men 1 år tilbage på kontrakten 12-15 mill måske.

   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     16. december 2021   

  • @Billboard, jeg må bare sige, at Grønning langt fra er hurtig. Jeg tror ikke, at du skal forvente, at han kommer ikke til Brøndby.
   
  • @Billboard har først lige set den her tråd, så et lidt svar/kommentar.
   Men den der med Botheim holdt vist ikke helt haha

 • Hans
 • Hans   16. december 2021   

 • Børkeeiet Gammelby pavlovic er spillere vi godt kan undvære jeg tvivler stadig også på
  Marko divkovic har en fremtid i Brøndby ….lejet med forkøbsret spørgsmålet er om han har det der skal til ? I svensk fodbold er der en række spilllere der er kontekstfrie ved årsskiftet…til midten nörreköpings anfører Alexander Fransson (engelske klubber lurer på ham ifølge sportsbladet) og i IFK Göteborg. August erlingmark…spillere som ville pynte i en startelveren ..Brøndby er på RYGTEBASIS også kædet sammen med Oscar wilhelmsson i deres angrebskæde …18 år og lovende talent…i Norge render Erik botheim rundt og laver mål oppe i bodø Norges mest lovende angrebstalent lige nu….spørg i AS Roma de kender ham godt…men andre klubber er også på lur efter de pågældende spillere og vores sportschef plejer jo at hente spillere i 1 division og 2 division og østpå…så jeg gør mig ikke store forventninger om Skandinaviske forstærkninger
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     16. december 2021   

  • @Hans, mon ik at Jardell Kanga er på CVs radar?
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Hans jeg tænker at Botheim trods alt nok havde været lige lidt over Brøndbys budget haha

 • Enig i rigtig meget af det du skriver, men må dog erklære mig dybt uenig i Hedlund. Han har så meget fight i hjerte med i det han laver. Kan slet ik tælle hvor mange gange jeg siden han var udskældt af eksperterne, har taget en spurt hjem og lavet en clearing.

  Rosted synes jeg også sagtens man kunne lade blive hvert fald til sommer, hvis ikke kontrakten ud. Tror ikke han er meget værd sådan rent økonomisk, men han trods alt ikke den værste reserve i ligaen. Tshiembe bør få lidt mere tid til at vise sig frem imo.

  Børk ville jeg så gerne se præstere for os, men det lader bare ikke til det sker. Om det måske er fordi han er en type der har brug for mere tillid og længere snor end vi kan give ham, skal jeg lade være usagt. Giv ham væk, med en klausul om en stor bid af kagen ved videresalg.

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    16. december 2021   

 • Jeg synes at man fornemmer på røgsignalerne at både Maxsø og Uhre er interesserede i et udlandseventyr, hvis den rigtige mulighed opstår. I begge tilfælde bliver det umuligt at erstatte dem 1:1 med samme kvalitet til rimelige penge, så det handler for CV om at være smart med pengene.

  Divkovic ser lovende ud og vi har unge talenter til angrebspositionerne. Men, jeg tror at man i angrebet vil gå efter en mere etableret profil, da ingen andre spillere end Uhre har vist tegn på at kunne score de 10-20 mål per sæson, som kræves af en førsteangriber. Faktisk har flere af vores angribere nærmest bevist det modsatte.

  I forsvaret er jeg mindre sikker på at der hentes erstatninger ind, hvis Maxsø forsvinder, da man allerede har Rosted, Heggheim, Tsiembe, Skipper og Wikstrøm. Tre af dem er udviklingsspillere, hvis værdi kun kan stige, hvis de spiller (tænk Heggheim), så det må være planen at de skal det.

  Vi mangler til gengæld spillere, som kan holde på bolden og skabe flow i spillet, som leder til chancer. Hverken Greve eller Slimane har evnet at gribe taktstokken. De fleste chancer skabes af Hedlund.

  Jeg tror stadig at Riveros kan løfte sit niveau yderligere, men er alvorligt i tvivl om hvorvidt Mensah og Bruus kan lægge ekstra lag på. En Larson i topform kunne markant styrke holdet ift. det vi ser nu.

  Slutteligt er der alle de spillere, som desværre er for langt fra fast spilletid og der skal der nok handles, så bænken består af talenter på vej frem eller spillere i karrierens efterår, ikke dyrt indkøbte performancespillere på 27 år...

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    16. december 2021   


 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    16. december 2021   

 • Det er altid spændende at se lidt til Sverige og Norge når vi taler mulige transfers. Så vil da lige smide et par navne ind i møllen til dem der er interesseret ;)

  Amin Sarr 20 år (angriber)
  God fysik, men hurtig og kan lave Uhre løbene mod mål. Har været udlånt fra Malmö FF denne sæson, men jeg tror hans kontrakt udløber og ikke er fornyet endnu.
  https://www.youtube.com/watch?v=m5E3ar9yalc

  Joseph Colley 22 år (center forsvar)
  Solid og stadig hurtig centerforsvar, tidligere Chelsea ungdoms akademi, tilbudt forlængelse hos Chelsea, men afslog for at skrive med Chievo, de er gået konkurs og spillere er fritstillet.
  https://www.youtube.com/watch?v=I0CFnbUkOI0

  Paulos Abraham 19 år (angriber)
  Lille af bygning, men kan udfordre, lave assist og mål. Solgt til Gronningen fra AIK i sommers, men har ikke fået meget spilletid. Lån med frikøb kunne være på bordet, men har ham mest med fordi han minder om Jobbe i sin spillestil.
  https://www.youtube.com/watch?v=VG1VTVwUvT8

  Robin Tihi 19 år (forsvar)
  Har stadig to år tilbage på kontrakt med AIK, men har været udlejet meget. Der er et eller andet over ham, som bare virker rigtigt. Komplet spiller, sikre indgreb, god boldomgang. Afhængig af hvad AIK vil, så kunne der godt ligge rigtig meget gemt i ham.

  Gustav Valsvik 28 år (center forsvar)
  Erfaren spiller, der er både høj og bevægelig. Han kan spille til venstre i forsvaret og dermed sende Rosted og Tshiembe mod højre. Bliver ikke det næste store salg, men måske en billig vej til hovedstød på dødbolde, erfaring og stabilitet på en plads vi ikke helt kan fylde ud.

  Der er selvfølgelig også bedre spillere i både Allsvenskan og Eliteserien, men de går nok dirkete til større adresser. Selvfølgelig fedt hvis man kan komme ind på bagkant af noget der er gået i vasken, men skal jeg være lidt realistisk så kunne det være interesant at se mere til Sarr og Colley (uden at jeg ved om de har hvad der skal til).

  Jeg ved godt at youtube videoer er taknemmelige, men bare for at der er lidt at kigge på. Det er ikke fra youtube jeg har navnene, men fra forskellige - primært svenske - medier som jeg følger efter at have boet der i mange år.
  2 god kommentar

 • Hans
 • Hans   16. december 2021   

 • Og ja så kørte der jo et rygte i Holland i sidste vindue om at cv havde kastet sin kærlighed på groningens… Jørgen strand Larsen hvilket jeg godt kan forstå rapt fodskifte sparker godt og scorer i æresdivisionen men næppe realistisk ….at vi henter ham han er blevet lidt en indskiftnings spiller og træneren satser på en ældre angriber i startelveren …men hans værdi 3,5 mio euro og yderligere bundet på kontrakt i Groningen tror jeg ikke rigtigt på den + at han er begyndt at lave mål dernede …rygterne sagde at cv havde budt på ham men at Groningen havde afvist budet og det var for lavt i deres optik …så den er nok rimelig død den handel men den skulle lige med på rygtemøllen…kære medfans
  1 god kommentar

---

 • Dette transfer vindue skal der ryddes op i truppen.. Altså JMG, Lumb, pavlo osv.. Altså de “erfarne” lønslugere som ikke bliver brugt..
  Ryger Maxsø, så skal der en erstatning ind som også er et powerhouse som Maxsø, ser på ingen måder at Rosted skal ind og nuppe den, så er vi simpelthen ikke stærke nok bagtil som jeg ser det..
  Ryger Uhre ser jeg ikke vi skal hente noget ind, Divko har 6 måneder og bevise sig i, og lad os nu se om det ikke kan blive en succes og hvis ikke har vi nogle sultne unge gutter jeg også ville gi en chance inden en erstatning evt skal hentes i sommerens transfervindue..

  Skulle der så komme lidt stjernestøv ala Wass eller ligende så tager vi jo nok også imod den ;)

  -Sæt igang CV :P
  1 enig

 • Ruddi
 • Ruddi   20. december 2021   


 • Ruddi
 • Ruddi   20. december 2021   

 • jeg er noget forundret,over flere krediserer hedlund,rigtigt at han ikke skore mange mål,men hans afleveringer,og sindsyg mange rigtige løb ,skaber plads,samt hands fart ,gør jo at modstandre,ofte laver fejl,jeg syntes han skal forlænges

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    1. januar 2022   

 • Emil Berggreen Er netop blevet løst af sin kontrakt.
  Har vi en medicinsk stab der kan holde ham nogenlunde skadesfri?
  Og i så fald, kunne han være et alternativ hvis Uhre sælges? Eller nærmere som spidsangriber, hvis vi skifter system (igen hvis Uhre sælges).
   
  • @Jensen jeg syntes at Berggreen så rigtig interessant ud i Hobro og i hans første sæson hos Braunschweig, men siden har han desværre nærmest ikke spillet fodbold i 5 år, men været skadet med både det ene og det andet, knæskade, korsbåndskade og muskelskadet flere gange.
   Jeg tror desværre ikke at det er en spiller der bliver klar til at spille superliga indenfor det næste halve til hele år.
   Jeg tænker at han måske vil ha godt af at tage en tur tilbage til Hobro som Mads Hvilsom også gjorde efter hans mindre heldige tur i udlandet.
   5 enige · 3 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    17. januar 2022   

 • Nu ved jeg godt at dette vindue nok mest handler om at få trimmet truppen.
  Men nu er der rygter om at Edgar Babayan forhandler om at komme ud af sin kontrakt.
  Kunne han være en mulighed hvis Uhre sælges?
   
  • @Jensen jeg tror sgu at løbet er kørt for Babayan ihvertfald hvad angår at spille i toppen af superligaen, han er 26 og har det seneste halvandet år spillet 1. division for Hobro, et halvt år i Letland og nu et halvt år på Cypern hvor han har siddet mere på bænken end været på banen. Derudover minder han mig mere om en Hedlund end i Uhre, altså mere end oplægger end målscorer.
   En anden der måske ku være interessant er Emre Mor, har vist nok udløb til sommer efter hvad jeg kan læse mig frem til, men ham er jeg godt nok også usikker på hvad hans niveau er for øjeblikket.

 • Her er jo så stille at man bliver i tvivl om vinduet overhovedet er åbnet…
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     19. januar 2022   

  • @Mojoburger - Men det er vel også nærmest et succeskriterie fra CV og NF. Har de ikke begge udtalt, at hvis det lykkes at holde på det nuværende hold, er vi duet en succes.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner